До Гардаленд през Милано Бергамо - моля споделете информация?

• 105 615
  • 873
  •   1
Отговори
# 150
[

[/quote]

Близо е до Garda Golf country Club, но все още не сме платили и не са ни дали адрес... Sad За Lido de Lonato и Coco Beach пише, че са на 15 минути с кола...
[/quote]

коко бийч е известно място за плаж,аперитиви и дискотека ,ходи се заради шик обстановката ,цените са по-високи сравнени с други плажове и подобни места за мовида по езерото
входа за плаж е между 25 и 35 евро на човек с вкл напитка, има и по 8-10 но си буквално на най-неудобното място
обяд или вечеря са около 40- 50  евро на човек ,коктейл 10, вход в дискотеката 20 за мъжете и 15 за жените
има много по-икономични места по езерто,търсейки се намират - но ако човек знае всичко предварително какъв е смисъла да отива изобщо Sunglasses

# 151
  • Варна
Ако все още има талони за намаление в Гардаланд върху кутии от Келогс, зърнена закуска, може би е добра идея да ги потърсиш и след посещението ви да споделиш дали действат Praynig
Аз проверих - действат си отлично  Grinning
Бях в Гардаленд миналата седмица. Уникално място е. Пътувах с кола (кемпер). Ако имате някакви въпроси - питайте

И аз си купих от Кауфланд току що. Нали имате предвид кутиите с намаление за много забележителности, вкл. и за Лондон ай? Може ли да споделите как процедирате - с изрязания талон от кутията чакате на касата, нали?
И т. к. на кутията не пише на английски има ли някакво допълнително изискване? Ние ще сме 2 възрастни с 1 дете на 15 год.

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 19:38 от ilianagm

# 152
  • София
Точно - с изрязаното от кутията на касата.
За два отделни дни използвах два отделни купона от Келогс.
Не се плаши от опашката на касата - точно за 5 минути беше през месец юни

# 153
  • гр.Добрич
Утре отивам за Келогс, че нашия тати се съгласи да тръгнем.  Mr. Green

# 154
Само имайте предвид, че талона прави намаление 50 % само за целодневен билет, следобедните билети ги намалява с 5-6 евро.

# 155
  • Пловдив
Купих си зърнената закуска от Била, и там ги има. Ще пробвам как важи за двудневния билет. Нали правилно разбирам, че талонът важи за максимум 5 човека?

# 156
  • София
За двудневен билет не важи. Тази промоция не може да се използва в комбинация с никоя друга.
Аз си купувах билетите отделно два поредни дни, с два талона от Келогс.

# 157
  • Пловдив
Ясно, ще купя още тогава Simple Smile Но може да се купят с един талон 4 целодневни билета или един семеен + един допълнителен?

# 158
  • София (Възраждане)
А намират ли се още кутии с талони?
Сега се зачетох, че участие се допуска от 18 годишна възраст. Т.е. намаление върху детски билет не се прави, или? Промоцията важи до 30.06.2018. Важи за покупка на дневен билет на място само за същия ден.

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 14:54 от Mooimeiske

# 159
  • Пловдив
В Била има, купих днес. И за това разпитвам дали не ми трябват още Simple Smile

# 160
  • София
Аз ползвах така: Двама възрастни - 2 х 40,50 евро, едно дете - 34 евро,  = 115 евро
Отстъпка 50 % - платих 57,50 евро на ден
С входния билет имате право да си купите билет за аквариума за следващ ден за 5 евро.

п.п. Малкото ми дете е точно 1 метър и влизаше без билет

# 161
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Децата до колко години са деца?

# 162
  • на Мелмак
Май беше до 10г.?

# 163
  • Пловдив
10, да.

# 164
  • Софето
За кои паркове са тези отстъпки от зърнените закуски?

Общи условия

Активация на акаунт