Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 12"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 22 074
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Сиси мерси за песничката   Hug Hug

# 661
# 662
Ей го пияндето  hahaha цяла серия не спря да пие  hahaha не взе да отиде и да прегърне пак Ферито  Mr. Green

# 663
Мн ме ядоса - как се държа в колата само, бива ли такова нещо. Тр да иде на уроци при Корай

# 664
 Здравейте и от мен.Него го е страх от нейната реакция така си мисля аз ако и каже че съжелява и разни такива ама Корай много ми харесва той е приятел на място как го снима как се налива и прати снимката на Фери и тя придоби смелост да говори с Емир ама ще видим какво ще стане  Hug Hug Hug Hug

# 665
Аз се пак съм се подготвила за опяването на Риза туку вижте гушнал китките и ритнал кана  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 666
Аз се пак съм се подготвила за опяването на Риза туку вижте гушнал китките и ритнал кана  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Диди само да не тр да се подготвяш и за същото мероприятие за Емир, че с това пиянство не отива на добре.

# 667
Здравейте и от мен.Него го е страх от нейната реакция така си мисля аз ако и каже че съжелява и разни такива ама Корай много ми харесва той е приятел на място как го снима как се налива и прати снимката на Фери и тя придоби смелост да говори с Емир ама ще видим какво ще стане  Hug Hug Hug Hug
Така е няма смелост, но тогава като и отвори вратата, а той просто седна да чака беше много гадно.
Корай е пич отвсякаде, само не му е работа с Джансу да се занимава.

# 668
Махай я тая Дрисла това е точната дума за нея  Hug Hug Hug Hug

# 669
Диди само да не тр да се подготвяш и за същото мероприятие за Емир, че с това пиянство не отива на добре.
А не Емир не го давам за опяване  Naughty Naughty той е само за романтика,пиянството е само грешка и трябва му простим Mr. Green

Здравейте и от мен.Него го е страх от нейната реакция така си мисля аз ако и каже че съжелява и разни такива ама Корай много ми харесва той е приятел на място как го снима как се налива и прати снимката на Фери и тя придоби смелост да говори с Емир ама ще видим какво ще стане  Hug Hug Hug Hug
Така е няма смелост, но тогава като и отвори вратата, а той просто седна да чака беше много гадно.
Корай е пич отвсякаде, само не му е работа с Джансу да се занимава.
Да много невъзпитано беше сякаш той се сърди на нея  Mr. Green
Ама Корай е страхотен човек  Peace

# 670
Вили и аз него давам

# 671
# 672
И аз не го давам за опяване ама каквото каже дядо боже ако трябва ще ходя  Cry Cry Cry ама не ми се щеее

# 673
Здравейте ! Simple Smile Направих един клип вчера,ама нещо не се получи много добре  Thinking  Hug

# 674
Много е Хубаво  клипчето браво Галя  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт