Песен за огън и лед: Игра на тронове - от 17 април по HBO

• 52 799
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Дано хал Дрого да е хубав, че малко бях Флюбена в него. Blush
  А хубав е,много даже. Не си ли гледала Стар гейт.

# 76
Дано хал Дрого да е хубав, че малко бях Флюбена в него. Blush
  А хубав е,много даже. Не си ли гледала Стар гейт.
Тц не  Naughty

# 77
  • София
Кой от Старгейт ще е Дрого?

Редактирам се: Видях! Става, става  Mr. Green !

# 78
  • ул. "Мечтание"
Мен много ме кефи, че Мартин разказва историята от гледната точка на всеки от героите. И дефакто няма лоши и добри. Всички си имат и хубавите страни, и кусурите, всеки се бори да оцелее и да постигне целите си по своя си начин... и както се оказа "стават чудеса" и някои герои тотално се врътват на 180 градуса в постъпките си... (няма да издавам кои, че да не разваля кефа на тепърва четящите)

Старките и Таргариените са ми слабост!  Heart Eyes Този, който ме запали по сагата ми разказа за тия двата рода първо. Той беше огромен фен на Таргариените (даже прякора му в нета беше Таргариен  Mr. Green). На мен пък вълците са ми слабост и просто нямаше как да не са ми любимци, когато започнах да чета. Но определено си имам и други любимци.  Sunglasses

# 79
Старките и Таргариените са ми слабост!  Heart Eyes Този, който ме запали по сагата ми разказа за тия двата рода първо. Той беше огромен фен на Таргариените (даже прякора му в нета беше Таргариен  Mr. Green). На мен пък вълците са ми слабост и просто нямаше как да не са ми любимци, когато започнах да чета. Но определено си имам и други любимци.  Sunglasses

Роднина някой казваш  Laughing Кои са ти другите любимци? Имам догадки, де, щом харесваш Таргариен.

# 80
  • ул. "Мечтание"
Има нещо гнило в.... София!  Joy Да не си му кака на моя приятел Таргариен? И тука ли се намерихме?!  ooooh! Joy Много тесен тоя нет бе.

Хихи, ако тръгна да изброявам, може да излезе, че почти всички са ми любимци...  Joy В челната тройка наред с вече изброените са и Ланистър. Уникални интриганти са!  Mr. Green

# 81
Недейте така с лошо за Санса. От средата на първата книга още търпи едни от най-големите гадости. Свърши ужасни глупости в началото, но и доста плати за тях и си го знае.
Покрай Кутрето Санса ще поднесе изненади, убедена съм. Много съжалявам, че ще трябва да се чака следващата книга (господ знае дали ще съм жива докато я напише) за да разбера какво става точно с тях двамата.

Много любима тема из нета, между другото, е историята на Санса и Хрътката. Въпреки че с тези актьори аз не виждам много възможности за химия между тях..

# 82
  • Атлантис, Галактика Пегас
Навремето смятах да я чета, но съвпадна с Колелото, а нямах толкова пари да си купувам и Песента... После книгите се изчерпаха в Бард и така си остана. Сега ще гледам сериала.  Wink

# 83
Нощни очи, незнам, може и да съм  Joy ние сме голям род  Joy

Тази вечер съм отвратителен спамър  Rolling Eyes толкова се радвам, че я има тази тема и мога да си приказвам с вас. Как около мен няма ни един човек, на който да му пука за фентъзи или фантастика...Изключая майка ми, която заби в съвсем друга посока.

А какво мислите за рода Грейджой? Корави са доста и те. Всъщност май са най-коравите. Ако не броим този мишок Теон.

Как се нахъсваме обаче, а  Laughing

# 84
  • София
или милиционер Mr. Green
За Греджой не мога да кажя кой знае колко. Не ме кефат особено, обаче Джеймс Ланистър ми стана симпатичен към края ма книгата Wink

# 85
  • ул. "Мечтание"

Joy Joy Joy

Грейджой са ми неутрални сякаш.  Thinking

# 86
  • Разпиляна във въображението
За сега май Дяволчето ми е най-сладко от "лошите". От добрите Нед и Джон Старк.

Авторът е застъпник на късното кърмене. Лиза е пример за всеотдайна майка.

# 87
  • Резерват "Северозапад"
Здравейте пак!
За Грейджой - сестрата на Теон направо е убийствена Mr. Green...
За Санса - Кутрето е толкова влюбен в нея, че тя май ще го върти на малкият си пръст newsm78...ако той не се усети, че тогава става лошо.
Сравних Песента с Кулата, защото и двете са ми много любими, макар и много различни Heart Eyes.
Тирион, за мен, е очарователен романтик /горкият - с тези негови жени/ - та той е много по- мъж от брат си през повечето време.

# 88
Тирион, за мен, е очарователен романтик /горкият - с тези негови жени/ - та той е много по- мъж от брат си през повечето време.
И мен Тирион ме кефи въпреки външния си вид. Вярно е по-мъж от красивия си брат. Peace

От жените ми харесва Денерис.

# 89
Кутрето, според мен, е влюбен в една идея. Санса му напомня за жената която е искал някога и докато е послушна той ще е зад гърба и. Ако обаче има неблагоразумието директно да му се противопостави, ще я премахне без да мисли.

Общи условия

Активация на акаунт