Re: Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 10

• 38 024
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Хареса ми, когато Рахми каза на Мукадес по телефона - той е мое дете, мой син, а ти си моя жена, моята любима...

# 421
Обаче как го изревнува направо ме изкефи, и кака Мериям разбра.Като правеше салатка само как гледа през прозорчето.

# 422
Най накрая и каза,че я обича,много Party Много силна серия Peace

# 423
  • Хасково
Много хубав серия, Керим май зацепи,че Фатмето ревнува.

# 424
Мариана,видя ли рекламата с Азра Grinning

# 425
  • Пловдив
123 eli, binzi, dana_, ema153, gery_dobreva, Josefina_L, larka , mariana51, nadia 63, nelka123, pipi09, r0z0wka, rumina, sara bri, Stefok, venera66 (+ 5 Скрит/и) и 15 Гости преглежда(т) тази тема.
Доглеждам края по еврото - за повторение. Утре пак....
Sara bri и binzi - другото от Вас - когато стане разбира се.

# 426
Страхотна серия!!!
Фатмето изревнува яката. Не очаквах чак така да се ядоса. И накрая тва признание, направо подскочих. Сега кво ли следва, едва ли ще е целувка. Сигурно ще го отмине и ще го игнорира. Незнам дали даже ще му се разкрещи. С идването на Кристин очаквам романтична сцена в следствие на осъзнатата в този следващ момент ревност.

# 427
            Познахте сценария момичета - вечеря на една маса , Кристин сигурно ще пристигне , ръцете им се докоснаха , той изрече заветното "обичам те"  smile3501 smile3501 smile3501

# 428
  • Пловдив
При богатите всичко надолу, при наште - нагоре.

# 429
  • Пловдив
С обща помощ - познахме - нали това чакахме. Евала.
Керим се върти все около нея. Дърва, печка и мирис на любов.

# 430
Малееее много съм развълнувана от серията, аз по принцип много изживявам филмите като гледам. Стомаха ми се е свил на топка от вълнение. Просто вече си представих романтичните сцени.

# 431
  • на брега на Дунав
Хареса ми, когато Рахми каза на Мукадес по телефона - той е мое дете, мой син, а ти си моя жена, моята любима...

Рахми показа на всички, че когато истински обичаш можеш да простиш всичко.
Друг въпрос е дали си заслужава newsm78

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 23:33 от ios

# 432
  • Хасково
Не знам за вас,обаче страшно много ме дразнят родителите на Мустафа. Еей не спря да мърмори тая жена,че и Фатмагюл пак искара виновна.

# 433
Да, наистина родителите на Мустафа са супер досадни. Как никой не е достоен за ценния им син бе. А той е най-големия боклук от всички.

# 434
  • Пловдив
Кажете - Доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт