Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 12"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 22 338
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Сиси,аз не следя сериала като вас,просто нямам нужното време,но сте ми много симпатични ,а и в темата имам стари дружки без които не мога  :bouquet:

# 31
  • Варна
а и в темата имам стари дружки без които не мога  :bouquet[/b]:
Сред дружките съм и аз нали  newsm03 newsm03 newsm03

# 32
Сиси,аз не следя сериала като вас,просто нямам нужното време,но сте ми много симпатични ,а и в темата имам стари дружки без които не мога  :bouquet:
Ауу какво дълго оправдание  Hug Само се бъзикам. Знам, че си заета. Аз и заради дружките ти казвам  Thinking Нали са ми братчедки, тревожа се, че не минаваш.

# 33
Здравейте

# 34
  • Варна
И ти нещо се губиш  Hug

# 35
имам семейни проблеми и напоследък само минавам да чета в темите, но в тази отдавана не съм писала.

# 36
  • Варна
имам семейни проблеми и напоследък само минавам да чета в темите, но в тази отдавана не съм писала.
Надявам се бързо да се разрешат проблемите  Hug

# 37
Magosniwa  Hug

siiisiiitooo ,няма проблем Wink

# 38
  • Варна
Аз изчезвам

# 39
  • в очите на дъщеря си
Славенка , идвай да жулваме по едно кафенце  поне, ааааааааааа може и нещо по силно Mr. Green

Аз ходя от време на рвеме в темата за Фатмето и там прочитам , че си добре

# 40
  • в очите на дъщеря си

и ти като Бехлюл hahaha

# 41
И аз, и аз като Бехлюл. hahaha Опасявам се, че не съм придобила все още способностите на Диди  Mr. Green Иначе щях да си взема лаптопчето на урока. Може да пробвам, сигурно не е зле. hahaha

# 42

Хайде на по едно ирландско кафе,непълнолетните да пропуснат ирландската част Grinning

# 43
  • в очите на дъщеря си
Славека, много добре ще ми дойде почерпката ти  bouquet

# 44
Вие цапнахте по едно ирладско и се загубихте Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт