Мама срещнала се с татко и ето ЯНУАРЧЕ сладко! (7)

• 44 178
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
хълоу  Flutter

Бебеш, бързо да му минава на юнака!  Embarassed Hug , милото дете.. не е лесно като няма кой да помага, вярно е. и с двете си деца съм така и аз, но моят големият поне е бая автономен вече в повечето отношения.

Ноеми, значи, и Екатерина ги върши подобни напоследък, ама съм решила поне 3-4 от 10 пъти да я оставям да пореве, чисто възпитателно. щото аз с мойта свръхтревожност все решавам, че има проблем детето и все се гушкаме - готвейки, миейки, перейки етц. последното ме подсеща за питането за течния препарат за пране - аз съм доволна от Тео бебе, вчера си поръчах и сапунени ядки, та на малката нещата ще ги пера с тях.  

Хъгис не съм пробвала, но снаха ми е само с тях за тяхното хлапе, което от всичко друго се изрива.

Бубе, аз имах подобни преживелици с желязодефицитна анемия. мигрена ли е, наистина? извинявам се, аз късно се включих в темите на януарки, може да си споменавала преди.

честит ден, Тони! добри и красиви хора да отгледаш от децата и винаги някой да пърха с любов и грижа край теб!   bouquet

това за китката зад ухото - май не всяка (ще) се (по)хвали, но и надали сме само 2-3 незакичилите се;) в края на краищата, познаваме си едва ли не родовите канали, лошо няма да сме си откровени по тези въпроси, или?

анкетката за полезните джаджи § уредите - много от вече упоменатите глезотийки никога не съм купувала преди, а и сега е слабо вероятно да взема. непременно гласувам и с краката за  нагревател за шише/буркан, проходилка, кенгуру, аспиратор за носле. готвене на пара мернах май някъде, но стиймърът успешно се заменя с обикновен съд за готвене.

ама че гнусно стана времето, м; то каквото и да е, все сме си го заслужили, но.. баси.

# 616
  • София
look_at_me, аз захраних с оризова каша по съвет на педиатър като най-щадяща коремчето, било до този момент само на кърма. Много дълго време издирвах оризова каша без захар. Сега ще те излъжа... но май на ХИП се оказа такава..? Трябва да си видя записките.
Кашата я приготвях с прясно изцедена кърма, защото и вода не бях давала до момента.

Яна много харесваше кашата от елда, пак на ХИП. Мисля имаше на Плазмон и една каша оризова с ванилия, но тя май имаше и захар.. не съм сигурна, знам само, че много ми я препоръчваха, но яна не я харесваше.

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 14:50 от saxophone

# 617
 Peace и аз съм ЗА оризовата каша!

# 618
бих предложила и тема от сорта - от кое ам сте доволи....
по същата логика ние, които кърмим как да се включим с отговор Laughing
 Hug

аз също кърмя, но искам да се ориентирам кое ам понася добре на стомахчето, не образува колики и не запича.
1. защото не се знае кога ще ми намалее кърмата
2. ще се наложи да ме няма няколко дни и бабите ще трябва да хранят
3. при захранването, доколкото разбирам също се използва кърма или ам, за приготвянето на пюрета, каши и т.н....

лично аз знам кои са ам-овете, които ще пробвам- лактана био или аптамил комфорт, които понасят добре на бебчетата на приятелките ми. а от личен опит мога да споделя, че обикновения аптамил 1 запича, наложи се да го давам 3 дни и го разбрах
аз ще захранвам с готови манджи, нямам намерение да ставам роб на готвенето и най-вероятно с хиповете , че ми ги предлагат с голямо намаление.
аз предлагам, вие ако искате приемате
аз питам, който иска отговаря Peace и предварително благодаря на всички, които си правят труда да ми отговарят. идеята е да сме си взаимополезни

последното нещо, което имам за цел е да давам старт на поредния спор Peace Wink

аз съм доволна от тео бебе

абе само аз ли не мога да разбера каква е играта с китката- за кекса или за цикъла иде реч newsm78

# 619
Всяко дете си е индивидуално и няма да намерите майки доволни всички от едно и също АМ.

# 620
  • в Надежда-та
etomira извинявам се Hug

Само да кажа, че ако така ще реагира всеки, който не може да се включи по дадена анкета, по-добре да нямаме такива.
 Peace то май нямаме нещо наистина важно за обсъждане и затова се получава така Thinking ...... 2-ра тема спорим за анкетата Tired

look_at_me съгласна съм, ама все пак ми се струва малко безсмислена тази анкета Thinking Това че дадено мляко се отразява добре на Марийка и не я запича, няма гаранция, че Тошко няма да се запече от него...

П.П. Не ме разбирайте погрешно, не се заяждам Naughty Сори ако някой се е почувствал засегнат Hug

# 621
  • София
Извинена си  Hug

Не го казах с лошо, това е забележка и към мен самата. Докато кърмех, изобщо не се сещах за момичетата, които дават АМ и го отчитам като грешка.

# 622
Всяко дете си е индивидуално и няма да намерите майки доволни всички от едно и също АМ.

абе така, права си. но не можем да изпробваме всичко на пазара докато уцелим нашето- нали не е хубаво често да се сменят млеката
а като се пусне анкета се вижда процентно съотношене и ще лъснат да кажем 5те най-предпочитани марки

то мойто диване така се е засилило да яде от шише Laughing ма ще яде като огладнее, аз няма все пак да му ставам заложник, мое си е, обичам си го, чакала съм го дълго, ама и аз съм човек, пък и мъж имам- искаме да избягаме за няколко дни да си обърнем малко внимание Heart Eyes Blush

# 623
  • Сандански
Момичета,разгледах Продавалника и наистина има интересни неща,но..................ММ ще ме застреля ако купя нещо за детето от там.Аз нямам нищо против да ползвам нещо,което си е почти ново,но той е с доста особено мнение.Едва ли не е удар по честта му,ако всичко което ползват децата не е ново и "марково" NaughtyАбе мъже! #Cussing out

За праха - и аз ползвам Тео бебе течен и съм доволна.Но нааканото първо затърквам с малко сапун(пак тео бебе) иначе не излиза.

За захранването и от други майки съм чувала че започват с оризова каша с кърма като най-щадяща стомахчето.Иначе аз адекватен съвет не мога да дам,че батковците ми и двамата са захранени рано със сок.Сега ще захранвам по нов начин и ще се уча от вас.

# 624
look_at_me, аз захраних с оризова каша по съвет на педиатър като най-щадяща коремчето, било до този момент само на кърма. Много дълго време издирвах оризова каша без захар. Сега ще те излъжа... но май на ХИП се оказа такава..? Трябва да си видя записките.
Кашата я приготвях с прясно изцедена кърма, защото и вода не бях давала до момента.

Яна много харесваше кашата от елда, пак на ХИП. Мисля имаше на Плазмон и една каша оризова с ванилия, но тя май имаше и захар.. не съм сигурна, знам само, че много ми я препоръчваха, но яна не я харесваше.

От оризовата каша Явор получи много остра реакция слуз+обрив  Peace

Абсолютно.

etomira извинявам се Hug

Само да кажа, че ако така ще реагира всеки, който не може да се включи по дадена анкета, по-добре да нямаме такива.
 Peace то май нямаме нещо наистина важно за обсъждане и затова се получава така Thinking ...... 2-ра тема спорим за анкетата Tired
Според мен всичко идва от това кой предлага анкетата Wink

# 625
  • sofia
Аз мисля, че е по-добре анкетата да е от кое АМ не сте доволни и не е понесло добре на детето(получило е колики или е отказвало да яде). На мен би ми било полезно това да знам.

Аз от каката знам, че Милумил е по-сладко и се дава на злояди деца, защото първо давах Аптамил и не го искаше, когато го смених хапваше по-голямо количество! Тя още е злояда!
Сега давам Хип плюс и бебка го яде, но тя си е лакома като тати!

# 626
  • Пазарджик
Antoaneta newsm59 много щастие и късмет ти желая.И Рая да не пропуска ден с пълен памперс Mr. Green
elenia ти си ударничка бе мила!!!
Адис на мене вече ми изплатиха последния болничен,даже се чудих кога ще почна да получавам майчинство newsm78
Бубе ,това ми прилича на моята мигрена.Цяла бременност не ме боляла глава,но сега се почна пак.
Ноеми ,Нели също се опитва да сяда,като се напъва нагоре.Гърбът и не трябва да бъде опрян в нищо.
Аз съм за анкетата,това ,че съм с две деца не ме прави по знаеща от много мами тук с едно дете.Доста от нещата които Ноеми е изброила не съм чувала,когато Таня ми беше бебе преди 9г.В този ред на мисли ми е интересно пасатора към кои вещи се сложим-полезни или не.

А сега да питам,знам ,че повечето от вас кърмят,но може да сте срещали с този проблем.Та смених на Нели АМ,бяхме на НАН ,а сега на Милумил1 -преди две седмици или е изяла вече 3 кутии.Преди два дена и се появиха отново пъпчици по лицето,може ли да е от млякото?

# 627
  • София
ЧРД и всичко най-хубаво на Антоанета!!!

Май лошото време ни се отразява - пак някакви искри прехвърчат.
За кашите - те без глутен бяха малко - така че оризова и елда бяха първите при Михаела, но преди това бях давала някои плодове и зеленчуци (ама не помня кога точно давах каша, а и не съм си записвала...).
Пера с Персил сенситив и Сано.
За АМ - Хип Био, а като имаше запек каката давах и Хип с пробиотици - веднага имаше резултат в памперса. Сега на Боян дадох и Нан за проба, че реших, че не му харева вкуса на Хипа и затова се дърпа от шишето - резултатът беше пъпки по бузите и акане в зелено.
А за анкетите - имаме време за всякакви, защо им отдавате толкова голямо значение? Аз отговарям на всякакви и хич не се вживявам по темата.

Туту, може да са от млякото, но може да са от още неща - козметика, допир с някоя дреха, препарат, слънце... поне аз като съм ходила по дерматолози и алерголози с каката всеки беше с различно мнение.

# 628
  • София
Бебеш, оризът е слаб алерген. Според мен, при явор се е получила такава реакция, защото той просто е алергично дете, ако може да така да се каже. Какво по-добро и по-малко алергенно препоръчваш за захранване?  newsm78

# 629
Jorjianaaa, ти на пълен работен ден ли си?

Ааа не, от цедене до цедене за около 3-4 часа...ама работата няма край  Crazy
Много ме кефи какво ти е отговорила психоложката, и моята щерка е постоянно в нечии ръце или при баща си или при мен  Heart Eyes и нямаме никакво желание да я отучваме.

А за захранването, като му дойде времето май клоня повече към тиквата...

Общи условия

Активация на акаунт