Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 10

• 60 470
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Аз искам да ви питам нали Хюррем роди принц, защо още и казват хатун ?

...защото само Махидевран е хасеки, останалите са хатуни до Второ пришествие или докато султанът реши, например, освен това все още е робиня /за разлика от Махи-то/  Grinning

# 616
  • Варна и...духом на Босфора
 Rolling Eyes Свелтес,имаше преди време една подобна като теб,много от Геджеманките и другите момичета пишещи тук я знаем-дмария. Рева,плющя,хвърля бълвоч и злоба по нас и накрая я наказаха. Влизам тук да чета смислени постове и коментари посветени на филма,ама то през два-три поста твои недобронамерени и безсмислени напъни да се правиш на велика ли,що ли?
Коментирай филма,моля!

# 617
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз да ви кажа - Лека нощ!

да ви е приятна...

и много влюбена...

# 618
По повод разплута...
Ох, Ибрахиме, я кажи,  останах с впечатление че стандарта за хубава жена при туриците е закръглена?  Това дали е вярно? newsm78
Joy Чак пък стандарти,разсмя ме искренно.Времената се менят и колкото и да е странно турците също.Всичко е въпрос на вкус...В Турция сред по старото поколение има един израз за красиво женско телосложение "Балък ети",т.е.  newsm78 мисля ,че всеки сам може да си го преведе.По принцип туркините са по закръгленички ,пък и турците не остават по назад.Та за това по принуда ,ще неще ще си я харесва. Мисля ,че Мишел беше от кърджалийския край,там пък казват "Йемейин салчалъсъ,кадънън калчалъсъ"- newsm78 оффф тази вечер турския ми убягва нещо. Embarassed

# 619

През 1526 година друг посланник пише, че султана не обръща никакво внимание на Махи, а го е насочил към Хюррем. Тя била „млада, но не красива, въпреки че е грациозна и дребничка”.

smile3521  smile3506

Корделия , smile3501

# 620
Rolling Eyes Свелтес,имаше преди време една подобна като теб,много от Геджеманките и другите момичета пишещи тук я знаем-дмария. Рева,плющя,хвърля бълвоч и злоба по нас и накрая я наказаха. Влизам тук да чета смислени постове и коментари посветени на филма,ама то през два-три поста твои недобронамерени и безсмислени напъни да се правиш на велика ли,що ли?
Коментирай филма,моля!

Миличка, ами нали от коментарите ми тръгнаха заяжданията и нападките от страна на "знаещите и можещите", които се правят на велики тук. Няма да е зле да прегледаш няколко страници по-назад и да си свериш инфото, тогава да прецениш кой се заяжда и кой само се защитава Peace А иначе коментирам темата от 6-та серия насам, който се интересува може сам да провери за какво иде реч bowuu Заплахите ви не ми действат, както вече разбрахте, едва ли модераторите са така заблудени, както повечето от вас Sunglasses

# 621
  • София
Да, Sveltesse, посрещането ми беше ужасно, не съм забравила. Все още гледам да не коментирам постовете на съфорумката, с която се спречкахме.

В споровете си не ползвам обидни етикети, опитвам се да щадя ответната страна, колкото и да ме е заболяло. Не ме разбирай погрешно, но в случая ти наистина прекали.

# 622
.
.

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 23:15 от nadejda2639

# 623
Да, Sveltesse, посрещането ми беше ужасно, не съм забравила. Все още гледам да не коментирам постовете на съфорумката, с която се спречкахме.

В споровете си не ползвам обидни етикети, опитвам се да щадя ответната страна, колкото и да ме е заболяло. Не ме разбирай погрешно, но в случая ти наистина прекали.

Прекалила ли съм, не съм ли, упорита ли съм, с дързък характер ли съм...както е видно, повечето пишещи тук не падат по-долу Mr. Green Обидните епитети и заплахите са за онези, които не разполагат с достатъчно изразителни средства и са повече от убедени в грешната си позиция. Само исках да ти напомня, Емел, че не е особено лесно да завоюваш позиции или да спечелиш уважението на хора, свикнали да ползват, без дори да се включват в дискусиите. Радвам се, че темата малко се пораздвижи и се надявам повече да не се устройват подобни "посрещания". Едва ли някой влиза в този форум, за да дразни останалите. Всеки от нас следи сериала, вълнува се от събитията и си отстоява позицията. Струва ли си да разгръщаме военни действия на територията на този иначе доста симпатичен форум за забава и развлечение??!!??
Но дотук със спама, малко остава да изпишем темата с несъстоятелни дреболии  Peace

# 624
В 11 епизод защо се ядоса толкова СС като прочете писмото на Ибрахим ,според вас?

# 625
В 11 епизод защо се ядоса толкова СС като прочете писмото на Ибрахим ,според вас?

...ако се наемеш да ни го преведеш, може да покоментираме  Wink...може пък султанът да си е помислил, че е предназначено за някой друг  Laughing

# 626

и аз това се питам  newsm78
единият вариант е, че му е болно, че не му е доверил тайната си  Whistling а уж са приятели
защото във втория фрагман не ми изглеждаше 'кръвожаден', нито дори гневен, по скоро огорчен, разочарован  newsm78    макар че в първия беше направо страховит с ножа  #Crazy

другият ми вариант е твоята версия  Mr. Green ревност  Wink

Наде  Hug  bouquet Heart Eyes

# 627
Оф че съм отнесен тази вечер,вярно че епизода още не е преведен...

# 628
А моят вариант е, че  султанът разбра с кого си пише  любовни писъмца Ибрахим. Grinning

# 629
Мисля, че Сюлейман много добре знае до кого е писмото. Когато каза, че ще жени сестра си, Хюрем го попита „Ибрахим знае ли”. Погледа му беше като на човек, който навързва нещата. Обаче, Хатидже толкова пъти отказа да каже какво иска, че може би да си мисли, че Хатидже не се вълнува, а Ибрахим й досажда.

Общи условия

Активация на акаунт