Тема Незабравима 186

• 38 104
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Превод на 2ри фрагмент
Харун:Нашата невинна любов,нямаше грях към никой.Никой не може да почуства тази любов колкото нас,да я разбере колкото нас..Ако ще целия свят да разбере , не ме интересува.. С любовта към теб ще създам нов свят..

Това са вълшебни думи наистина !  Hug Hug Hug

# 406
  • Русе
Аз нали ви писах - няма ли ме , идва фрагмент! hahaha Сега цели два! Ехаааааа!
Бату ще навива Арас "да му върне това, което иска - Еда".
Мелда, ако беше бременна, щеше досега да го загатнат по някакъв начин. Дали думите й не означават нещо друго? Или към друг/Харун/, а не към Бату?!

# 407
Превод на 2ри фрагмент
Харун:Нашата невинна любов,нямаше грях към никой.Никой не може да почуства тази любов колкото нас,да я разбере колкото нас..Ако ще целия свят да разбере , не ме интересува.. С любовта към теб ще създам нов свят..

Розовка , благодаря за преводите! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 408
Превод на 2ри фрагмент

newsm51 newsm51 newsm51
Ох, дай боже да го създадат  този свят и да няма недоразумения между тях, че вече ooooh! ooooh! ooooh!

# 409
  • Русе
Превод на 3ти фрагмент
Еда:Знам , че няма да можем до край да скрием тайната от Ямур..
Бату:Мога да ти върна това което искаш
Харун:Бату не дойде да види сестра си , така ли?
Бату:Каквото кажа аз , това ще стане..
Мелда:Ние изгубихме баща си , Еда с какво е отделна/нееднаква..
Бурак:Това няма да го оставя с теб ..
Бату не мога да го разбера какво казва
Мелда:Ти си вътре в мен ..
Бура:Знаеш ли къде открих това/показва снимката/в дома на Арас
Розовка , благодаря за превода! newsm51 newsm51 newsm51
Пепел от рози- благодаря ти за фрагментите! newsm51 newsm51 newsm51

# 410
Мисля,че това беше написано на картичката с розите или поне това видях  Crossing Arms Crossing Arms

Любовта към теб е единственото нещо,
всяка рана се превръща в мечта,
както е днес,
всяка роза,скъпа моя
Извинявай ,че те поправям , но първото изречение е : Любовта с теб е различно нещо  Heart Eyes

# 411
  • Русе
Превод на 3ти фрагмент
Мелда:Ти си вътре в мен ..Бура:Знаеш ли къде открих това/показва снимката/в дома на Арас

Габи, благодаря за превода.
Сега остава Мелда да се окаже бременна.
А отрочето ще е....дяволчето ФЮТ hahaha Joy hahaha
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 412
Превод на 3ти фрагмент
Мелда:Ти си вътре в мен ..Бура:Знаеш ли къде открих това/показва снимката/в дома на Арас

Габи, благодаря за превода.
Сега остава Мелда да се окаже бременна.
А отрочето ще е....дяволчето ФЮТ hahaha Joy hahaha
Хайде...Набързо върнахме Мелда в отбора на гаднярите , от който тя с доста усилия се измъкна!!
Аз мисля ,че Мелда въпреки ,че се изказа остро срещу Еда ,все още е в отбора на добрите!Предполагам ,че се опитва да заблуди  Бату, за да може да го хванат!!
Може и да съм непоправим оптимист , но аз вярвам, че сценаристите няма да "развалят"отново образа на Мелда!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 413
Рекси,благодаря и на теб за преводите!  bouquet  bouquet  bouquet

# 414
  • Русе

---------------------------------------------------------------------------
Като гледам последния /3/фрагман ,си мисля ,че е възможно информацията която беше изтекла да се окаже вярна. По точно надявам се да е вярна , защото ако Харун не повярва на Еда ,какво ни чака ..........box box box box box fight fight fight fight fight fight fight fight fight fight fight.........направо не ми се мисли!!
Би трябвала ,след като той толкова много се сърди на Еда ,че не му е повярвала,след като непрекъснато повтаряше ,че трябва да му има  доверие , той да покаже такова доверие.Голямо значение има обаче , какво ще каже Арас- дали ще каже ,че това са машинации на Бату или ще продължи да подклажда огъня, който ще "пламне"в главата на Харун!!
А що се отнася до Бурак ,не знам какво си мисли ,че ще постигне с тази снимка , след като и Арас и Еда и Харун са наясно с чувствата на Арас.Най - вероятно ще иска от Еда да вразуми Харун ,той да приеме Бурак във фирмата , а пък Бурак в замяна на това да си мълчи за снимката !!!
Меги, мисля, че нещо подобно ще гледаме! newsm10

# 415
http://www.televizyondizisi.com/index.php/istiklal-caddesinde-un … z-cekim/36407/29/

Laughing Laughing Laughing Доста трудно им е било на снимките на площад Тексим-били са нападнати от фенове hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha

Не ме очудва,особено като видях как ги гледат хората на снимките,които пуснаха от там. И аз да съм и аз щях да гледам... hahaha hahaha

# 416
  • Русе
Мелда ми се вижда наранена от вниманието на Джемил към Еда! Ревност, която като нищо може да я обърне отново към "лошия" отбор.

# 417
  • София
Малко.....хумор newsm53 smile3506 newsm09...преди...срядата newsm78 newsm78

Ако......Менделинка е бременна   

И аз съм...бременна ...абла Ферда   
И моят ред....дойде накрая   
Единствен път...с мъж аз бях   
И ето ме....забременяла   

На мама....само как да кажа   
И таткото ...дали ще трябва да покажа   
Сега е по добре да си мълча   
Ще чакам....времето ще ми подскаже   

Сега....подай ми чаша с мляко
Шикерец ....малко му сложи
Пред другите.....и ти мълчи
Това да бъде....нашата малка тайна

# 418
  • София
Мисля,че това беше написано на картичката с розите или поне това видях  Crossing Arms Crossing Arms

Любовта към теб е единственото нещо,
всяка рана се превръща в мечта,
както е днес,
всяка роза,скъпа моя
Извинявай ,че те поправям , но първото изречение е : Любовта с теб е различно нещо  Heart Eyes
Няма  проблем  Hug видях че съм го сбъркала и тъкмо поправях

# 419
  • София
http://www.televizyondizisi.com/index.php/istiklal-caddesinde-un … z-cekim/36407/29/

Laughing Laughing Laughing Доста трудно им е било на снимките на площад Тексим-били са нападнати от фенове hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha

Не ме очудва,особено като видях как ги гледат хората на снимките,които пуснаха от там. И аз да съм и аз щях да гледам... hahaha hahaha

Ооооо щях и да действам  hug People Angel  tiptoe  remybussi

Общи условия

Активация на акаунт