Лидл ::5::

• 128 416
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Много е хубав снакса от 31 ст. с фъстъци и лешници от рода на Кроки-тата е, даже до тях беше сложен, синя опаковка, доста неглиже изглежда, но ми хареса, гледах да взема нещо за хрупкане да не скучая, пък не ми се даваха 2 лева за чипс  Naughty
Снимка

Пристрастена съм,но има партиди ,които са пресолени. Мъча се да го намалям,като наркотик е.

# 556
Момичета, някоя от вас вземала ли е от ядките с шоколад-200гр за 2лв.Много примамлива оферта, но се притеснявам да не са гранясали случайно? Ще гледам да се вредя тия дни с тях, дано са хубави и ще се възползвам от похвалените стоки и ще си взема.

# 557
  • София
Момичета, някоя от вас вземала ли е от ядките с шоколад-200гр за 2лв.Много примамлива оферта, но се притеснявам да не са гранясали случайно? Ще гледам да се вредя тия дни с тях, дано са хубави и ще се възползвам от похвалените стоки и ще си взема.

Лешниците са много хубави, не са гранясали и са хрупкави.  Peace Не са всяка ядка в шоколад поотделно, а на плочка, като шоколад с много ядки.
Купихме и от бадемите, но още не съм ги опитала.

# 558
Аз отдавна си ги купувам, тези с лешниците напомнят на онзи страхотният шоколад в червената опаковака! Simple Smile
Само че са два шоколада в една опаковка. Макар, че са 200гр. преди малко опустуших един. Супер е!
Този с бадемите не го препоръчвам, някак вкусът му е по особен..

# 559
И аз опитах лешниците и ми харесаха - мисля да ги разчупя и да направя някоя торта и да ги сложа вътре и отгоре. Опитах лимоновия кекс- този, който е 600 гр за 3,19 - много ми хареса - почти като домашен е , а и не е с дълъг срок на годност, което говори, че няма много консерванти.

# 560
Усещам че ще има недостиг на цяло охладено пиле и на рибните пръчици  Mr. Green от 02.06.
едно мнение на зърнената закуска с мед?чудя се дали малката ще го яде  newsm78

# 561
Усещам че ще има недостиг на цяло охладено пиле и на рибните пръчици  Mr. Green от 02.06.
едно мнение на зърнената закуска с мед?чудя се дали малката ще го яде  newsm78

Ако се отнася за тази, която е на кръгчета, за мен поне е страшно вкусна! Аз я ям със студено мляко, защото обичам да ми хрупка и е супер вкусна, а за количеството парите също са супер!

# 562
  • In transit
Вече два пъти купувам кралски скариди /обикновени и в марината прованс/ за ризото с морски дарове и съм много доволна.

може ли да кажеш къде стоят въпросните скариди и/или ако намериш снимка в нета да постнеш?  bouquet

# 563
  • софия
Намерих марката на хубавите сладоледи: Gelatelli

(тези не съм ги пробвала, но това е логото)

# 564
Все забравям да ви похваля, не че има значение, те отдавна се изчерпаха, от гастролиращите продукти, по специално от Taste of Asia,  тези noodles, но не плоските, а тези кръглите, като фиде, които са.
И да попитам по-запознатите, пускат ли отново тематичните продукти или е само еднократно.

# 565
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вече два пъти купувам кралски скариди /обикновени и в марината прованс/ за ризото с морски дарове и съм много доволна.

може ли да кажеш къде стоят въпросните скариди и/или ако намериш снимка в нета да постнеш?  bouquet

Доста рових в нета, но не успях да намеря снимка, само тук са показани сготвени и може да се види как изглеждат и размера им /снимката най- долу/:

http://www.lidltreats.com/tag/prawns/

Намират се в хладилната витрина с рибните филенца и подобни. Двата вида са с еднаква опаковка, така че трябва да се чете /върху нея е отбелязано с каква марината са/. Правих и с двата вида и наистина подправките веднага се усещат, мъжът ми много хареса "провансите".

# 566
  • In transit

може ли да кажеш къде стоят въпросните скариди и/или ако намериш снимка в нета да постнеш?  bouquet

Доста рових в нета, но не успях да намеря снимка, само тук са показани сготвени и може да се види как изглеждат и размера им /снимката най- долу/:

http://www.lidltreats.com/tag/prawns/

Намират се в хладилната витрина с рибните филенца и подобни. Двата вида са с еднаква опаковка, така че трябва да се чете /върху нея е отбелязано с каква марината са/. Правих и с двата вида и наистина подправките веднага се усещат, мъжът ми много хареса "провансите".
благодаря ти, ще се огледам.

# 567
Записвам се и аз в мнооого полезната тема Wink Отскоро имаме Лидл наблизо (новооткритият в Изток) и май това ще ни стане основния хипермаркет за по-сериозно пазаруване - намерихме повече от чудесни продукти Heart Eyes Засега добро впечатление ми правят котешката храна - пилешко/телешко в сос грейви (около 90 ст.), похваленият вече сладолед с орехи, намалените в момента пудинги (4 бр. за 1,40 лв), хлябът смес от пекарната и май това е Wink Тепърва ще се запознавам с продуктите, но първоначалното ми впечатление е повече от одобрително Simple Smile

# 568
  • Варна
Искам да похваля майонезата в буркан 500 мл за 1,99 лв - супер е,  поне за мой вкус! Вече само такава ще си купуваме, и мъжът я хареса. Марката е Vita D`or

# 569

Общи условия

Активация на акаунт