LaRedoute.fr - 194 - Всичко за поръчката и вече с променени условия за БГ!

• 49 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • В реалността
Сега си влязох в @ и видях, че инфото за общото писмо, което пращах преди дни не е доставено - незнам по какви причини. Сега пак на @ от първа страница ли да пробвам да пратя отново, или някой друг събира информацията?

# 526
  • София
Харесва ми последното писмо. Peace. Дано го преведете скоро и пратите.

Има ли начин да намерим е-e-mail на европейска комисия за защита на потребителите и да пратим и копие до тях (да се вижда съответно,че има и копие до такава комисия),като първо им изпратим едно писмо за разяснение.

# 527
  • Варна
Сега си влязох в @ и видях, че инфото за общото писмо, което пращах преди дни не е доставено - незнам по какви причини. Сега пак на @ от първа страница ли да пробвам да пратя отново, или някой друг събира информацията?

Писмата се пращат от формата за контакт в акаунта, иначе изобщо не ги отварят.

# 528
  • В реалността
Имам предвид @ на момичето, което събира инфо за подписката, а не @ до Редута. На grigorova _ g.

# 529
Моля, който има познания по френски или английски и има време да го преведе
 Praynig Hug Praynig

Моля, предадйте писмото на мениджъра отговарящ за нашия регион - България

Скъпа Патриша,

Благодарим за отговора, който сте ни изпратили, за съжаление освен разочароващ той буди и крайно недоумение.
Ако разбираме правилно имате увеличени транспортни разходи и затова НЕ увеличавате таксата за доставка, а увеличавате процентът за обработка?! Наистина ли? Трудно ни е да повярваме, че това е най-доброто решение на Вашите опитни мениджъри.
Ние сме запознати с условията на DHL и сме наясно, че транспортните разходи на тениска от 5 Евро например са същите, като на тениска от 30 Евро. За съжаление с тези 20% тази от 30 Евро ще стане изключително неизгодна за нас, и сме много учудени, че взетото от Вас решение всъщност ограничава закупуването на по-скъпите и качествени стоки от сайта, което едва ли е целта Ви.
Ние не възразяваме да плащаме нужната такса за доставка на нашите стоки, но молим да преосмислите решението за увеличаване на таксата за обработка на 20%, тъй като тя крайно ни ограничава в покупките, особено за по-хубави и скъпи стоки, което за Ваше и наше съжаление ще накара по-голямата част от клиентите ви в България да се пренасочат към други, по-изгодни онлайн магазини.

В очакване сме на Вашият отговор!  
Поздрави:..........

Аз съм ЗА това писмо, харесва ми.
Що се отнася до Европейската Комисия по защита на потребителите, намерих това http://ec.europa.eu/commission_2010-2014/dalli/index_en.htm
само не занм как да видя точния линк, че ми иска Аутлук, а аз не ползвам (цъкам в полето Contact Me). Ако имате предложения какво точно да пишем, поствайте, аз ще го преведа и ще го пратя.

# 530
  • София
 Praynig Hug Praynig

Скъпа Патриша,

Благодарим за .....

Аз съм ЗА това писмо, харесва ми.
Що се отнася до Европейската Комисия по защита на потребителите, намерих това http://ec.europa.eu/commission_2010-2014/dalli/index_en.htm
само не занм как да видя точния линк, че ми иска Аутлук, а аз не ползвам (цъкам в полето Contact Me). Ако имате предложения какво точно да пишем, поствайте, аз ще го преведа и ще го пратя.

Копирам контакта от сайта

John Dalli

European Commissioner for Health and Consumer Policy
European Commission
B - 1049 Brussels
(Belgium)
or send an e-mail to: cab-dalli-webpage@ec.europa.eu

Хич ме няма по писмата,все ги пиша с 2 реда,което по принцип не е добре.

Според мен ако и на 2-то писмо франсетата се направят на ударени и не ни отразят да се напише едно писмо,в което се обяснява как на нас ни начисляват 20%,а на други,даже по-далечни държави,по малки такси и да се копират писмата ни и отговорите на франсетата.

# 531
 Praynig Hug Praynig

Скъпа Патриша,

Благодарим за отговора, който сте ни изпратили, за съжаление освен разочароващ той буди и крайно недоумение.
Ако разбираме правилно имате увеличени транспортни разходи и затова НЕ увеличавате таксата за доставка, а увеличавате процентът за обработка?! Наистина ли? Трудно ни е да повярваме, че това е най-доброто решение на Вашите опитни мениджъри.
Ние сме запознати с условията на DHL и сме наясно, че транспортните разходи на тениска от 5 Евро например са същите, като на тениска от 30 Евро. За съжаление с тези 20% тази от 30 Евро ще стане изключително неизгодна за нас, и сме много учудени, че взетото от Вас решение всъщност ограничава закупуването на по-скъпите и качествени стоки от сайта, което едва ли е целта Ви.
Ние не възразяваме да плащаме нужната такса за доставка на нашите стоки, но молим да преосмислите решението за увеличаване на таксата за обработка на 20%, тъй като тя крайно ни ограничава в покупките, особено за по-хубави и скъпи стоки, което за Ваше и наше съжаление ще накара по-голямата част от клиентите ви в България да се пренасочат към други, по-изгодни онлайн магазини.

Подкрепям писмото!!!

# 532
  • София
cab-dalli-webpage@ec.europa.eu
Това е мейла на европеската комисия.
"За" писмото съм!

# 533
  • София
Всички сме "за"...ама да вземе някой да го преведе.

Аз вече го изпратих....леко модифицирано.  Laughing

# 534

Изпрати къде???? Да превеждам ли писмото на vanina_nina? Саме че само на англ. мога (и немски).

# 535
И аз съм ЗА това писмо!  HugДано има мацки с по-добър френски или английски, за да го преведат, аз веднага ще го подкрепя. И мисля ,че нищо не пречи още от сега да им дадем да разберат, че действията ни ще продължат и пред компетентните европейски институции, ако се наложи. #2gunfire

# 536
  • София

Май френско говорещите (пишещите) са кът. Аз също мога да помогна с английски превод,но там сме много такива. Peace

# 537
http://www.laredoute.fr/vente-robe-bi-matiere.aspx?productid=324 … =5&pos=72_a_n
някой има ли я тази рокличка - отзиви и размери ако може, на 38 или 40 или 42    Praynig

и още една молба - ако някой е описал случая в писмо до КЗП на български ще помоля да ми изпрати текста, трябва ми да го ползвам като подложка за друг случай, пак за интернет пазаруване, предварително благодаря.  bouquet

# 538
И на мен много ми харесва писмото  newsm10.
Предлагам да добавим само, че очакваме да се отнесат към писмото ни по-сериозно от миналия път, и да получим по-добре аргументиран и детайлен отговор от служител, който може да носи някаква отговорност, а не от хилядите Сабинета, Дженифъри и т.н.  Mr. Green
Слънчев ден на всички   Simple Smile

# 539
Хайде стига сме им писали на техния  език, да им го напишем на английски и български.
Аз обаче  си мисля, че на нас ни трябва друга комисия IMCO - http://www.europarl.europa.eu/activities/committees/homeCom.do?l … =BG&body=IMCO

Общи условия

Активация на акаунт