САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 65

• 82 590
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
И за двете...само да е Рапунцел, че сме и големи фенки// Laughing

# 286
Момичета, кодовете 20/29 с детското килимче изтекоха ли? Ако не са, ще съм благодарна на някой ако може да ми прати на лични...
Благодаря предварително  bouquet

# 287
  • Варна
Момичета, кодовете 20/29 с детското килимче изтекоха ли? Ако не са, ще съм благодарна на някой ако може да ми прати на лични...

Не са изтекли. Wink

# 288

Не са изтекли. Wink

Да, извинявам се,че аз подведох........В линка на Брадичката пишеше,че нейния персонален код е до 9.4......Помислих,че и буквените ще са до тогава......Извинявам се!

# 289
Хексе, още веднъж и тук - много благодаря  bouquet

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 15:27 от Hrissy

# 290
Нещо съм поизтървала,но освен чувалче Рапунцел какво друго има с Рапунцел?И за шопинг при има ли код?

# 291

това е подаръка с буквените кодове за сет роз. Simple Smile

# 292

Оооооо.......ЛР ни подготвя за морето значи с розовия сет......Благодаря, Креа! На мен ми харесва!

# 293

Оооооо.......ЛР ни подготвя за морето значи с розовия сет......Благодаря, Креа! На мен ми харесва!
Сигурни ли сте, че това е подаръка ?

# 294

Сигурни ли сте, че това е подаръка ?
Щом krea1 го казва, вярвай  Peace
Да бяха добавили и розово парео, сетът щеше да е уникален Wink Харесва ми. И ме е яд, че нямам какво да поръчам  Crossing Arms
Подарък за който е бърз - 6J8HH

# 295
Да бяха добавили и розово парео, сетът щеше да е уникален Wink Харесва ми. И ме е яд, че нямам какво да поръчам  Crossing Arms

А кое е това розово парео? Ако е много хубаво - не го показвай! Пък за поръчката.....ей сега ще ти натъкмим една, не бой се, за какво са приятелите все пак.........

# 296
  • София
Ето снимка на TUNIQUE - BLEU LAGON

И сет розе е розовата чанта с постелката за плаж, кодовете за който са -20/33 евро. Ето няколко, благодарение на една добра съфорумка  Heart Eyes   bouquet 647JW  JW490  DR557  LK291

Скоро ще има снимка и на цветните чашки...

# 297
  • София
Благодаря за снимката на TUNIQUE - BLEU LAGON  Hug
А не мога да видя, има ли някакво деколте?

# 298
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-facon-sabots-cuir.aspx?pr … rodsize=undefined
Помогнете да ги намаля или поне реф. номера.

# 299
  • София
Благодаря за снимката на TUNIQUE - BLEU LAGON  Hug
А не мога да видя, има ли някакво деколте?
Това е засега единствената снимка, която изрових, момичето е снимало с телефон...
Доколкото виждам има малко шпиц деколте. 100% памук и сравнително тъничка била.  Peace

Маме, парео пращаха преди години с една подобна розова чанта...Ето го пареото ето и чантата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт