CND shellac - дълготраен естествен маникюр вместо гел върху ноктите 2

• 127 033
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ви, момичета. Много сте мили.
Извинявам се за въпроса, сега доста неща ми се изясниха, така че вече съм в час.
Още веднъж благодарности Simple Smile

# 166
 newsm44 добър вечер момичета   bouquet
аз отново съм с уникален ,прекрасен и неповторим ший и на ръцете и на краката
ЕДНО ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ тя си знае коя е  Embarassed  bouquet
няма такова чудо като ший лака едва ли в блих го сменила за нещо друго в следващите 2 години поне.Докато не излезне нещо ново и по  добро.
Лека вечер  bouquet

# 167
newsm44 добър вечер момичета   bouquet
аз отново съм с уникален ,прекрасен и неповторим ший и на ръцете и на краката
ЕДНО ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ тя си знае коя е  Embarassed  bouquet
няма такова чудо като ший лака едва ли в блих го сменила за нещо друго в следващите 2 години поне.Докато не излезне нещо ново и по  добро.
Лека вечер  bouquet

а КОЯ е тя? Grinning сподели... всеки търси добра маникюристка   bouquet

# 168
  • Варна
Здравейте. Някой слагал ли си е гел лак Flawless. Ходих да ми сложат в един салон и ден след това имам две надигнати ъгълчета отплепени. Shocked Някой да е имал такъв проблем. Лака ли е или правилното/неправилното му слагане. Плочката ми не бих казала, че е мазна, обикновен лак издържа прилично време според марката. Офертата, по която бях беше комбинирана с парафинова терапия след това, дали това не беше грешката. newsm78

# 169
Здравейте. Някой слагал ли си е гел лак Flawless. Ходих да ми сложат в един салон и ден след това имам две надигнати ъгълчета отплепени. Shocked Някой да е имал такъв проблем. Лака ли е или правилното/неправилното му слагане. Плочката ми не бих казала, че е мазна, обикновен лак издържа прилично време според марката. Офертата, по която бях беше комбинирана с парафинова терапия след това, дали това не беше грешката. newsm78

И аз съм си взела 2 ваучера по офертата, която казваш и се чудех, но никой тук не каза мнение за този лак. На мен ми бяха обяснили , че парафиновата терапия омазнява нокътната плочка, и лакът ест не издържа. В тази оферта пишеше , че терапията е след поставяне на лака Wink и се надявам наистина да не повлияе  на поставения лак....  Thinking

# 170
Мисля преди да замина за море да си сложа shellac. Как мислите, добра ли е идеята? Пада ли по-лесно лака заради морската вода, пясъка ( ще се наложи да си поиграя с децата  Grinning )

# 171
Парафинова терапия се прави преди поставянето на лак.Какъвто и да е.

# 172
  • Варна
Ами парафиновата ми я направиха на вече поставен и изпечен лак. Сряда ми правиха лака, четвъртък имах зачекнати два ъгъла. ooooh! При ноктите на Колежката същата работа. Минахме на обяд днес и ги показахме на маникюристката, разбрана е и ни викна пак. След работа ходих и подменихме двата зачекнати, та да видим, имам опасение, че няма да е края на проблема... Crazy

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 10:05 от Sisil

# 173
Аз правя парафиновата терапия след като запечатам Шилак-а. Не съм срещала никакви проблеми.
Не трябва да се прави преди това, защото плочката се омазнява...И на семинара казаха, че не се прави нищо преди да се сложи лака, дори и крем за ръце  не се слага.....Също не е хубаво да се мокрят ръцете непосредствено преди поставянето на самия лак.

# 174
  • Варна
Да и аз по пътя на логиката за омазняването на плочката си мислех като Shopping FUstA. И за запечатването я попитах, не се ли запечатват като обикновенният лак, тя вика Да, аз го правя. Е да ама аз що не съм забелязала да го прави. Whistling
Ей сега гледам на палеца имам счупено ъгълче нокът, а уж лак е имало там. ooooh!

# 175
Аз правя парафиновата терапия след като запечатам Шилак-а. Не съм срещала никакви проблеми.
Не трябва да се прави преди това, защото плочката се омазнява...И на семинара казаха, че не се прави нищо преди да се сложи лака, дори и крем за ръце  не се слага.....Също не е хубаво да се мокрят ръцете непосредствено преди поставянето на самия лак.
Тъй, де Laughing!От парафина кожата се хидратира (ноктите - също), балансира се и мазнината...логично е да не се прави терапия след лакиране!
Ние пък на семинара обсъдихме точно обратното на това, което вие сте говорили - че е добре да се подхрани плочката с масло докато правим маникюра и тя през това време да си поеме каквото и е нужно и непосредствено преди шилака да си подготвим нокътя и да го обезмаслим -това обезмасляване е повърхностно и не обезсмисля подхранването с масло.Аз така правя и също не срещам проблеми.
Друго, което открихме с клиентка и то случайно е, че шилака пада, ако се направи скоро сауна.Мацката от салона се буфнала в сауната и при потенето падна и лака.Та и от там потвърждавам мнението си, че след шилак не бих правила нищо, което би предизвикало потене и омазняване на плочката.
Но да си признаем - има момичета, които и да ги вариш, няма мърдане на шилака и други, които са щастливи, ако издържи и 10 дни без да поддаде някой край  Wink!

# 176
Тъй, де Laughing!От парафина кожата се хидратира (ноктите - също), балансира се и мазнината...логично е да не се прави терапия след лакиране!
Ние пък на семинара обсъдихме точно обратното на това, което вие сте говорили - че е добре да се подхрани плочката с масло докато правим маникюра и тя през това време да си поеме каквото и е нужно и непосредствено преди шилака да си подготвим нокътя и да го обезмаслим -това обезмасляване е повърхностно и не обезсмисля подхранването с масло.Аз така правя и също не срещам проблеми.
Друго, което открихме с клиентка и то случайно е, че шилака пада, ако се направи скоро сауна.Мацката от салона се буфнала в сауната и при потенето падна и лака.Та и от там потвърждавам мнението си, че след шилак не бих правила нищо, което би предизвикало потене и омазняване на плочката.
Но да си признаем - има момичета, които и да ги вариш, няма мърдане на шилака и други, които са щастливи, ако издържи и 10 дни без да поддаде някой край  Wink!

Да, интересно звучи. Трябва да го пробвам в обратния ред тогава. Grinning
Аз закъснях  малко когато беше теорията, но хванах обобщението на проблемите, и помня че така казаха, как може да твърдят 2 различни неща... newsm78 Май и те не са наясно съвсем.

# 177
  • Пловдив
  bouquet Синтезирана информация от къде може да се поръча комплекта за този маникюр  - за домашно ползване  питам / лак , лампа , тампони за сваляне    bouquet

# 178
Ами как да е наясно човек - опитват се да дадат отговори на всеки въпрос.На нас също казаха да не намазняваме плочката, но коментирахме също, че при някои дами се изсушава и в този случай е добре да се подхрани.
Аз за всеки случай на нови клиенти нищо не слагам - дори и кремче... Mr. Green!

Забравих да ви кажа колко се възмутих миналата седмица - дойде клиентка да и махна шилака.Взела си ваучер за евтино поставяне, което включвало и свалянето, сложили и и вече доста израснал и тя иска да го махне.Обаче - нямали свободни часове идните седмици и тя от зор идва при мен.Свалям и се пуля - маже се лака, плочката си остава червена, чегъртам със стикчето, търкам с памук - нищо, оцветена и това е!Поразговорихме се как точно е поставен лака и се оказа, че не са и сложили база, а направо цвят.Плочката и беше попила доста сериозно пигмента и се наложи с полиращо блокче да изпиля червенината.Оставям без коментар...

# 179
nad_tab извинявай, ако си писала вече - как се отрази пясъка на педикюра ти? Интересно ми е дали се надрасква  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт