Британците, британците! Ту брит ор нот ту брит? Май брит ще! - тема 11

• 15 351
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
  • Ænima/Albuquerque
Прекрасен Идо, прекрасен!  Heart Eyes

# 196
  • София
Въх, мъртвило. Наминавам да поздравя  Hug
Хубавото време провокира засилено биропиене и разходки по улици и паркчета.

Ако хвана г-н Голдберг хубаво ще го нацелувам!!!

# 197
  • Ænima/Albuquerque
Хубавото време провокира засилено биропиене...

Къде ме видя? Каза ли на някой?   hahaha hahaha hahaha

# 198
Като говорим за бира... Grinning Аз ли си въобразявам или Загорката, а може би и всяка друга бира, но аз си пия Загорка, щото много ме кефи,.. Laughing Та Загорката от кенче или стъклена бутилка е 300 пъти по-хубава от тази в пластмасова бутилка, последната като я пия и все едно пия пи*ня. На когото и да кажа, все казва, че си въобразявам, ама аз знам че не е така, даже бях чела нещо по въпроса... Вие кво мислите? Thinking

# 199
  • Ænima/Albuquerque
Изобщо не си въобразяваш, има разлика - поне при Загорката.
Иначе с тая спиртна бира, ако един път те чуя да се оплачеш от махмурлук здраво ще се маризИм, щото не се научи, че Каменицата е бирата!  hahaha

# 200
Хилоу!

Очаквах да сте изписали темата, ама днес четвъртъчно може да наваксаме Mr. Green

Бейби, не си въобразяваш, аз имам същите наблюдения за други марки бира, така че е напълно възможно и за Загорката да важи.

Аз пък съм фен на Хайнекен  cheers

# 201
  • София
Я, ма то не мило пълно мъртвило! Ма то... за бира иде реч!
Сарки, квот съм видяла си е за мен  Laughing

Бейби, не си въобразяваш! И не важи само за Загорката...
Сонче, и аз фен на Хайнекена  cheers и на Стелата също  Blush

# 202
  • Ænima/Albuquerque
Ване, кат' каеш бира, аз първа цъфвам.  hahaha
Бейби, ако те вълнува - Каменичката няма разлика, ни в пласмасарка, ни в кен, ни в стъкло.  Mr. Green
И ако слушаш ще ти кажа, как биричката да ти е в пласмасарка и винаги да ти е студена.  hahaha

Стела и аз я тача, но само поради липсата на гореспоменатата биричка.

# 203
Ми понеже най-често пия Загорка, та затова дадох пример с нея. Верно е спиртна. Laughing Сарко заради тебе тези дни ще съм на Каменица! Hug А Шуменското е пълна боза, ама бозица ви казвам. Laughing Нали не правя реклама, да взема да замаскирам марките? Grinning

# 204
По-скоро анти-реклама правим май  Mr. Green
Абе като чешката и немската бира в БГ няма... Джой - нездраво и злобно ти завиждам Mr. Green и на Гея също, че имате възможност да пиете оригиналите.

Допълвам: Пиринското ми харесваше доста до миналото лято. За това лято ще видим - може да са решили и там повечко вода да слагат.

# 205
  • Ænima/Albuquerque
Хахахах, водничка ми е Шуменската... водничка... ма кат' няма друга не я връщам.  hahaha
А съвсем скоро установих, че Арианката е много приятна биричка.  Mr. Green

# 206
Трябва да се разнообразя, ама веднъж се излъгах да пия Шуменско и то щото нямаха друга, та от тогава не рискувам и си залагам на познатото... Странно, но Шуменското в пластмасова бутилка е малко по-добро от това в стъклена, особено тъмното... И аз харесвам Хайнекен... Бе като цяло, така наречените вносни бири имат съвсем различен вкус. Сарко, ще слушкам, обещавам. Grinning Я кажи за бритската бира, малко да се върнем на темата. Whistling
Знаете ли к'во направих... дойдох днес в Търново рано, рано в 6:30 и лекциите ми бяха от 9:30, та реших да подремна, събудих се в 9 и реших, че искам да спя още... И с две думи дойдох в Търново да се наспя. Tired

# 207
Кой каза Стела?  Whistling Наздраве!

# 208
  • Ænima/Albuquerque
Ми аз си признавам, че в Лондон пих основно Стела, 'щот нямам особено доверие на наливните бири.
Иначе един път пих една... ма к'во и беше името не ме питай... ми не ме изкефи.
Нашите бири са много по-наситени откъм вкус, техните са ми малко по-блудкави и воднисти.  Thinking

# 209
Аз пих белгийска черешова бира, където уж я имало само там ии май по-странна бира не бях пила. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт