Лидл ::5::

• 128 333
  • 767
  •   1
Отговори
# 735
Кюфтетата с плънка от сирене са уникални  Heart Eyes

# 736
Тези които са същата марка като каймата ли? newsm78Или са други?

# 737
На каква цена са сега ,защото от понеделник са на промоция?

# 738
Кюфтетата с плънка от сирене са уникални  Heart Eyes
3.49 бяха ако не се лъжа.
Фирмата не я погледнах, пък и вече изхвърлих опаковката.
А и също така да похваля сметановия сладолед с вишни - 1 кг. кутията на Ballino

# 739
3.49 бяха ако не се лъжа.
Фирмата не я погледнах, пък и вече изхвърлих опаковката.
А и също така да похваля сметановия сладолед с вишни - 1 кг. кутията на Ballino

NaughtyЩе се пробват,кюфтетата.

# 740
Ананасите на шайби и кубчета също са уникални, имат много сок в кутията, страхотни са за плодови салати, особено сега в жегите.

# 741
  • у нас
взех си днес от кюфтетата със сирене- утре ще ги правим на барбекю- ще дам отзиви утре вечер Peace

# 742
взех си днес от кюфтетата със сирене- утре ще ги правим на барбекю- ще дам отзиви утре вечер Peace
Много са хубави, уверявам те, плънката е като на лионските наденици, ако сте яли ...
Пък нямат много вид на кюфтета, плоски са и издължени като полумесец, в магазина 10 минути ту гледам тях във фризера, ту отгоре етикета викам тия нещо са в грешка  Joy

# 743
  • На земята, която е всъщност звезда.
Някой коментираше, че спират кисело мляко Пилос. Вчера имаше в магазина в Дружба, 1,5%.

# 744
Преди 10 мин.бях в магазина тук в Пловдив.Имаше Про Био кисело мляко (не забелязах колко процента е )на Пилос и течна сметана на Пилос.Много се зарадвах на течната сметана Grinning.Взех си яйца,кюфтета с топено сирене ,сирене за мазане което е на промоция  1.11-да ги пробвам тея работи  Grinning

# 745
  • у нас
Много са хубави, уверявам те, плънката е като на лионските наденици, ако сте яли ...
Пък нямат много вид на кюфтета, плоски са и издължени като полумесец, в магазина 10 минути ту гледам тях във фризера, ту отгоре етикета викам тия нещо са в грешка  Joy

чудни:)))))) утре ще се заредя с 3-4 тарелки Peace

и да не пропусна - сладоледа с фастъците е мммм...вкусотия

# 746
  • Русе
   Шехина, много са хубави шоколадчетата и си струват Peace Приличат на Мерси, но на мен даже повече ми харесват Simple Smile

# 747
  • In transit
Дали някой има отзиви от слънцезащитните млека и лосиони на Cien?

преди време бях писала в темата, че са производство на гарние - амбър солей (имаше тест в едно италианско списание)  Peace

# 748
Шехина, много са хубави шоколадчетата и си струват Peace Приличат на Мерси, но на мен даже повече ми харесват Simple Smile

Мерси! Hug Ще се пробват задължително значи Wink

# 749
  • София
Дали някой има отзиви от слънцезащитните млека и лосиони на Cien?

преди време бях писала в темата, че са производство на гарние - амбър солей (имаше тест в едно италианско списание)  Peace

Много ти благодаря за ценната информация, значи няма и да ги гледам дори. Garnier са собственост на Нестле, а ние сме в бойкота...

Общи условия

Активация на акаунт