Лидл ::5::

• 128 570
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
Момичета олиото и захарта на каква цена са?
Olioto e  2.59lv,zaharta- 1.99lv

# 406
  • България
В Гърция олиото е 1.45-1.42ев,а захарта 84цента-за 1мес я вдигнаха с 10цента.забелязах че масово захарта се изнася със стекови естествено от сънародници,да взема и аз за роднини!благодаря!

# 407
 Някой има ли отзиви за дамските и детските сандали, които са от днес на промоция  Rolling Eyes

# 408
  • софия
Някой има ли отзиви за дамските и детските сандали, които са от днес на промоция  Rolling Eyes
Гледах момичешките. Не ми харесаха - нито като модел, нито като материал. За 25 лв., според мен, не си струва. Естествено, въпрос на вкус е.

# 409
Гледах дамските чехли,обувки и детските сандали -
според мен - не си струват,за тези пари има далеч по-добри
в останалите магазини.

# 410
  • Страната на приказките
Купих вчера сирене Бри, беше намалено и у дома установих, че е развалено. Изхвърлих го, магазина ми е далече, беше изключено да се връщам, но това май ми е последното посещение там, аз така или иначе вече се бях отказала да ходя поради постоянно покачващите се цени и празни рафтове, ама ха де, какво ми стана вчера, та пак отидох.

# 411
  • София
И аз се излъгах с едно сирене Бри. При все, че обожавам "мухлясали" сини сирена - това Бри имаше вкус на повръщано.  Mr. Green Иначе ми харесват бонбоните морски дар и шоколадите с цял лешник.

# 412
  • На земята, която е всъщност звезда.
Преди две седмици купувах Бри и слава богу, нищо му нямаше.

# 413
Друг път взимали ли сте Бри, защото някои хора не са свикнали на вкуса му и го определят като доста гадно на вкус.

# 414
  • София
Да яла съм страхотно Бри - меко, маслено, сочно с ненатрапчив маслено-кашкавален (въпреки, че се води сирене) вкус и приятна коричка. Разкош просто! А това Бри от Лидл беше с преобладаващ вкус на мухъл и повръщано. Менте!  Grinning

# 415
Ще ми препоръчате ли веро W5 или другото?

# 416
Ябълковият сок, който в момента е на 1,39 лв. за 2 л е (редовна цена 1,99 лв.) много хубав. На цялото семейство ни харесва.
Лионският салам Туинър (4,99 лв. за 0,800 кг) също се яде при нас, така че смятам, че също е хубав
Универсални почистващи мокри кърпи W5 (80 бр. за 2,59 лв.) са доста добри. Малко са тънки, но са добре овлажнени и почистват хубаво.
Шам-фъстъкът, който е намален в момента, също е вкусен.

От сиренето бри купувам винаги, когато е в промоция, по две-три триъгълничета и никога не е миришело на лошо. Когато бри остарее мирише на амоняк, но това си е свежо и хубаво. Вероятно става въпрос за неправилно съхранение.

# 417
  • Някъде на път....
Ще ми препоръчате ли веро W5 или другото?
Аз ползвам W5 и съм много доволна, не знам кое е другото....
Иначе, по препоръка на момичетата тук си взех пудинг и нишесте Ванилия. Утре ще ги изпробвам на бисквитена тортичка!  Wink

# 418
  • Страната на приказките
Да, и аз много пъти съм взимала, дори и без промоция, защото го харесваме (за сиренето Бри става въпрос), но вчерашното миришеше, не исках да го пиша, ама на урина. Разбира се, не може от една случка да се вади генерален извод, ама не е само това. Пускат хубави неща, но какво от това, като на празните рафтове се мъдрят надписи "Съжаляваме". Все пак има много вериги магазини, които предлагат стоките си дори по-евтино, има ги винаги на рафта и не те ограничават с количеството - 6 бр. Просто споделям мнение, и аз в началото бях много ентусиазирана, като го откриха, стараеха се тогава хората, две мнения няма. Но както всичко останало - се побългари.

# 419
Да, и аз много пъти съм взимала, дори и без промоция, защото го харесваме (за сиренето Бри става въпрос), но вчерашното миришеше, не исках да го пиша, ама на урина.

А, именно. Като поостарее започва да мирише на амоняк, на урина.
Можеш да ме сметнеш за луда, но и така го ям. Като престои в хладилника вкъщи и получава лека миризма на амоняк и много ми харесва. Особено като го позапека на скаричката... Мозък.

Общи условия

Активация на акаунт