Re: Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 10

• 38 026
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Сега ще гледам да я кача.

# 331
  • Пловдив

За тази ли питаш.

# 332
  • Пловдив

Или тази.

# 333

Защо налагат такава цензура в 21 век , гледам , че във версията от 1986 година са много 
по- разкрепостени... Питам и сама си отговарям - бил е игрален филм , а сега е сериал и се предполага , че гледат малки деца... Grinning

Според мен има и друга причина - ислямистките тенденции в последнте години, които ограничават светското.

# 334
                 На бузата наше дясно , негово ляво пише с бледи букви Енгин.., а косата буйна и много гооотин... ooooh! ooooh! ooooh!

# 335

Сигурно е така Сара , но лятото гледах един филм с Нюргюл , а там имаше една сцена в колата , а тя беше "вирнала крачета"...  Joy Joy Joy  Не беше на Фатих Акин... Но филма е много готин - от него се запалих по игралното им кино .., направо го слагам в челните класации...Имам 3-4 игрални техни филми , които влизат в топ класацията ми...

# 336

Марианче , в клипа ти от пост 264  , от 1,03 до 1,08 минута е снимката....

# 337
  • Пловдив
Видях. Този клип не е мой. Намерих го в нета. Аз го качих. Да, снимката е чудесна.
Започвам и аз да я търся.

# 338
Здравейте и от мен днес много сте писали, което много ме радва.
Надявам се довечера да се събере голяма групичка и да гледаме всички заедно и да обсъждаме.
Остана още малко.

# 339

Пуканките от мен,емоциите и другото от вас Mr. Green

Лека вечер! Hug

nelka123, Crazy Crazy Crazy аз съм си така стига да съм в кондиция Wink

# 340
  • Пловдив

Търсейки онази снимка - намирам други и ги слагам.

# 341
  • Пловдив

Спомени....

# 342
Още малко остана до серията. Аз ще пиша като свърши,че го гледам на телевизора и няма да съм на компа.като го дават.От сега приятно гледане на всички.

# 343

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod

Тук гледам , най-малко ми засича... Grinning

# 344
  • Пловдив
Готови ли сме. Ще гледам ЗП, ще хвърлям по едно око и ухо в компа
и в 21 часа на линия.

Общи условия

Активация на акаунт