Тема Незабравима 186

• 38 014
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
Бганьо, и поредното ти творение "На пазар" е с невероятния ти стил и хумор! smile3505 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Моксито, чудесно оформление на "Супер плат"! newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 586
Здравейте момичета и Бганьо!
Включвам се за малко,че днес тръстика цял ден но утре пък почивка.
Бганьо,радвам се,че си добре след този неприятен инцидент.
Поздравления на Алисас и Бганьо за невероятните стихове. smile3501 newsm51 newsm51
Гуфи,много красива снимка с преведения надпис на картичката.  bouquet  bouquet
Мокси,много красиво оформление на стихчето на Боб"Супер плат"  bouquet  bouquet
 Аз мисля,че Бату е хванал Назар и затова тя е в къщата.По този начин изнудва Арас да играе по свирката му,но мисля,че плановете му ще излязат криви.Според мен Арас и Харун ще влязят в комбина и привидно ще правят това което иска Бату и ще му поставят някоя клопка за да го хванат.
Мисля,че този път Бату за да не загуби сестра си ще иска да раздели Харун и Еда за да може Едже да бъде с Харун и Ямур./не,че това ще стане/.Като нищо ще влязат в комбина Харун и Мелда.Мелда отново много се наостри срещу Еда заради писмото на Джемил.Не вярвам Мелда да цели да отмъщава на Бату.

# 587
baigun,страхотни стихотворения! newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501
Мокси,супер оформление! newsm51 newsm51 newsm51

+1

# 588
# 589
  • София
тук на малкото сладурче му няма долното зъбче! Горкото дете - смени си зъбките по снимачните площадки!  hahaha hahaha hahaha

# 590
Здравейте момичета и Бганьо!
Включвам се за малко,че днес тръстика цял ден но утре пък почивка.
Бганьо,радвам се,че си добре след този неприятен инцидент.
Поздравления на Алисас и Бганьо за невероятните стихове. smile3501 newsm51 newsm51
Гуфи,много красива снимка с преведения надпис на картичката.  bouquet  bouquet
Мокси,много красиво оформление на стихчето на Боб"Супер плат"  bouquet  bouquet
 Аз мисля,че Бату е хванал Назар и затова тя е в къщата.По този начин изнудва Арас да играе по свирката му,но мисля,че плановете му ще излязат криви.Според мен Арас и Харун ще влязят в комбина и привидно ще правят това което иска Бату и ще му поставят някоя клопка за да го хванат.
Мисля,че този път Бату за да не загуби сестра си ще иска да раздели Харун и Еда за да може Едже да бъде с Харун и Ямур./не,че това ще стане/.Като нищо ще влязат в комбина Харун и Мелда.Мелда отново много се наостри срещу Еда заради писмото на Джемил.Не вярвам Мелда да цели да отмъщава на Бату.
И аз не вярвам Мелда да иска да отмъщава на Бату ако искаше да си отмъщава щеше да каже за изнасилването си и нямаше да каже на Бату, че ще го намерят с яхтата щеше и да сподели с Харун,че е говорила с Бату.

# 591
тук на малкото сладурче му няма долното зъбче! Горкото дете - смени си зъбките по снимачните площадки!  hahaha hahaha hahaha

Слънчево дете...Неминуемо ще стане прекрасна дама и талантлива актриса...

# 592
Бганьо май много соленшък е  излезнал този пазар ти остави жената ама да не трябва да сменяш колата затуй така се поогледай за някой мерцедес те Гюлерови освен такситата обичат да се возят и в маркови возила . hahaha hahaha hahaha
Майтапа настрана но ако действително така си пострадал не се ядосвай колата се поправя най-важното е ,че на вас ви няма нищо всичко друго търпи изменение . От здравето по-ценно няма .   Peace

