SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 327
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Е това е ненормално .... ядосах се ... само погледнете за какви цени става въпрос
#Cussing out #Cussing out #Cussing out (цък)
И даже J2 няма да са  там  #Cussing out
Отивам да си накисна д***то в студена вода да ми мине (дано само не хвана цистит) и да си гледам подписа  Mr. Green

# 661
  • В средата на времето
Аз естествено се наточих на Prophet Pass Crazy Определено е много скъпо за нашите географски ширини. То мисля, че и за италианските не е евтино Rolling Eyes Обаче защо имам чувството, че цените са по-нисички в Щатите?

То тези кънвеншъни са като някаква бутикова сбирка Crazy. Не е за феновете като цяло, ми за феновете с пари, което е гадничко някак.

Големи са изедници значи Laughing За двойните снимки даже мъничко намаление не са направили.  Whistling А груповата излиза по-скъпа, отколкото ако се снимаш с всеки от тримата поотделно. Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 15:32 от Izida

# 662
Аз естествено се наточих на Prophet Pass Crazy Определено е много скъпо за нашите географски ширини. То мисля, че и за италианските не е евтино Rolling Eyes Обаче защо имам чувството, че цените са по-нисички в Щатите?

То тези кънвеншъни са като някаква бутикова сбирка Crazy. Не е за феновете като цяло, ми за феновете с пари, което е гадничко някак.

Ами как си представяте, ако беше 100-200лв. примерно щеше да има такъв наплив, че те трябваше да ангжират стадиони, а не зали Laughing

# 663
  • В средата на времето
Ами как си представяте, ако беше 100-200лв. примерно щеше да има такъв наплив, че те трябваше да ангжират стадиони, а не зали Laughing

Ми да се оправят Laughing То нали е сбирка с феновете, не с джобовете им. Crossing Arms
Никой не казва, да е 100 Евро пакетчето. Може и 400 Е да дам (ако ги имах Laughing), но поне да имаше право на по една снимка с всеки. Crossing Arms

# 664
 ooooh! ooooh! Скоро време и да искам с тез цени нищо няма да може да се направи,още по малко пък да тръгнеш от Бг  Sad  Дето викате едно солидно тото да се удари,ще видят сингъл,мингъл,вземам ги двамата за цял ден  Grinning само за мен  Sunglasses

Izi нали,и да ги пощимпеш  Blush

# 665
  • # супернатурална #
Добър ден  Grinning

На мен пък цените ми се виждат съвсем нормални, те звезди ли са или не  Laughing Ако беше по-евтино, щеше куцо и сакато да ги гуши (не че сега не го правят), момчетата щяха да се преуморят и да падне нивото на обслужването. Предпочитам да дам повече пари (все ми е тая, аз и по-малко нямам  Mr. Green), но да ме нагуши яко Джаред, а не да ме претупа, щото чакат още 500 на опашката. Освен това от Дейна знам, че парите всъщност не отиват директно у момчетата, те си получават хонорар предварително, а организаторите определят и прибират пари от билети, снимки и т.н. Така, че с Инчето мислим да се завъртим на някоя конвенция и да пробваме да ни бутнат без пари  Laughing

# 666
Галче, ето го твоят вариант: 'La Dolce Vita' - няколко часа с Джаред из Рим за 585 €.

PS. Ще допълня предишния си пост с цялата информация, която успях да събера.

# 667
Добър ден  Grinning

На мен пък цените ми се виждат съвсем нормални, те звезди ли са или не  Laughing Ако беше по-евтино, щеше куцо и сакато да ги гуши (не че сега не го правят), момчетата щяха да се преуморят и да падне нивото на обслужването. Предпочитам да дам повече пари (все ми е тая, аз и по-малко нямам  Mr. Green), но да ме нагуши яко Джаред, а не да ме претупа, щото чакат още 500 на опашката.

Ок, звезди са и т.н Съгласна съм за гушкането и прочие, но  мисля че в самата цена на билета трябва да е включено всичко.

Така, че с Инчето мислим да се завъртим на някоя конвенция и да пробваме да ни бутнат без пари  Laughing

Аз го реших ... Ще се престоря на чистачкаот залата и после от залите със снимки и така ... Ще се бутам на снимките и Ще се усмихвам чаровно .... иииии .... може да извадя късмет.

# 668
Мда, освен да пускам фиш и да се моля за шестица не виждам друг вариант  Laughing. Интересното е, че тези най-суперскъпарските билети се бяха свършили още след края на миналогодишния кънвеншън. Освен няколкото дето ги пускат на търг. Галя е права, че не може да дадеш пет лева да им се радваш  Mr. Green, това си е луксозна стока и струва скъпо.

# 669
  • В средата на времето
Аз пък не искам да ме прегръщат Joy Една снимка, едно автографче и чао, довиждане, приятни сънища, мерси.  Grinning Много ли искам? Crazy Аз не съм фен явно  Joy

(уф, като лисицата с гроздето съм, то е ясно Whistling)

# 670
  • # супернатурална #
Би, веднага ще ти услужа с тоалетче, бутането и чаровните усмивки от теб  Laughing

Аз освен да се маскирам на муха, ако не мога сама, ще се завъртя на някой кръстопът със снимка в кутийка

Ох, за долче вита съм родена  Heart Eyes

# 671
Аз го реших ... Ще се престоря на чистачкаот залата и после от залите със снимки и така ... Ще се бутам на снимките и Ще се усмихвам чаровно .... иииии .... може да извадя късмет.

hahaha hahaha hahaha

# 672
 Joy Joy Joy Joy Joy

Ох, Галче, разби ме с тази муха. Но не е ли по-добре да си комарка?

# 673
  • # супернатурална #
Това заради кръвосмучещата ми природа ли?  Rolling Eyes

# 674
Не 'нам Rolling Eyes ... Аз най-много на майска бръмбарка да го докарам hahaha .

О! За долче вита-та - направо те виждам как запретваш поли, влизаш във фонтана и примамваш Джаред вътре.

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 16:53 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт