"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 56 954
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
И аз мерси Simple Smile

# 601
Оф, аз не искам предателя да е шефа на Попов, мен ме кефи този човек, забавен ми е.

# 602
"- Съпругата ви е японка. Какво ви грабна в нея и как се запознахте всъщност?
- Срещнахме се на тренировки по айкидо във Франция. Тя ме тръшна два пъти на татамито и това събуди моя респект. Освен това пиеше повече бира от мен. След  време ми каза, че ако не се оженя за нея, ще си направи харакири. Не съм се колебал особено."

Силен мъж, страхотно чувство за хумор!!!  Heart Eyes

# 603
Билалов на пръв поглед е някак невзрачен, обикновен, а всъщност притежава харизма. Много талантлив човек и един от любимците ми в сериала.

# 604
Станислав Яневски е с малка роля, но ето една статийка и за него от днес. Сам бил човека, ако има кандидатки -  да се пробват Wink

http://life.dir.bg/news.php?id=8756547&nt=5

и няколко снимки от последния епизод:

още: http://www.facebook.com/home.php#!/media/set/?set=a.217773628244 … 7.200684199953232

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 11:27 от bugsy

# 605
Станислав Яневски е с малка роля..
Кой е героят му?

# 606
  • au bout du monde
Станислав Яневски е с малка роля..
Кой е героят му?

Шофьорът на Джаро или бодигард ли му е не знам. Все са заедно.

# 607
Невероятен филм. По-добър от "Стъклен дом". Сценаристите тук имат целия ни живот наготово. Страхотна игра на актьорите. Изобщо нямам никакви забележки. smile3501

# 608
Хехе, много са готини тия от екипа Simple Smile ето какво имаше на стената на сериала вчера, сигурно сте го видели:

"Утре, Здравко Косъма влиза под прикритие в ролята на DJ в клуб Планет на ул. Оборище 1....Елате да чуете DJ Косъма Simple Smile

Споделете това на стената си и дайте LIKE тук...един от Харесалите това, ще спечели покана за ВИП сепарето на Джаро, където ще може заедно с трима приятели да изпие една бутилка Джони Уокър...подарък от заведението !!!"

Grinning

# 609
първият епизод като го загледах ми беше скучен, но понеже имам познати които играят реших да изгледам последната серия 7ма и сега и предните ще изгледам.... обаче мен не ме кефи нещо... Thinking

# 610
Започна повторението!

# 611
От тука пишещите софиянци никой ли не е ходил в Планет по време на снимките на сериала? я да ви командироваме за малко инфо от първа ръка Simple Smile

# 612
  • Stuck in a moment
Вчера гледах повторението.
Сцената с майката на Иво щеше да ме разреве. Винаги в българските филми има един затрогващ реализъм, никъде в други филми не съм виждала такова нещо.
Браво!

# 613
От тука пишещите софиянци никой ли не е ходил в Планет по време на снимките на сериала? я да ви командироваме за малко инфо от първа ръка Simple Smile
Мислиш ли?! Simple Smile Просто са Под прикритие! Whistling Hug  bouquet

# 614
колко серии ще дадат още от филма? Че всички други бг сериали свършиха Cry

Общи условия

Активация на акаунт