Тема Незабравима 186

• 37 962
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Тази вечер може би завършва с обгрижване!!С часове..... с часове...... luvbed  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart

Но отново Бату ....  Sad Ей мислех си, че тази гад ще се откаже, за да омилостиви господ да помогне на едже да оздравее, а той продължава психопата..... и садистите сценаристи също. дават една серия по-така, за да си вдигнат падналия рейтинг, а след това отново да ни залеят с ужасии в следващата..... Аман, настина вече аман !!! в края на краищата това филм за любовта ли е или филм за отмъщението на един психопат и неговите жертви ! докога бе ? Naughty Naughty Naughty Naughty

# 31
Улицата къдетоса снимани   май е Изтикляр или нещо подобно, по която се движи едно готино трамвайче и особено вечер има много хора, защото е и голяма търговска
Момичета пазете яйцата, че иде Великден и трябва  да се босдисват

Мокси,  за новото ни прозорче към света   bouquet  bouquet  bouquet

и за всички останали   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 32
  • Монтана
Златна рибка, чудесни яйчица си забъркала и ти мила! smile3501 newsm51  love001
Фрагмента е хубав, но се стахувам, сценаристите досега редуваха, един хубав и след това.....! Thinking

Хубаво ми е

Хубаво ми е със теб!
С пламъчетата игриви
като на мъничко дете
са очите ти щастливи.

Хубаво ми е със теб!
Сутрин да ме будиш нежно,
а след трудния ни ден
пак да сме в любов безбрежна.

Хубаво ми е със теб!
Толкоз хубаво, че мога
и безкрайното море
да запаля в своя огън.
Джордж Гарлин
smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Страхотно стихотворение!Благодаря!Но си права за страховете си...И аз се опасявам,че след толкова красота и сцени на нежност,Кенан ще отвърне подобаващо с гадориите си! ooooh! ooooh! ooooh!

# 33
  • София
Улицата къдетоса снимани   май е Изтикляр или нещо подобно, по която се движи едно готино трамвайче и особено вечер има много хора, защото е и голяма търговска

Площад Таксим

# 34

">#t=156s[/video]
Лека нощ от мен дами приятно забъвление! newsm37  sleepuu

# 35

Площад Таксим
Точно, Рекси улицата почва от площада и там  минава и трамвая

# 36
Ири лека  нощ

# 37
  • Монтана
 Алиса,на въпроса ти "До кога?"-за гадостите де!!!До тогава,докато интересът към сериала е голям....Докато има гледаемост,съответно приходи...Защото сериалът отдавна премина реалностите житейски и попадна в жанра психотрилър с нотки на фантастичен и непонятен на места екшън...Неразбираемо,поне за мен!Но аз лично гледам по-ведро и не се ядосвам изобщо!Заради играта актьорска си заслужава да продължа да го следя!
 Но някакси и аз вече упорито мисля,че щастливият финал не е предпочитан от сценаристите...ще оплетат съвсем конците накрая и ще ме разочароват напълно...Всъщност-те отдавна го направиха!Дали има повече накъде...? #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Crazy #Crazy #Crazy

# 38
  • София
По въпроса за обувките на покойника, попитах моята учителка. Тя ми отговори, че са изучавали традиции и е срещала и тази. Не си спомняше точно, а и в Турция има много разнообразни традиции. Все пак, обяснението й беше – това е нещо подобно на нашата традиция да се покрива огледалото, за да може душата на починалия да намери пътя си към отвъдното. Така и с обувките – за да може покойният да си отиде към другия свят, а не да се върне душата му.
Също тя спомена, че не е чувала подобна традиция да се среща в мюсюлманската общност у нас.

# 39
Алиса,на въпроса ти "До кога?"-за гадостите де!!!До тогава,докато интересът към сериала е голям....Докато има гледаемост,съответно приходи...Защото сериалът отдавна премина реалностите житейски и попадна в жанра психотрилър с нотки на фантастичен и непонятен на места екшън...Неразбираемо,поне за мен!Но аз лично гледам по-ведро и не се ядосвам изобщо!Заради играта актьорска си заслужава да продължа да го следя!
 Но някакси и аз вече упорито мисля,че щастливият финал не е предпочитан от сценаристите...ще оплетат съвсем конците накрая и ще ме разочароват напълно...Всъщност-те отдавна го направиха!Дали има повече накъде...? #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Crazy #Crazy #Crazy

Вай, бях почти цял ден навън. От вратата седнах да търся новия фрагмент, така ме зарадваха в началото и после пак..... е , как да не реагираш ? макар че е само филм, прекрасни са Еда и Харун, те са си живи и здрави, толкова красиви, чаровни и надявам се добри и в реалния живот  Hug, че си казвам, че няма защо да се ядосвам. Но сценаристите толкова ли не могат да измислят нещо друго с другите герои, ето историята с майката на арас, кризата на мелда, бременноста и угризенията на ферда, борбата с болестта на тюркян, едже, ниса, ъшъл , а те пак ни занимават с бату. но си напълно права, докато имат рейтинг, който да им носи пари, така ще е. вместо по-дълбок психологически филм с основна тема любовта, гледаме екшън и трилър. дори на серхан и йозлем, ами не им е там силата... Cry

# 40
Приятна вечер, незабравими !
Чудесно е, че превръщате това кътче в толкова забавно място с вашите творения.
Огромно уважение към таланта ви !
И огромна благодарност на всеотдайните ни преводачи !
 Hug Hug Hug

# 41
По въпроса за обувките на покойника, попитах моята учителка. Тя ми отговори, че са изучавали традиции и е срещала и тази. Не си спомняше точно, а и в Турция има много разнообразни традиции. Все пак, обяснението й беше – това е нещо подобно на нашата традиция да се покрива огледалото, за да може душата на починалия да намери пътя си към отвъдното. Така и с обувките – за да може покойният да си отиде към другия свят, а не да се върне душата му.
Също тя спомена, че не е чувала подобна традиция да се среща в мюсюлманската общност у нас.

По повод традициите на мюсюлманите и аз попитах колежка, дали жените присъстват на погребенията, така както показаха във филма. Тя ми каза, че в България жените не ходят на гробището, а само мъжете, но в Турция присъстват и мъже и жени. Независимо, че и едните и другите са мюсюлмани, не всичко е еднакво.

# 42
Вай1, всички се питаме за това? Ама аз му отпуснах двата края и да става каквото ще...
За мен важното е, че форумът живо реагира на всяка недомислица, на всяка гадост.
Даже сценаристките простотии стават повод за творчески върхове и то какви? bowuu
Виж какво затишие е сега?
Обгрижване, любов, разходки- какво да го мислим?
Мечтаем!
Всичко е ясно.
Само да не нарежат пак лентата в хубавите моменти, че аман от лепене после. hahaha

# 43
Момичета...такъв вариант с хотелска стая....там Арас и пак ревност и недоверие...хич,ама хич не ми се гледа  smile3555 smile3555 smile3555
След всичко,което преживяха,възможно ли е една такава интрига да издържи?Вече е глупаво...
Не мисля,че Арас би се поддал на какъвто и да е шантаж от страна на Бату,друг е въпроса дали  и той не е подлъган да иде там  newsm78 И под какъв претекст биха извикали Еда в хотелска стая... едва ли ще е от името на Харун...имат си дом,защо им е да се срещат по хотели???Ако е някакъв вид бизнес среща...обяд,вечеря-да,но не и стая  Naughty Naughty Naughty Цялата тази история ми издиша отвсякъде  ooooh!

# 44
Е компания,желая ви лека нощ   love001

Общи условия

Активация на акаунт