131-ва Първоаприлска. Няма майтап у американско :)

• 31 692
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
но от вчера сме затворени у дома заради силен вятър

Днес висяхме един час заради силен вятър по пистите, но за наш късмет излетяхме и вече сме в България. Впечатления още нямам, радвам се на роднините си. Simple Smile

И жега бих понесла, макар да ми е много трудно, само да изчезнат хлебарките, откачам от извънземния им вид, едни такива като "Пришълецът", регенерират бе.

Евелина, здрасти!

# 451
  • USA
И аз по настоящем съм на 95 флоридска жега в Орландо (временно това Simple Smile). Много хубав град, ама наистина много задушливо жегаво. Харесват ми топлите вечери, но СоКал не я заменям за нищо Simple Smile.
Утре се прибирам и заминавам на ски Simple Smile.

# 452
Добре дошла на Евелина!

Наслука на всички по пътищата торнадски  Hug Дано всичките ви близки и приятели да са живи и здрави и в безопасност!

Аталанта - вече ми е на библиотечния списък, определено звучи много интересно! Мерси, че сподели!

Солей, естествено, че съм натоварена като китайска джонка! 15 кг техника + чужд куфар + подаръци за бебета и деца в 4 държави... упс! и моите не са съвсем голи и боси  Crazy

Ставам подозрително суеверна! Умря циганката дето ме хвалеше и аз бетер циганче се похвалих сама, че хващаме пътищата и днес, 48 ч преди полет Анджи е с ушна инфекция и подозрения за стреп (никога не е била болна от което и да е!) Ще оцелее, тя ми е боец, но за майка и не гарантирам ...

# 453
AP,това са от хубавите диагнози,лекуват се бързо и забравяш,по-ги харесвам аз от "вирус и още 2 седмици така със 104 и ще мине"...ще е ок дете,не го мисли прекалено.Лек път и фън да ви е!
*
Аз съм на научен туризъм в Миами и бива...едно небе синьооооо,море не-толкова,хора по улиците,йога в парка посред бял ден..ехххххххх...
*
Нашето дете голямкото днес получило награда!! защото знаело единствено от целия клас (24 бр) къде е Европа на свет,карта.Чудя се изобщо защо ходят на у-ще,честно,а тя горката не може да разбере защо не се радваме на успеха  и ние..аааааа Sick

# 454
Оооо, горкото Геле! Дано бързо да мине всичко.

Агенте, пу-пу, оттук нататък само приятности покрай пътуването  Simple Smile Шта хвалим за каквото трябва, дай списък.

Анет - е може ли така. Къде ви е положителния реинфорсмънт, къде ви е емоционалната подкрепа и съпричастност към учебния процес? Ааааа.

# 455
  • Чикаго / София
Евелина, добре дошла и от мен!

Агентче, ще оцелее Анджи, два дни на антибиотик до полета и ще е тип-топ за приключения.

Марлела, браво за бързото и леко пътуване. Приятни емоции  в Бг.

Момичетата в торнадо-районите да се пазят и да докладват периодично, че са добре, моля!

# 456
  • USA
И от мен стиснати палци за всички близо до торнадотата! Голям кошмар е това Sad.

АП, бързо да се оправяте!

Анет, да се чуди човек да се радва ли Simple Smile

# 457
Извинете невежеството ми, но защо в торнадо райноните, а и далеч не само там, а по целите щати, се строят паянтови дървени колиби, наричани къщи, а не тухлени - както в Европа?

Зло да ви подмине, в случая торнадо.

Марлела, наслаждавай се на времето с близките с пълна сила.  Hug

Агент, Геле я пазят небесни сили, като литнете таман ще е по-близо до тях. Едно ухо няма да я предаде.  Mr. Green
"Китайската джонка" е култария!  Laughing

# 458
Baby*, петната са от някаква храна, на детето са дрехите, та незнам с какво точно се е окапал.

Агент,  бързо да оздравява Гелето и ти да издържиш Hug.

