Звездни компромати-98

• 58 338
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Едната (черешка) е на Долче, другата на Габана  Wink

Joy Joy Joy
Жизел също е с тяхна рокля на корицата, http://prikachi.com/images/352/3181352v.jpg

Понеже сме на вълна D&G, aз вчера, много прибързано "осъдих" Николета, че роклята не е тяхна за, което се извинявам. Просто тази рокля я няма в ревюто им, но пък и не е задължително да я има, дизайнерите, много често пускат по-евтини неща по магазините, без те да са показвани предварително. Озадачих се също и от това, че я няма онлайн, ако аз искам да си я купя в сайтовете където по принцип се продават такива неща, я няма тази рокля, но и това не е критерии ,то от тази колекция почти нищо няма.
По принцип, стилистите купуват, веднага каквото докопат от последните ревюта, водени от страх, че ще останат с празни ръце и клиентите ще са недоволни, но пък не вярвам, някой, който се облича толкова, нелепо като Николета, да ползва стилист???
  Все пак  е очевидно, че роклята ѝ седи ужасно зле, просто не е нейн размер ( с нейните мерки сигурно е доста трудно да се намери) не ѝ е по мярка, големичка е, дълга също, презрамките са натикани навътре, защото най-вероятно също са големички и падат постоянно...Всичко това говори за оригиналността на рокличката, просто си личи , че е купешка, а не шита по нейни мерки.
  Не исках да досаждам с обяснения, но понеже вчера я обвиних, исках да си призная грешката Laughing

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 14:02 от меркантилница

# 331
меркантилница, хич и не се извинявай  Laughing върни малко назад, някой пусна сравнени двете рокли, различни са  Peace  има си линии на D&G които не ги показват на ревю.

# 332
# 333
меркантилница, хич и не се извинявай  Laughing върни малко назад, някой пусна сравнени двете рокли, различни са  Peace  има си линии на D&G които не ги показват на ревю.

Айде и аз се превърнах в "чукча не читатель"  Laughing Да го  е яд човек, че си е изтрил мнението  Laughing

Абе, ще ме побъркат тези БГ звезди и звездички недоумявам вече...Добре де, ако е шита тази рокля, то пък може ли толкова лошо да са вземани мерките, че да ѝ стои като харизана??Единствено това ме кара да си мисля, че е купешка.
 Усъмних се вчера за тюла, и поради редица други фактори, които изброих  , но пък ми се стори, доста "хейтърско" и се редактирах,  може наистина да е от по-евтината линия и защо Николета да не си я купи, какво толкова??
 И Защо да лъжат и кого??  ooooh!  Не ги разбирам техните номера и това си е  Crossing Arms

# 334
  • София
Божинов все пак играе в италианското първенство, колкото и зле да е като футболист не вярвам да няма парите една рокля на Долче и Габана да и купи.
Може да си измисля доста неща Николета, но понякога май и ние издребняваме.

# 335

Айде и аз се превърнах в "чукча не читатель"  Laughing Да го  е яд човек, че си е изтрил мнението  Laughing

Абе, ще ме побъркат тези БГ звезди и звездички недоумявам вече...Добре де, ако е шита тази рокля, то пък може ли толкова лошо да са вземани мерките, че да ѝ стои като харизана??Единствено това ме кара да си мисля, че е купешка.
 Усъмних се вчера за тюла, и поради редица други фактори, които изброих  , но пък ми се стори, доста "хейтърско" и се редактирах,  може наистина да е от по-евтината линия и защо Николета да не си я купи, какво толкова??
 И Защо да лъжат и кого??  ooooh!  Не ги разбирам техните номера и това си е  Crossing Arms
Обаче Анелия продълава да твърди, че тоалета и е твърдо на Готие и това дори е посочено в новия брой на сп. Максимум, а те едва ли биха си позволили да сеят лъжи. Не знам къде точно е истината.

# 336

Sick Това е една лудост. Колко много простотия и аромат на чесън лъхат от това женище.

# 337
  • в Tara
не смятам да отварям парчето, само ми се прищя да изкоментирам... бе, тая ивана не е ли малко въз..възрастна за такива заглавийца на песни? Mr. Green представям си колко ще е мелодична и танцувална песента Laughing Laughing това беше вместо запис..

отворих го...о, ужас, ужас!

# 338
 Валери определено има пари за рокля на Долче и Габана, тя пък да не е милион, нали е 2-3 хиляди лв., дали е и толкова, но роклята е различна, това е факт, вижте снимките.  Обаче Николета казвала ли е някъде каква е роклята?

# 339
На пресконференцията , другото момиче я посрещна с думите "Прекрасна си в тази рокля на Долче и Габана" . Цитирам по памет, но спомена марката.

# 340
densi, тя твърди, а ти вярваш ли ѝ ?  Wink
  За мен е  абсолютно, изключена възможността това нейното да е Готие, а тя веднъж казала, че е, няма как после да се откаже от думите си, как ще изглежда това  Outta Joint
  Хората ѝ се вързват, какво пък толкова,  нека си вярва! Ние пък само си клюкарим, не задължавам, никой с моето мнение.

3000лв. са им роклите с ръчно направената дантела, сатенените или с тафта,  а тази не е такава, сигурно към 500-600 евро ще да е, ако вобще...

# 341
[quote
Обаче Анелия продълава да твърди, че тоалета и е твърдо на Готие и това дори е посочено в новия брой на сп. Максимум, а те едва ли биха си позволили да сеят лъжи. Не знам къде точно е истината.
[/quote]

Тази Анелия явно си мисли, че българките пасем трева !!!! Е как да не се дразниш на такова нагло същество???? То е видно, че роклята е шита при кварталната шивачка в София, за какво ги разправя тези вицове????? Ама и тези от списанието акъл нямат, преди да напишат нещо нека малко да се поразровят. Сега е моментът на жълтурковците да копират от тук инфото за '' оргиналната" рокля на Анелия. Къде спят???? Laughing Laughing Laughing

# 342
densi, тя твърди, а ти вярваш ли ѝ ?  Wink
  За мен е  абсолютно, изключена възможността това нейното да е Готие, а тя веднъж казала, че е, няма как после да се откаже от думите си, как ще изглежда това  Outta Joint
  Хората ѝ се вързват, какво пък толкова,  нека си вярва! Ние пък само си клюкарим, не задължавам, никой с моето мнение.

3000лв. са им роклите с ръчно направената дантела, сатенените или с тафта,  а тази не е такава, сигурно към 500-600 евро ще да е, ако вобще...
Не. Wink Тук вече обаче не става въпрос за Анелия , става въпрос за модно списание с голям тираж и твърд електорат. Как те публикуват така тази информация и снимка с тоалета? София е малък град , България малка държава и всичко се знае, не си ли проверяват инфото?

# 343
Densi, снимката само на роклята ли е???? Или е от събитието на Пайнер??? В смисъл, ако са снимали само роклята то се вижда , ве НЯМА ЕТИКЕТ  Jean Paul Gaultier!!! Или е отшила етикета от стария си панталон за да го сложи на  роклята '' haute couture''????? Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Mr. Green

# 344
  • софия
не смятам да отварям парчето, само ми се прищя да изкоментирам... бе, тая ивана не е ли малко въз..възрастна за такива заглавийца на песни? Mr. Green представям си колко ще е мелодична и танцувална песента Laughing Laughing това беше вместо запис..

отворих го...о, ужас, ужас!

Joy Joy Joy Турбо чалгария. УжасТ!

Ивана ми се струва заслабнала. Дали е истина или е някоя спешъл програмка за клипове newsm78

Общи условия

Активация на акаунт