САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 47 410
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • София, Манастирски ливади
Аз лично освен от Ларедут и и-бей, пазарувам и от:
Sportsdirect http://www.sportsdirect.com/ Има отделна тема в този подфорум.
M&S от тук http://www.marksandspencer.com/
Mothercare http://www.mothercare.com/

slaveia, мисля, че няма значение вече. Бъгът вече не е бъг. Ясно стана, че каквото било, било....за съжаление...

# 361
  • София
   И аз отдавна съм харесала много неща от Next, но не ми е ясно може ли сам да си пазаруваш от там и как става, а тема май няма... Моля ако някой е наясно да ми помогне. И аз пазарувах само от редута, но при тези условия се отказвам.

# 362
Верно че няма значение.Просто исках да отбележа,че лъжите им продължават.Това ме обижда,защото така показват,че ни смятат за нискоинтелигентни и че някой може да им се върже.
Аз спортни стоки пазарувам от Спортдепо-бълг.сайт.Купувала съм маратонки,кецове за баскет,шейна,тренажор,степер,бански и т.н.Доволна съм от качеството и организацията им.Имат и промоции.Имам и карта за отстъпка,като редовен клиент.Доставката е с Еконт на поносими цени.
А маркови дрешки купувам също от Аутлетите.

# 363
  И аз отдавна съм харесала много неща от Next, но не ми е ясно може ли сам да си пазаруваш от там и как става, а тема май няма... Моля ако някой е наясно да ми помогне. И аз пазарувах само от редута, но при тези условия се отказвам.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514198.0

# 364
ето я темичката http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514198.0

# 365
Само да ви кажа, че явно са се стегнали за заплахите и жалбите в комисията за защита на потребителите, защото на писмо в което питах за доставката от 15.3. са ми отговорили че едва ли не не можем да имаме претенции, защото е записано в офертите че е само за граждани на Франция. Интересно как ще "легализират" 20-тте % ? newsm78

# 366
Доставката от my toys също си е регламентирана 15 евро и нищо друго. През ден обаче пускат кодове за намаление 10 евро и реално излиза 5 евро. Нещата пристигат с DHL също.
Откога идват с dhl, бяха по интерлогистика а после по пощата и имаше проблеми??

# 367
Само да ви кажа, че явно са се стегнали за заплахите и жалбите в комисията за защита на потребителите, защото на писмо в което питах за доставката от 15.3. са ми отговорили че едва ли не не можем да имаме претенции, защото е записано в офертите че е само за граждани на Франция. Интересно как ще "легализират" 20-тте % ? newsm78
ти попита ли ги за тези 20%? Защото реално те са ни проблем, не 6-те за доставка  Thinking

# 368
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514198.0
  Мерси! Вчера уж четох, но не го намерих.  Embarassed
И на Hrissy мерси!

# 369
  • София
Верно че няма значение.Просто исках да отбележа,че лъжите им продължават.Това ме обижда,защото така показват,че ни смятат за нискоинтелигентни и че някой може да им се върже.
Аз спортни стоки пазарувам от Спортдепо-бълг.сайт.Купувала съм маратонки,кецове за баскет,шейна,тренажор,степер,бански и т.н.Доволна съм от качеството и организацията им.Имат и промоции.Имам и карта за отстъпка,като редовен клиент.Доставката е с Еконт на поносими цени.
А маркови дрешки купувам също от Аутлетите.

Ей,гадове са си франсетата и това си е ! #Cussing out

slaveia ,Спортдепото има и магазини,но от там пазарувам само на намаленията им.
Цените не може по-никакъв начин да се сравнят със англ.Спортдирект,въпреки доставката от 30 паунда.Има много момичета ,които пускат общи поръчки и излиза доста изгодно.Другият вариант е до англ.адрес и посредник.

# 370
Момичета да споделя едно притеснение.Имам поръчка от 14.03-тогава мина 4-та стъпка.Няма промяна в цената.Дали е възможно след тази стъпка да ми начислят по-високата такса Thinking?Има ли и други с поръчки от тази дата?? Thinking

# 371
Тедичка,аз съм от малък град и нямаме Спортдепо.Най-близкия е на 45км. в Стара Загора,така че доставката ми излиза по-евтино.Аз също пазарувам само по намаленията,то иначе цените им са височки за семейните ни приходи.Но в Адидас,Пума,Рийбок-магазините правят доста добри намаления на старите модели стоки и се възползвам.

# 372
Момичета да споделя едно притеснение.Имам поръчка от 14.03-тогава мина 4-та стъпка.Няма промяна в цената.Дали е възможно след тази стъпка да ми начислят по-високата такса Thinking?Има ли и други с поръчки от тази дата?? Thinking
И аз имам от 14.03...следя за промени, засега няма...Още няма изтеглени пари, така че...чакаме... То и при мен ги виждам, чак като ги изтеглят, а би трябвало да са блокирани вече. Може днес да мина през клона да попитам...за всеки случай...Ще пиша  Peace

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 12:30 от Анонимен

# 373
И аз имам от 14.03...следя за промени, засега няма...Още няма изтеглени пари, така че...чакаме...
Чакаме,Да!Моля те ако разбереш нещо да ми пишеш,че аз няма как да следя дали са ми блокирани парите.Имам онлайн-банкиране,но доста късно отбелязват транзакциите.лагодаря ти предварително Peace

# 374
ти попита ли ги за тези 20%? Защото реално те са ни проблем, не 6-те за доставка  Thinking
Разбира се, че питах! Mr. Green Сега очаквам отговор...Но да видим кога ли ще е...На писмото от вторник чак сега получих отговор #2gunfire и то най-вероятно само защото вчера пак ги подсетих... #Cussing out
Момичета, нека не оставяме нещата така! Нека освен във фейса и на имейла всички да пишат. Поне да им покъсаме малко нервите, както те направиха през последните 2 дни. На писмата след автоматичен отоговор че са го получили са длъжни да отговорят. Може нищо да не се промени, но поне да опитаме...А и наистина - съединението прави силата! За съжаление аз се срещнах с Ла Редут през есента, от новаците съм, не съм имала толкова много преживявания като вас, но тръпката и изгодните покупки до момента са ми достатъчни да искам силно нещата да се оправят. Малеее, звуча като шопинг пристрастена hahaha
Така де, надявам се че ме разбирате  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт