LaRedoute.fr - 194 - Всичко за поръчката и вече с променени условия за БГ!

• 49 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Момичета на кои да си изпратя клиентските номера?
А относно писмото за мен милия тон,не е подмазвачески.Все пак се стремим към нещо в наша полза.И трябва да им изтъкнем,че са важни за нас.Което решите като вариант Peace ,но си мисля,че не трябва да е прекалено кратко и прекалено дълго-среден вариант Peace

# 166
  • София
Има по-назад го има мейла - виж към две страници по-назад.
grigorova_d@mail.bg
Ето го!

# 167
Вчера прочетох за промяната на условията и съм леко разочарована, като всички останали. Поръчвам от 3 години от Ла Редут и напоследък пазарувам предимно по намаления. Мисля си, че с тези условия няма да продължа да поръчвам повече. Хубаво е че има организация да се пише на Ла Редут, въпреки че моето мнение също е че няма да се променят нещата. Първо таксата беше 5% и 5евро, после я вдигнаха/ пак имаше недоволство/, но пак пазаруването си продължаваше.
Все пак ще изпратя и аз моя акаунт на посочения имейл, за да се присъединя към протеста  Peace
Относно писмото на мен лично ми допада горния вариант, защото в другия има доста вратички
Желая успех на всички, които са се заели с начинанието   bouquet

# 168
  • София
Ева, ако Гаргамела няма възможност да го преведе, мога да помоля мъжО довечера като се върне от работа или утре. Пиши на ЛС.
И нека за последно да го кажем:
Това писмо е с цел да започнем преговори и да се опитаме да смекчат "наказателната акция" срещу нас - нещо, което са постигнали литовките.  Те са се договорили с Ла Редут, нали така. Ние по-глупави ли сме от тях, че да не успеем.

# 169
  • Варна

Такива безгранични чувства нямам, темата/темите/ са ми полезни заради мненията на всички които споделят опита си в тях. Надявам се и занапред да е така.

Естествено, че трябва и такива да има.
Дай и ти своя принос в темата, за да си полезна повече и за нас....знам, че е най-добре наготово всичко да се получава, като има кой да  го предоставя.  Laughing
Като гледам, за твое съжаление, и занапред ще трябва на мен да разчитате... колкото и неприятно това да е за някои...
Да ти отговарям ли? Я слез на земята ... Sunglasses

# 170
  • Плевен

Такива безгранични чувства нямам, темата/темите/ са ми полезни заради мненията на всички които споделят опита си в тях. Надявам се и занапред да е така.

Дай и ти своя принос в темата, за да си полезна повече и за нас....знам, че е най-добре наготово всичко да се получава, като има кой да  го предоставя.  Laughing
Като гледам, за твое съжаление, и занапред ще трябва на мен да разчитате... колкото и неприятно това да е за някои...

Май е по-добре ти да слезеш на земята NaughtyИзглежда си забравила кодове,дадени от КОГО си ползвала досега?Или ти само взимаш мнения и чинно си плащаш таксата като не взимаш подаръци?Явно не цениш чуждия труд и отделеното време в полза на другите,жалко Crossing Arms
Аз,за разлика от теб съм благодарна на Ева,Алекс и много други,които отделят от времето за себе си и семействата си,за да можем  ние да пазаруваме изгодно  bouquet  bouquet

# 171
Ехооо, мацетааа, писмотооо, не се клъвкайте за глупости .... Hug
най важно е сега да направим нещо  Peace  а и да не забравяме за писмото към комисията за защита на потребителя към ЕС

# 172
Ехооо, мацетааа, писмотооо, не се клъвкайте за глупости .... Hug
най важно е сега да направим нещо  Peace  а и да не забравяме за писмото към комисията за защита на потребителя към ЕС
това писмо пак общо ли ще го пускаме?

# 173
  • София
Ева, ако Гаргамела няма възможност да го преведе, мога да помоля мъжО довечера като се върне от работа или утре. Пиши на ЛС.
И нека за последно да го кажем:
Това писмо е с цел да започнем преговори и да се опитаме да смекчат "наказателната акция" срещу нас - нещо, което са постигнали литовките.  Те са се договорили с Ла Редут, нали така. Ние по-глупави ли сме от тях, че да не успеем.
usagi, пратила съм  го, когато има време, ще помогне Гаргамела.  Peace

# 174

Абсолютно подкрепям, че ми омръзна, а и заболя кръста, от тази поза "надупена"  Twisted Evil

# 175
Сутринта разбрах за "новите промени" от които съм изненадана, четох до тук тази тема, върнах се и в старата. Съгласна съм с абсолютно всичко, което сте предприели и подкрепям. По късно ще си пратя клиентските номера и акаунтите ми.
И аз смятам, че ако не се пазарува известно време от тях, ще усетят липсата ни и ще се плеснат по челото, че с нас шега не бива... Mr. Green Laughing

за всички, които допринасят за това   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug

# 176
  • София

Дай и ти своя принос в темата, за да си полезна повече и за нас....знам, че е най-добре наготово всичко да се получава, като има кой да  го предоставя.  Laughing

Е ,това е върхът на нахалсвото! #Cussing out

Чета няколко дни темата и се чудя дали живея в една и съща държава с вас.То не беше достойство и гордост ,то не беше ,че сме европейци и т.п. неща.Колко от вас смятат ,че живеят в европейска държава ?Ако всичко ни беше ОК дали щяхме да се чудим от къде най-изгодно да пазаруваме ?

Не одобрявам действията на ЛР.Бяха длъжни да уведомят всеки потребител за новите условия,но както ние сме играли неправомерно така и те .

Моля да запазим добрият тон в темата и да вземем правилното решение относно писмото до ЛР.

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 13:59 от tedichka07

# 177
  • Пловдив
А откъде да го видя кл.номер...може ли само с мейл адрес и име?Изтрила съм всички Ларедутски мейли...

# 178
Дори на Ларедут не виждам смисъл да пишем..ама щом всички са "за"-ОК!

Но към Защита на потребителя- задължително. Какво е това???Наказателни мерки??Аз да не съм в концентрационен лагер, наречен Ларедут? Вътре съм по желание. Ако искат да налагат правила, нека ги прилагат софтуерно, а не да разчитат на съвест и доблест. Хората са зли и подли по презумпция- не съм го открила и казала аз..а философи векове назад.

Така, че който не иска злоупотреби- да наложи ограничения непреодолими! newsm11

# 179
  • Варна
Дори на Ларедут не виждам смисъл да пишем..ама щом всички са "за"-ОК!

Но към Защита на потребителя- задължително. Какво е това???Наказателни мерки??Аз да не съм в концентрационен лагер, наречен Ларедут? Вътре съм по желание. Ако искат да налагат правила, нека ги прилагат софтуерно, а не да разчитат на съвест и доблест. Хората са зли и подли по презумпция- не съм го открила и казала аз..а философи векове назад.

Така, че който не иска злоупотреби- да наложи ограничения непреодолими! newsm11

Ами ето че са наложени, при тези условия не можеш да пуснеш поръчка под 10 евро, а ако все пак го направиш - с две едноеврови да речем, ще ти излязат твърде скъпо и пак няма да се сдобиеш с дебитна нота. Wink

Общи условия

Активация на акаунт