Е, тук има и малко художествена измислица. Камион с надпис "Гюлер" верно видях, но не точно на паркинга, а пък на колата ми после нищо й нямаше - хвърчеше, та пушек се дигаше в буквалния смисъл на думата. Ако се интересуваш, мога да ти я продам изгодно...Май наистина  вече ми е време за Мерцедес...
Благодаря за предложението но и аз отдавна се оглеждам за някой мерджан и както се вика човек незнае кога ще му излезе късмета  Joy Joy Joy

Ааа, Марийче грешиш. Naughty Как да се не знае как да ти излезе късмета...
Отиваш до МОЛ-а, купуваш си рокля, на излизане е препоръчително да намериш възможно най-голямата дупка на пътя...И чакаш търпеливо някой мерджан да те изпръска...Продължението го знаеш..... Joy Joy Joy

# 593
Ако филмът е предвидено да продължи до края на юни това са още 12 серии.Какво ли ни готвят сценаристите още.Едва ли ще е романтични моменти.По съм съм склонна да мисля,че отново ще ни поднесат интриги,екшъни.Затова си мисля,че Мелда ще изиграе пак важна роля за бъдещите действия.Ангелските и крилца бяха до момента когато отново се почувства нищожна и пренебрегната от баща си,а в същото време гледа Еда,Харун и Ямур щастливи.Тя си мисли,че това е трябвало да бъде нейното щастие .Започвам да си мисля,че всичко до тук е било само привидно или писмото на Джемил  съчетано с щастието на сестра и е оключило отново зависта и злабата в нея.Е, ще видим в следващите серии.

# 594
  • София
Здравейте.....дружина  bouquet Laughing Heart Eyes
Гукате си ....сладичко ,сладичко.Г-н Председателю ,добре дошъл!!!!!
Та я кажи сега на 03.04 или на 04.04......си вдишал въздуха земен.Че за малко до бой hahaha Joy hahaha щяхме да стигнем Laughing Sunglasses LaughingАз съм запомнила/от твой пост/за трети.Но няма лошо .....нали си шеф....дали пък не ти отива и на 3 и на 4 да празнуваш. Laughing
Мокси ......прекрасни колажи и оформления.  bouquet
Булката на УУР.....да внимава на кой се зъби Mr. Green,че гаджето на Мелда ако я побара.....тесничко ще и се стори.Ще и се набръчка.....социализма hahaha Joy
Приятен ден и релаксираща вечер ....ви желая  bouquet Laughing Heart Eyes

# 595
  • София
Ей, за тая кака спрягат Хубавелко  Crossing Arms А може и нарочно да ги пускат тия клюки, за да отклонят вниманието от истината, а нея вече отдавна я подозираме!  smile3508 Знае ли човек!  newsm78

Абе, има ли нещо, няма ли, ама ръката му  пак поотърква телцето й! smile3503 Така е, като има желаещи да се докоснат до Хубавелко - някои ги огрява де с рамо, де с пръсти или лакет. newsm47
....а най- огрята си е Йозлемчето...чак до изгаряне!  tooth tooth tooth tooth

Е ееее ама като "заспал" е Хубавелко .....тук.Ако имаше нещо.... Thinkingщяхме да видим и да усетим.......до толкова познаваме израза му. Thinking

# 596
  • София

hahaha hahaha hahaha
- двете определено си приличат

# 597
# 598
  • София
Боби, ама много мокро това подписче...твоето!  smile3521 Покрай тоя филм ще взема да заобичам дъжда!  Thinking

# 599
  • София
Между .....дебитите и кредитите......една покана за танц......от мен.Оооооо и музикално оформление, намерих.Но на него .....танцувайте.....в по късен час.....или пък на който както му е удобно  bouquet Laughing :love

ТАНЦ

Излизал ли си ......някога..... нарочно
Под пеещите капки на дъжда
И пробвал ли си в припева им да се включиш
Прегърнал....свежият ....им аромат

Заслушвал ли си се ....в говора на птиците
Когато пеят.... рано....сутринта
И виждал ли си как с човки.... хранят
Прекрасните си мънички .....деца

Играл ли си... с вятъра.....на жмичка
Завивал ли ти е с най-нежния ...воал
И сред тревите бос....вървял ли си