Анет, е как не се зарадвахте на детето, няма значение повода да я спечели, важното е, че е заслужена.

Марлела, поздрави на Б-я.

В торнадо районите да ви отмине безпроблемно.

Солей, тухлените са по-скъпи, а и в случай на торнадо, няма значение от какво са построени.

Добре дошла на Евелина!

# 459
Че са по-скъпи знаех, но мислих, че с нормални основи и тухлена, няма да я отвее.  newsm78 Ба ма са тия торнадота...

# 460
  • usa
агент, лек път! ще се справите - и ти, и ангелината! весело прекарване и дружески съвет, ако не възразяваш - остави техниката да почива, повече участвай и по-малко снимай... и един въпрос - какво точно се разбира под наименованието `джонка`? може би остарявам, но ми се губи малко смисъла  newsm78... благодаря!

аталанта, изгледай суперменския филм още веднъж, но този път сложи аналитичните очила... много ми е предубеден на мен. не че в последните години съм фен на на пъблик образованието, но въпросният филм пробутва частни интереси, не предлага реални решения и въобще накратко казано, ме остави с ултра частен и консервативен привкус в устата...

анет, аз така се чуствах когато нашето дете, най-голямкото, навремето получи награда, че единствено можеше да изброи месеците в годината... да не ти казвам как се чуствам в момента когато средното се явява на тестове на какво ниво математика да го сложат йезуитите, аз панически се опитвам да наваксам за 3-4 дни материал, който училището е трябвало да го научи за две години и то сериозно е застрашено да повтаря този две години материал, а детето се брои, че е в топ единия процент ученици на пъблик скул дистрикта... майка му мечка, да не употребявам по-силни изрази, ще взема да започна политическа кариера с основна и единствена платформа `върнете на хората данъците платени/пропилени за пъблик образование!`.

последните два-три-четири дни определено се радвам, че се изнесохме от югоизтока! на път съм дори да му простя на дъждовния-няма-и-десет-градусов край на април... е, не съм още сигурна за прошката, но определено я разглеждам като вероятност...

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 07:29 от миз

# 461
Аз съм на научен туризъм в Миами и бива...едно небе синьооооо,море не-толкова,хора по улиците,йога в парка посред бял ден..ехххххххх...

ааа, Анет, не бива така, трябва да те заведем на тюркоазено сини води да се порадваш преди да си тръгнеш Naughty

# 462
Привети от София! Гледката към Витоша е прекрасна. Самият град е още по-претрупан от преди, не вярвах, че е възможно. Метрото много се е разрасло.

# 463
Благодаря ви  Hug

Миз, тъй вярно  Grinning
(джонка като в Емилио Салгари, "джонка сохранила значение высокоманевренного грузового судна" - изтърсих го в сми, че пак съм с прекалено много багаж, но този път се налага да бъда и бърза, смела, сръчна по портовете заради малките)  Crazy

... хайде дружно да основен кумуна кумонска някъде по Китай, Ю.Корея или Индия и да решим веднъж завинаги въпроса с образованието на поколението, ъм?

(гордея се с вашите, задочно но се гордея!)

Гледате ли сватбата  Grinning
(красива булка, хубава рокля, ама грима и обиците ги оплюх! Гелето не хареса принца, но е много въодушевена за конете и каляската Wink но какви шапки, плс, нека някой ме покани на сватба за да имам основание да си купя английска шапка!)

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 14:13 от Agent Provocateur

# 464
AP,ne bili  шапки, били " fascinators" информира една дама ей сега..аз съм с Гелето,много ми е антипатичен тоз' принц,на шофьор на трамвай ми напомня;момата-бива; кралицата в жълто-съвсем ми хареса Laughing
*
бенсън-страшно е..наумих да спретна сладолед парти за края на уч.година и да понауча поне тесния кръг приятели на география в контекста на трипа на Ния..бата мат,то от рязане и лепене и бройкане кой какъв екран си носи в джоба не остава време за елем.обща култура #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт