Помощ за публикуване във форум "На път"

• 611
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте,

Имам огромна молба към мамите - понеже съм нова във форума, нямам все още права да публикувам във форум "На път", а искам да задам един спешен въпрос в тема Турция’2011 - Ранни записвания или Last Minute? , тъй като фирмата ще отговаря на запитвания само до 29.03.2011. Затова има ли някой против да публикува долния ми въпрос там? Ще ви бъда безкрайно благодарна!!

"Здравейте,

Ние сме семейство с едно дете на 3 години и едно малко бебе и бихме искали да почиваме в Анталия през септември. Любители сме повече на а-ла-карт ресторантите и си търсим хотел, който има такива ресторанти с маси на открито, така че спокойно да се наслаждаваме на вечерята си на свеж въздух. Разглеждахме Spice Hotel & Spa в Белек, като ценова категория той също ни отговаря, само че не можахме да разберем дали а-ла-карт ресторантите му имат маси на открито. Бихте ли ни казали?

Също така разглеждахме и хотел Delphin Botanik в Алания, хареса ни заради ботаническата градина и многото маси на открито, но се притесняваме дали стаите му ще са в достатъчно добър вид или вече ще са поовехтели. По форумите от хора, ходили през 2010 там, прочетохме, че въпреки че е реновиран през 2009, стаите пак си личи, че имат нужда от освежаване. Може ли да ни кажете нещо по въпроса?

Благодаря предварително!

# 1
Може да зададете въпроса си на ЛС директно на Тез Тур, както и да използвате координатите за контакти.
http://www.teztour.bg/contacts.php

Общи условия

Активация на акаунт