Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 11"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 21 777
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Вили, гледам се забавляваш
Ами да днес ми е много готино  Party Party
Страшно клипче Тинче егаси смеха дето му ударих  Joy Joy

# 661
  • в очите на дъщеря си
Хайде лека вечер .Ще лягам ,че нещо много ми е уморено Confused

# 662
Хайде лека вечер .Ще лягам ,че нещо много ми е уморено Confused
Лека  Hug Hug

# 663
Тази седмица всички много се разминаваме. Аз докато се върна, братчедките легнали, сестричката и тя ми се губи някъде.  Thinking

Вили, ти само много неуморна го раздаваш  Mr. Green Но те заподозрях аз. Днес май си била първа смяна на работа, ааа?

# 664
Тази седмица всички много се разминаваме. Аз докато се върна братчедките легнали, сестричката й тя ми се губи някъде.  Thinking

Вили, ти само много неуморна го раздаваш  Mr. Green Но те заподозрях аз. Днес май си била първа смяна на работа ааа?
Да първа бях и утре съм пак така  Mr. Green много се кефя любимата ми смяна само дето много дърто ooooh!  идва сутрин и се състарявам малко  ама няма как  Mr. Green

# 665
Е добре си значи.  Mr. Green Да не те мислим.То и аз съм първа, ама следобяд на урок. ooooh!Няма спиране!Само не можах да схвана, защо се състаряваш Laughing От ранното ставане ли  newsm78

# 666
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Сега ще вида фрагмент дали има

# 667
Е добре си значи.  Mr. Green Да не те мислим.То и аз съм първа, ама следобяд на урок. ooooh!Няма спиране!Само не можах да схвана, защо се състаряваш Laughing От ранното ставане ли  newsm78
Ами Сиси аз работя в магазин на мобилен оператор  (само да не ме линчува Rolling Eyes някой недоволен клиент) и сутрин винаги е пълно с баби  ooooh! дето нищо не разбират  Tired и железни нерви трябват  Mr. Green да имаш да обясниш за -  както те казват  hahaha hahaha Жи Си Емите  как да ползват  #Crazy

# 668
Ами Сиси аз работя в магазин на мобилен оператор  (само да не ме линчува Rolling Eyes някой недоволен клиент) и сутрин винаги е пълно с баби  ooooh! дето нищо не разбират  Tired и железни нерви трябват  Mr. Green да им обясниш за-  както те казват  hahaha hahaha Жи Си Емите  как да ползват  #Crazy
Ааа сега схванах. Трябваше да ми обясниш по-обстойно, така трудно можех да се досетя  hahaha за какво дърто ми говориш. Абе пак ще ги преживееш някак, по-добре си е първа смяна. После ти е свободна останалата част от деня.

# 669
Ами Сиси аз работя в магазин на мобилен оператор  (само да не ме линчува Rolling Eyes някой недоволен клиент) и сутрин винаги е пълно с баби  ooooh! дето нищо не разбират  Tired и железни нерви трябват  Mr. Green да им обясниш за-  както те казват  hahaha hahaha Жи Си Емите  как да ползват  #Crazy
Ааа сега схванах. Трябваше да ми обясниш по-обстойно, така трудно можех да се досетя  hahaha за какво дърто ми говориш. Абе пак ще ги преживееш някак, по-добре си е първа смяна. После ти е свободна останалата част от деня.
Дам свободна цял следобед  Party Party е малко къшна работа ама не е за оплакване в сравнение с  hahaha hahaha бабите   #Crazy #Crazy
Уф иначе като съм втора съм чак до 20:00 часа  Mr. Green

Пусни нещо да се развеселим малко ,ако искаш де  Mr. Green
Или и ти напускаш кораба  Crossing Arms

# 670
Ейй аз от братчедката си искам  Mr. Green , ти от мен се научи. Кажи предпочитания.Нещо по-живо така ли  newsm78 Ааа не напускам, аз съм все още млада майка  Mr. Green Издържам.

# 671
Привет. Ето ме и мен. Най-накрая успях да влезна.
Диди, страницата е много хубава.
Еми, мерси за преводите.  Hug

Ханде превръща в нова игра вечерта, която прекарва в Емир,но и тя е много потресена от истината.

Това ме навежда на мисълта, че между тях все пак имало нещо - особено втората част - потресена от истината... newsm78

Моя Мехмедчо, и той, няма да е щастлив. Sad

# 672
# 673
  • Варна
Привет Фемирки и Корафейки.. Joy Joy Joyхахаха какво измислих..

Направих субтитрите на 10 серия..1 част... да ги одобрите...
Но много трудно намирам...в темата където ни е превбдала Емито...

# 674
Ейй аз от братчедката си искам  Mr. Green , ти от мен се научи. Кажи предпочитания.Нещо по-живо така ли  newsm78 Ааа не напускам, аз съм все още млада майка  Mr. Green Издържам.
Нещо по така  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт