131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 54 736
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Доброо утрооо  Hug

Разписали сте се докато ме нямаше  newsm78 все изпускам мухабета Mr. Green

Днес сме на капучино, докато си го пия, да ви направя и на вас за компания

Закуската по-късно, че имам доста работа днес  Tired

Aivi, мерси за рецептата и нея ще опитам. Направих една от нета, стана сполучлив. Прави се зеленчуков бульон, вари се за 15 мин и после се пуска омара в врящата вода. Нашите ги бяха убили в магазина да ги изчистят ( колко грубо прозвуча - убили  Shocked Shocked ) В бульона се слага магданоз, целина, морков, дафинов лист, сол, бял пипер. След като повряха около 10тина минутки ги сложих във фурната и ги пекнах малко мммммм..... много добре стана, препоръчвам ги на такива като нас любители на морските деликатеси...   chef  chef  chef

Хайде до по-късно.   bouquet  bouquet  bouquet

# 421
Добро утро !
Любс , мерси за капучиното ! В действителност точно на такова се насладих сутринта .
При нас положителен резултат още няма за жалост нещата ще се проточат май за след 4 месеца през които ще е ад , но се моля само да има здраве .
Най-малката ми щерка е с варицела за втори път , но като цяло у дома сме добре .
Извинявам се , че съм много кратка , но тръгвам отново да се бора с бюрокрацията в тази никаква държава .
Пожелавам ви успешен ден и благодаря , че се сещате за мен .
 Hug на всички вас !

# 422
Nawеl, успех с бюрокрацията!!  Hug Hug

Дано малката скоро е във форма   bouquet

# 423

Любс,нека от мен да е закуската..,да те отменя малко.. Crazy Hug
Много морско ми е настроението последно време,въпреки,че осъзнавам,че до късна есен няма мога да отскоча до морето.. Praynig
Амалче,Ясминче,наистина много ненадайни ми бяха ходенията до Халите и Женския,аз и за това не съм организирала нищо.. Rolling EyesПустите му майстори ми скъсаха брутално пердето и ми се наложи ново да си поръчвам и шия.. ooooh! Няма да споменавам,че заради тяхната небрежност сега и нова пътека трябва да взимаме,нова мушама за терасата..,успяха да пукнат до счупване една плочка в банята.. #Cussing outТа тези дни трябва да е готово пердето и ще го взимаме..,та ще видя дали аз ще ходя или ще изпратя мъж ми..Но сега ще се разберем и ще се видим..
Nawel,бързо оздравяване на дъщеря ти и скотошно излизане от неприятностите,а за бщрщкрацията-много успех! Hug
За срещата,в действителност,времето ще е разкошно през уикенда-до 27 градуса.. PeaceКакво ще кажете,преди обяд,та да не хванем големите жеги?В някой парк или градинка?
Пожелавам на всички,лек и слънчев ден!  bouquet Hug

# 424
аз да питам вече разголихте ли малките бебеоци? то моята не е малка де,11м ще стане скоро.... но зимата ми боледуваше, та още не смея да я пусна по къс ръкав или рокля.

а също така и да питам какви обувки за прохождане да взема? вътре си седи по чорапки, но навънка няма начин.

# 425
Шило,аз правя така:на Саид му слагам боди с дълго ръкавче и само по него седи,а ако е много топло(много се изпотява) му обличам блузка с късо ръкавче и взимам за отгоре нещо като тънко якенце..Все още му слагам чорапогащник и някакво тънко панталонче/долнище,но скоро ще махна чорапогащника..Отностно обувките,аз също имам голям проблем,в къщи той също е по чорапки.преди време му взехме 3 чифта обувки(все затворени),да ти кажа,едните-те уж най-отговарят на номера му,като са с по 1см по-свободни,за да не се стягат крачето и деформират,но той не иска да ги носи,събува ги и ги дъвче,мята и т.н....Та и вън по чорапи седи,но той не ходи още..
Надявам се дасъм ти от полза,въпреки,че всяко дете е различно и е много сложно да даваш съвети...
Много поздрави и целувки за бебка!

# 426
 wavey  къде сте?

Времето се затопли и вече никой не се засяда пред компа. Хайде наминавайте, де...  Peace

# 427
Момичета,

имам нужда от помощ!
 Някой ми е хакнал пощата, аз успях да си сменя паролата и да вляза отново, но настройките са сменени и всичко е на арабски!!! Аз естествено нищо не разбирам.
Ако някой би могъл да ми помогне, ще му изпратя потребителското име и парола. Ще съм много благодарна  Hug

Мъжа  ми успя, няма нужда.

