Мама срещнала се с татко и ето ЯНУАРЧЕ сладко! (7)

• 44 284
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
хора, идва ми да се гръмна. Мойто дете още не е заспало Shocked а днес не е спал кой знае колко

Така са от няколко дена, дори и навън вече се будят и  мрънкат... А иначе на разходка спяха като пънчета  Confused

Добро утро  Tired

Немога да намеря картинка с кофа кафе, но все едно, че съм  Mr. Green почерпете се за мойте кръгове под очите от поредната полубезсънна нощ...приличам на панда  Rolling Eyes

На всичкото отгоре де когото срещна( най0вече непознати) като видят двойна количка и започват да ме съжаляват и да охкат, ах, горката, как се оправяш, колко ти е трудно, помага ли ти някой  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
При което бързам да поясня, че имам и трето, и че се чувствам благословена с толкова деца, и че колкото и да са здрави деца се гледат лесно  !!!
Едно да имаш и да ти е болнаво- много по-трудно и тежко е...
Не се чувствам нито героиня, нито се смятам за някакъв извънреден случай за България, не съм ги правила и раждала заради държавата  Twisted Evil (а май въпреки нея). 
За мен е нормалното да има повечко деца в семейството( може би защото съм едно дете и винаги ми е тежало ), както е нормално да излизат оттам, откъдето са влезли и както е нормално да сучат.
Тъй, оплаках се рано наранина  Confused

# 406
  • София
Добро утро!

Май според някои педиатри половината тема има рахит. Не се шашкайте.

Аз днес се озовах с две болни деца в къщи. Ива, както споменах е сополива, а Яна помоли да остане няколко дни с нас и сутринта се събуди с конюктивит.

Няма да кажа за мрънкането, че да не я урочасам  Mr. Green

Мила, не се ядосвай. Аз страшно много се кефя като видя двойна количка.

Пожелавам ви мнооого хубав ден. Hug

# 407
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!

Моя сън полека-лека се нормализира. Днес се събудих в 7:30 доста свежа и отпочинала.  Flutter Crazy Много ми е хубаво така, като спя малко, но пък качествено. Беше ми писнало да ставам по обяд и да съм парцал. #Puppy dog

Днес съм решила да излезем на разходка, ама да видим. Снощи излязохме да се разходим в 8 вечерта!  Crazy Joy През деня не сколасахме.

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 09:24 от Нощни очи

# 408
  • София, Лагера
Добро утро!
Aniper, аз бих се посъветвала с друг доктор, или направо кръвни изследвания.  Peace

Антоанета, Тервел свърши тая работа на 8-ия ден. При това хич и не беше запечен!  Wink

Мила, а аз малко завиждам, като видя двойна количка!  Живи и здрави да са ти хлапетийчетата!!!  Hug Аз също искам (и ще имаме, само да сме здрави) трето!

Ети, бързо оздравяване на фамилията!  Praynig

Ще има ли среща в Сердика днес? Flutter Тук времето е  Sick

# 409
Добро утро и от мен!

Направо не мога да си позная детето . Вече трета нищ спи непробудно, буди се чак сутринта чюкато заспива към 19-20.
Вчера незнам какво му стана, но заспа след 22ч и се събуди в 7.30  Laughing

Мила, това май е най-точно.Не заради държавата, а въпреки нея  Tired

# 410
  • Пловдив
Нощни , супер е Плико-то  Peace честито!
Ние сме с Cosatto Cabi с 3 коша. Много сме доволни, макар че шасито едва! влиза в багажника ни (Renault Scenic !!!). Ама голям срам, чак сега загрях как точно да вържем с колан кошницата  Embarassed като видях този линк на Berend Botje! Мерси  Simple Smile Иначе в купето съм пътувала с бебешката кошница от едната страна, детско столче с 3 годишно от другата и аз посредата. Беше си ОК, макар и лекичка лудница  Grinning!

Форумска среща - Ей, нямате жал значи, толкова отдавна не сме пътували извън града и не съм ровила за хотели и вили онлйн, та сега като ги загледах тия сайтове с хотелчета и механи, направо пощурях. Мен ме бройте семейно (с ММ и беба), почти без значение точно кога и точно къде. Личното ми мнение обаче : приблизително Централа България; планински хотел, най-добре юни/юли.
Габи не се обръща още.
Между другото има ли 'нормален' брой часове за сън през нощта?! Снощи след банята и млякото беба заспа в 22.20ч и тази сутрин ми се събуди в 07.40 хилейки се (чак на пръсти ги броих часовете сън, да не би да греша нещо = 9ч и нещо!! Яде, посмя се половин час,погука и пак заспа. Чудя се да се радвам ли и да се хваля или да се притеснявам!?? newsm78

П.С. Сега видях, че и Патето са така със съня!!

# 411
  • sofia
Ноеми, май само 2те сме навити. Аз бих дошла

# 412
  • София, Лагера
Люба, на лични минаваме, да не спамим тук  Peace

За съня - и Тервел спи така. Заспива към 20 - 21 и спи до към 8. После яде, будува половин час и пак заспива (и в момента спи). Но има по 1-2 будения през нощта за кърмене, то дори и не е точно будене, просто промрънква, аз го храня и той моментално заспива отново.

# 413
  • София, Лагера
Антоанета, можеш ли да ми кажеш няколко думи за Овощник, ако знаеш?
Хубаво ли е, чисто ли е, има ли много хора лятото? Искаме да спим в Казанлък или Ст. Загора на път към морето и се чудим дали да не е в Овощник.

# 414
ох, поуспокоих се малко, че има и други като нас превъзбудени бебоци
Марти от вчера ми е със сополки и кашлюка по малко, на всичкото отгоре нещо май се е запекъл, което никога не ни се е случвало за 3 месеца. Вчера горкото колко газ изкара, че и беше нервен явно от болките не искаше и да суче като хората.
Но в крайна сметка заспа в 12.30 и се събуди чак в 8.30. Поигра и пак заспа, даже му идва времето за хранене, но хич няма да го будя. Когато тогава

Аз нали все се вглеждам в детето и искам и друго да ви питам:
1. Държат ли си вашите бебоци свити ръчичките в юмручета, Марти все ги стиска
2. Плезят ли езичета- Марти все нещо си дъвче езика и плези, аха аха да проговори
3. Стряскат ли се от кихане, кашляне и т.н - той се стряска и почва понякога да плаче безутешно
4. Спят ли в количките- при нас това е почти невъзможно, спи по 30 минути като зайче и после ги ококорва и край, трябва да го взема на ръце
5. Дайте съвет как да му давам от шише- не иска и не иска, а по странното  е, че преди си ядеше. Това сега е някакъв нов хит бута с езика и край. Нито шише, нито залъгалка, нито водичка, само цица,
6. Превъзбудени ли са вечер- Мартин от превъзбуда само проревава,гърчи се, нито иска да суче,нито нищо . Дали са колики, не трябваше ли вече да са минали

Абе с една дума нещо напоследък е станал много крив, вече се притеснявам как му е нервното развитие

# 415
Привет мамита,

майка ми е тука и уж си мислех, че ще имам повече време, ама все нещо излиза и пак нямам почивка.

За форумската среща  newsm78, мен ми се идва, обичам такива мероприятия ама ММ, едва ли ще го навия, а без кола съм за никъде. Та с една дума още нищо не мога да кажа.

ние продължаваме с кръвта в акото и ми иде да се гръмна, вече незнам при кой да я водя Sick сега пазя и диета да видим дали не е алергия, но промяна няма.

# 416
  • sofia

1. Да, почти винаги, едвам и мия ръцете
2. Понякога
3. Не винаги
4. Да, особено ако я поклащам
5. Нямам идея
6. Смятам, че това се получава ако детето не е спало достатъчно през деня и е прекалено изморено

# 417
Ноеми, ОВОЩНИК си заслужава, но трябва да спите в Казанлък, не знам там до плажа да има хотел. Ако решите да наминете ще направим един Овощник заедно. За децата е супер пък и за родителите. Малко ме успокои с тези 8 дена, днес ни е 7ми ден и съм притеснена да няма още ако.

Рая е спокойна, спи от 11.00 вечер до към 9.00 с едно кърмене в просъница в 6.00. Наспивам се и съм щастлива. Sunglasses

# 418
look_at_me, отговарям ти наред:
1. Държат ли си вашите бебоци свити ръчичките в юмручета, Марти все ги стиска
Дара до преди няколко дни ги държеше така непрестанно, но откакто откри, че има ръце си ги гледа и докато го прави си ги отваря и затваря, хили им се, опитва се и да хваща някои неща, но й е трудно. най-готино е с шишето - като го види си отваря ръката и започва да го гали с една любов в очите. обича да си похапва, на мен се е метнала Simple Smile

2. Плезят ли езичета- Марти все нещо си дъвче езика и плези, аха аха да проговори
това го прави и дара и като се хили също се плези, както и когато си избутва слюнката от устата

3. Стряскат ли се от кихане, кашляне и т.н - той се стряска и почва понякога да плаче безутешно
дара откакто се е родила спи като пън, нищо не я буди, няма линейки, няма изпуснати тенджери - нищооо, НООО единственото нещо, което я събужда ВИНАГИ е кашляне. дори да се изкашляш съвсем дискретно се ококорва като лемур Simple Smile много е странно.

4. Спят ли в количките- при нас това е почти невъзможно, спи по 30 минути като зайче и после ги ококорва и край, трябва да го взема на ръце
в началото и дара беше така, но после като че ли свикна с разходките и сега още докато я свалям по стълбите вече спи и то като имаш предвид, че преди да излезем винаги се дере, защото мрази шапки от дъното на душата си Simple Smile и ако сме навън 5 часа - 5 часа ще спи Simple Smile

за шишето пропускам, не мога да дам съвет Simple Smile

6. Превъзбудени ли са вечер- Мартин от превъзбуда само проревава,гърчи се, нито иска да суче,нито нищо . Дали са колики, не трябваше ли вече да са минали
преди и дара беше така - всяка божа вечер ревеше и аз си мислех, че е от превъзбуда, но тъй като престана да го прави, откакто й минаха коликите си мисля, че сигурно имаше общо и с тях, де да знам...

иначе при нас единствената промяна напоследък е, че малката мишка иска някой да се занимава с нея - най-добре да й говори и да й гука непрестанно Simple Smile

# 419
LOOK AT ME- Рая не пие от шише, залъгалка не иска, ако трябва да и давам нещо различно от кърма с малка лъжичка.

Общи условия

Активация на акаунт