Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 204
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Пазарджик
Въпроса ми е друг-слагате ли покривало на крачетата или директно само с одеалце? newsm78
Обикновено излизаме с покривало,но по пътя го махам ,сакън да не замръзне.И както ММ каза вчера като го попитах дали времето е студено :"Да белите мечки се гонят"

# 106
Бебеш, страхотна татуировка! Аз исках подобна, но само на врата отзад. Сега вече съм дърта за такива неща Laughing
Имам две обеци на едното ухо, пробих си я сама, в пубертета, но е по-ниско от првата дупка Laughing.

# 107
  • София
Благодаря ви,момичета за отговорите за ваксините и температурата Hug
Аз татуировки нямам и дупки имам само по една на ухо,харесвам такива неща но не и върху себе си.

# 108
Бенджи, леприкон, какви са ви татусите? Как без снимков ма'трял? Whistling Mr. Green

# 109
  • София
Хелоууу,
Бубе,   bouquet
А бе момичета, много дупки сте си направили  Mr. Green Аз съм с по-малко, освен тези които всички имаме  Joy, имам и по една на ушите  Crazy
Татуси нямам за сега, много ми харесват тези, които са на кръста, ама ще видим дали ще си правя. Тя и майка ми има мерак да си прави, та може заедно да отидеме  Whistling
Обличам с боди с къс ръкав, панталон, блузка и яке. Отгоре слагам одеалце, което периодично слагам,после махам...
Да ви питам, за колко време храната/напитките се превръщат в кърма?
Анкетата предложена от Ноеми и на мен ми допада  Peace
Ети,   Hug Мен майка ми ме е пратила за първи път на лагер когато съм била в яслата. Не знам как го е преживяла, ама съм се върнала напълняла и в доста добра кондиция.
А, щях да забравя, честит празник на всички и най-вече на именяците   bouquet

# 110
Сетих се още нещо-към мамите , хранещи с АМ.
Как се справяте с храненето навън?Носите си кутията с храната и бутилка с вода или...?

# 111
  • Пазарджик
Как се справяте с храненето навън?Носите си кутията с храната и бутилка с вода или...?
Аз още не съм хранила Нелката навън , но имам дозатор за АМ

# 112
Бонболинче, не храня с АМ, ама да си кажа компетентното мнение  Mr. Green
С термос ще ти е много по-удобно да съхраниш Т на водата за по-дълго време, отколкото шише  Peace
 Имаше едни кутийки с отделения за дози Ам, ама нито ще ти го обясня като хората, нито знам как се казва. Ако намеря такова в нет-а ще ти пратя линк  Peace
АМа една позната излизаше с 3 дози Ам и един голям термос гореща вода и цял ден митлосваше града с бебето.

Поправка-Баш такова дет' Тути показа  Mr. Green

# 113
  • бургас

досега не ми се е налагало,но бих взела топла водичка в малък термос и бих приготвила точната дозичка мляко в нещо  Wink
аз гледам да сме си вкъщи за храненето защото Мартин мноого повръща и не е за хранене навън  Confused

аз имам един татус и седем обеци на ушите.преди да забременея имах и на веждата

# 114
Мерсаж ,момичета!   bouquet
Тоя дозатор е супер,трябва да видя от някъде да си го взема.

# 115
Аз съм мама на неакащо. Ама как само миризливо пърдим.....  ooooh! Направо на мъника му се насълзяват очите, а баща му казва, че ще стане голям талант!  Twisted Evil
Днес ще ни е четвърти ден на сухо...  Tired

# 116
  • София
Аз съм мама на неакащо. Ама как само миризливо пърдим.....  ooooh! Направо на мъника му се насълзяват очите, а баща му казва, че ще стане голям талант!  Twisted Evil
Днес ще ни е четвърти ден на сухо...  Tired
При нас помогна термометъра, пробвай първо с него. Гледам че при доста от дечицата се е появил запек. Може би е нормално  напредване на възрастта изхождането да не е толкова редовно, както в първите месеци, но проблемът е че Виктор се напъва и мрънка, явно изпитва дисконфорт.

# 117
Честит празник!Нека всеки чуе вестта,за която мечтае!
Аз днес мисля да храня навън.Имам дозатор,точно като този,който Тути е показала,и термос.Надявам се дза се справя и всичко да е шест.
И ние пръцкаме доста звучно и миризливо Embarassed

# 118
Какво ще кажете за анкета "Колко сексуално партньори сте имали?" newsm81  Mr. Green
Личи си, че не съм правила секс отдавна има-няма няколко месеца hahaha.

# 119
Как сте майчета?  Hug Hug Hug

ние се прибрахме преди час от разходка, но моята Ема позеленя от рев, направо в чудо се видях. Незнам как ще издържам на разходки ако все е така  Sick, като се прибрахме вече от изтощение заспа и сега чак я чувам как неспокойно хълца в другата стая  Sad

Вчера пък да ви се оплача отидох на АГ, че все време няма, чаках 3 седмици за този час и с триста мъки да се нагодим с мъж ми да я гледа малката, отивам и познайте докторката болна  #Cussing out, ядосах се не на лекарката разбира се, а на болницата, нестига че е частна, ама да вземат да се обаждат в такива случаи на пациентите, фууу още ме е яд. Сега ще  #Cussing outчакам още 3 седмици за нов час.
хи-хи оплаках се и малката ревна, отиваме да се гушим

Общи условия

Активация на акаунт