Благодаря

# 428
Не знам, не знам къде скита народа  Naughty

Аз до обяд не мога да смогна с нищо, къде изчезна къщовницата Шилан, не знамммм. Мъжа ми вика, не предполагах , че си такава разхвърляна. Ами и аз не предполагах, че малката ще иска само да е гушната.  Айде бе,не мога да се тормозя за чистота вече, писна ми. По-добре детето ми да се чувства щастливо и обичано, отколкото да го изоставя, за да търкам и лъскам.
Ако успея да простра дрехите заран, се чувствам все едно съм свършила половината къщна работа  Joy това ми е най-важно, да изсъхнат, че вечерта да ги изгладя  Joy Joy Joy

Ум Саид, и мойта от няколко дни яде домашна пилешка супа. Майка ми я прави, щото аз мразя пиле и ме е гнус да пипам  Embarassed 
Иначе пюретата ужас, само пари хвърляме на вятъра. Плодовите хапва ако е гладна и половин буркан4е изяжда. Зеленчуковите- 3-4 лъжици със зор.

Деси, къде скитосвате вие?

Амал, не си я давай мале4ка на детска бе. Гледкай си я

Уф, скучно ми е. Малката уж спи, та не мога да пусна прахосмука4ката. нервно ми е едно такова. И манджа нямам за дове4ера...

Люспа, къде се покри, не ти се говори ли?

# 429
  • сред маслини и портокалов цвят
Добър вечер!

Минавам набързо, че работа ме чака, а и не мога да се докопам до РС-то.

Любе, омари, а Grinning И на мен ми се хапват, ама къде ти такива работи при нас. Даже незнам къде по софийско има такива неща.
Но пък мъж ми сега прави пъстърва на скара със зелена салата. Ще пийна и една микроскопична чашка бира(вино не смея), едва ли ще навредя на дребната.

Софиянкиииии, гледам никой не иска да ходи по срещи. Ако щете, аз събота и неделя съм по парковете, който ми има телефона да звъни. Crossing Arms

За прохождането- моят син в къщи ходеше бос, навън с едни пантофки на Zetpol, много удобно нещо. Ето такива, само че сини Mr. Green http://www.detskidrehi.com/bebeshki-pantofi-zetpol-dorota-p-1377.html
Лека от мен! Hug

# 430
Искаме среща, как да не искаме, ама всеки чака друг да я нарочи. Mr. Green

Шило, ми не мога, ще трябва да се бачка макар не знам какво и къде. Ина мен ми е едно такова неврозно, днес пак си спорих с разни хора за инцидента пред джамията, минахме през турците и ДПС. Sick

Люспе, край, взех ти правата, сега се пече в админ панела. Mr. Green

Аз да сикажа беба е още с дълъг ръкав, ми не мога да я разсъблека, имам угризения. Всички ми се смеят, ама на.  newsm78

Уго, как си, какви ги вършите, дойде ли вече жегата? Маугли как е с бисерите, дай някой нов.

Дуа, къде се изгуби? newsm78

Олди, ти по коя чужбина замина?  Hug

Гледам пак за манджи си говорите, тотално ми се изпарило желанието да готвя, такава лудница настава у нас. И Гестапо като се манеси става страшно. А съм гладна, много съм гладна. Тук до нас има един ливанец, прави пци и деуги вкуснотийки, честичко го посещаваме вече. bowuu

# 431
Включване и от мен в петъчната вечер...

Hug Hug Hug

Мъж ми е болен и сега готвя пилешка супа, не минава месец и той да не му се възпалят сливиците. Имам Fervex и осцилококцинум от България и му давам, ама не знам дали не сме закъснели с хомеопатията... май ще играе антибиотика  Tired

Хайде до скоро и лека!

Много  Hug и   bouquet

Ясминке, прияде ми се пъстърва, като знам как готви твоя  Hug хахаха аз като бремена булка само се облизвам пред екрана  Crazy Crazy

# 432
Яяяяяя, имало раздвижване в темата...

Люспа, къде се покри, не ти се говори ли?

Шило, напротив, много ми се говори, но съм заета...занимавам се, за сефте ви го казвам...с един ремонт. Освен това следя няколко серияла, нещо крайно необичайно за мен. В най-скоро време ще се запиша в темата за изтрещелите домакини, защото точно в това се превръщам.

Амал, не знам какво се пече, но като гледам какво съм натворила ще имаш май много работа докато го превърнеш в нещо нормално....А ти сега като си вземаш редовно желязото си като нов човек, нали? Говоря от личен опит, че на мен все ми е ниско ту едно, ту друго...все изморена, все сънлива, ама сега редовно вземам хаповете и буквално хвърча...едни нищо и никакви витаминчета и минералчета, пък могат да ти сгомнясат живота, ега ти...

Къде се губят Уго, Айа, Астарта, Над, Никито, Олд...?

Сега да споделя какви нови социални умения придобих в Саудитско.

Научих се как да пазарувам и как да влизам в тоалетна и асансьор.

Пазаруване в магазин – трябва да приближиш продавача като  игнорираш напълно чакащите преди теб (нарочно не ги наричам опашка), да изкрещиш какво искаш, и да тикнеш парите в лицето му. Колкото по-силно крещиш, толкова по-голям шанс да дойде твоят ред. Това го научих след като една сутрин дълго чаках за кафе и установих, че моят ред никога няма да дойде, ако не приложа гореописания метод.

Влизане в тоалетна и асансьор –   в момента, в който забележиш че вратата се отваря просто щурмуваш, без да изчакваш намиращите се вътре да излязат. Ако има опашка, просто отиваш най-отпред, както в случая с пазаруването.

Сега дойде ред за нещо по-пикантно - облеклото на жените.

Понеже, както казах, страшни неща бях чувалаа за Саудито, си изрових никаба от натуриите, изпрах го, и най-прилежно го подредих в багажа. Горкият така си и остана неупотребен. Очаквах поне абаята да е задължителна или поне черния цвят, пък то кво се оказа – слободия. Всяка жена облечена както си иска. Е, естествено не може да се пуснеш там по трътка и по цици,но под ‘както си иска’ разбирам всякакви видове национални носии, във всевъзможни цветове и бродерии, шарки и паетки, шалвар камизи, панталони и ризи, индонезийски писани роклички и дантелени хиджабчета (влюбих се в последните), ирански чадори, чиято цел така не разбрах каква е – да покрива, или да разкрива впити дънки и бюстиенца.

Мммм, така арабелки, оказа се, че черната абая и никаба са просто традиционната дреха на саудитките и не са задължителни за чужденките. За немюсюлманките не е задължително да покриват косите си, така че американки и англичанки, филипинки веят на воля руси, съответно гарвановочерни гриви. Не гарантирам., че винаги е било така, просто аз съм си родена с късмет Simple Smile

У саудитките много ме впечатлиха очилата. Не слънчевите, с които са ми като мухата це-це, а тези с диоптрите...Нали и аз съм очилатка, та все се заглеждах в очилатите саудитки, и нали само това се вижда от тях, та просто се набиват в очи скъпите, красиви рамки....и взех, че и аз си поръчах очила, то рамки красиви, но на мен не ми отиват, нали съм по-дебела от всякога, съответно лицето ми е по-месесто от всякога, но какво да с еправи, поне спомен ще ми останат....

# 433
Ех, ама сте ми залипсвали  Cry

# 434
Привет, лейдис. Hug

Мелани, къде се изгуби? МИнавай по-често де, разкажи как сте. Hug

Шило, аз на моята си й готвех от самото начало, първо зеленчуцина пара, после и с месо и осега сме така. Наложи се по 2 прични - първо почти няма пюрета за алергии, скъпи са, а и домашното й е много по-вкусно. Та така. За подредбата, не вярвам някоя от нас в момента да е във вихъра на чистотата си. А майка ми (Гестапо) вчера ми каза най-злобно - Не виждам какво толкова правиш по цял ден. Shocked

Астарта къде си, много работиш. Мини да кажеш и ти мнение за среща.  Hug

Айа, сезонът на барбекютата се откри и никаква те няма.   bouquet

Уго, на курс ли си или забавачката работи на пълен ден? Whistling

Люспе, много цветущи описания и на собствената особа и на саудитците. Mr. Green Ще стане, ще се изнендаш даже. Laughing Нов човек съм чисто нов, понапълних малко бузки, кълки, поосвежи ми се цвета  а кожата ми от супер суха взе да омазнява което е чудесно средство срещу бръчки.  bowuu

Любс, бързо оздравяване на половинката, ама на тези години не е ли късно само сливици да заболяват? Моите са и звадени  се спря с болестите.

Ом, те майсторите като цялата ни държава, нищо не изпипват. Crossing Arms

Сафар, отдавна не си писала да разкжеш нещо от проектите и как е бебка.

Общи условия

Активация на акаунт