Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебче да повива! - Тема 22

• 27 342
  • 714
  •   1
Отговори
# 480
Ето предложения от мен:
Иде пролетният празник на цветята,а щтъркел чакан ни търси на вратата!
Върбовите клонки на венец плетем, и чакан бебо на ръце ще понесем!

# 481
elil, благодаря за разказа. Искам и аз такова леко раждане Wink Ти в Тина Киркова ли роди? И каква е тая система,дето са ти я сложили - за стимулиране на раждането ли?

# 482
мами плаче ми се и днес ме върнаха от болницата ще чакаме още  Shocked  newsm78 Колко ще пренося малееееее от сега нямам нерви  Whistling Crossing Arms

# 483
мами плаче ми се и днес ме върнаха от болницата ще чакаме още  Shocked  newsm78 Колко ще пренося малееееее от сега нямам нерви  Whistling Crossing Arms
Спокойно и ние чакаме,кой 3 дни ,кой 5,кой....Защо казваш и днес?Колко пъти те връщат?Ти защо ходиш в болница?По принцип ако всичко е наред и няма признаци за раждане се постъпва в болница след 7 дни след термина.
Ройс аз миналата нощ не можах да мигна до 3,като гледам и тази ще е същата.Но какво да се прави?При тебе най-вероятно тревоги и вълнения,защото ще ставаш мама за първи път,но при мен е необяснимо.Уж съм спокойна,от нищо не се вълнувам.Има чайове за бременни за лека нощ,сега се сетих като ти писах,взема да си потърся утре и аз.
Хайде,момичета,лека ви нощ!

# 484
Brown eyes, във втората градска родих. Май съм забравила да кажа Simple Smile Пък и си копнах разказа от темата за втора градска и за това ...

Системата не разбрах каква е ... ама то нямаше какво да стимулират ... ама чух нещо за окситоцин ... мисля че беше някакъв коктейл а не само окситоцин ... тук абс не съм сигурна ... не питах .. то нямаше много време Simple Smile

# 485
Еее, то малко късно за такъв чай май...Аз си мисля как днес- утре каквото спя-спя, после ще крада дрямки, както дойде.
Ели, наистина много леко звучи, човек започва да си мисли колко е лесно и че всяко раждане може да е такова, много добре действат подобни разкази.
Аз тоалет си имам за изписването, ама за обувките се чудя...помня как първия път краката така жестоко ми се подуха, от упойката ми казаха че е. Аз и сега нямам такова оплакване, но очаквам от упойката да се подуят и почти нищо няма да мога да обуя.
За именцето- и аз щях да предложа Кристиян, Мартин (тук съм пристрастна), Симон.
То вече и аз имам чуството, че преносвам/ пренасям...голямо чакане му изчаках...Явно от настройката, че ще тръгне като предния път по- ранко, а сега голямо туткане се тутка...

# 486
Добре дошла на Елиа на Надиту! Бързо адаптиране към новия живот с бебка и много да я слушате Wink  newsm51

m.mega, мерси за инфото! Явно до последно е важно да се следят движенията на бебчето. Въпреки че има малко място, те могат да бъдат доста активни наистина и да скулптурират коремите на мамите си в чудни форми  Laughing

Тути фрути, май всички мой любими мъжки имена ги изредиха. Мога да включа и Стефан (ентусиазирах се, че има нов епизод на Дневниците на вампира  Laughing Ройс, да не пропуснеш!)

Елил, коктейл, а?  yesyes Добре са те почерпили  hahaha

Биг мама, значи утре в 12 на входа на Мола, а ако закъсняваме направо горе в Хепи, те сервитьорките ще ни упътят към масата с коремчетата  preggo  Joy

Лека и мека от мен  newsm46

# 487
  • Сопот, Пловдив
Eeeee, Диди, ти пък, как ще пропусна, още в петък го гледах  Crazy ! И аз затова имам Стефан в списъка с предложенията, даже си мислех дали Деймън не може да се префасонира някак си на Дамян.  Mr. Green

big mamma, сигурно е от вълнение и чудене наистина, аз при най-малката болка поглеждам часовника, за да погледна ако евентуално ме заболи втори път и реша, че е контракция, на колко минути е  Joy . Може би наистина ще си потърся такъв чай утре, но при мен е и защото заспивам към 5-6 следобед и после се събуждам към 8 вечерта - как да ми се спи после нощем.

Приятна разходка утре, да позяпате витрините и заради мен!  Mr. Green

# 488
  • Пловдив
Sunnny_v - честито ви легълце, много сладки сънища да сънува мъника ви в него!!!   bouquet Относно дунапренения матрак - нашия батко спи на 10см дунапрен домашно облечен в плат и няма никакви кокосови вложки и каквито и да било екстри, но досега не съм забелязвала да потъва в него, или да му се изкривява по някакъв начин гръбчето докато спи, а вече е почти на 2годинки, такъв съм приготвила сега и за бебето.  Thinking
Надиту честито прибиране вкъщи!!!
Някой беше питал за хемороидите - на мен миналия път след раждането доста ми помогна прополисовия вазелин "Хемовазин"! Съвсем го бях забравила, докато не го видях сега в хладилника.  Peace
Ние още сме 2в1 - спуках се да чистя този уикенд и пак не се реши да тръгва навън момъка. Даже контракциите ми ги няма от предната вечер още... С мъжо чистихме прозорци, тоалетни, бани, размразявах хладилника и други подобни дейности за пролетното почистване, дето малкия реши да си го дочака, та уж поне къщата е готова- само прозореца в хола ми остана, ама  и него ще оправя утре. На лекцийката на Вис Виталис ми беше супер забавно- като раждала вече веднъж имах вече по-конкретни въпроси и успях да получа полезни отговори. Коментирахме много въпроси за това кое е задължително при консултациите и каква малка част се извършва реално.
Аз се замислям дали да не наблегна на чая от малинови листа тази седмица  hahaha , пък както и тапа не ми е падала може да навия ММ да ми обърне по-специално внимание тия дни (и без това от прокървяването в 11та гс не сме се уважавали по тоя начин  luvbed). Като че не бързам вече толкова като предната седмица, малко се поуспокоих по въпроса нещо, ама и не ми се преносва - може да намекна на мъника, че не може да стои там вечно, ако случайно си го мисли.  Party

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 01:06 от delilah_qk

# 489
  • София
m.mega, добре че всичко е наред с вас. По отношение на кърмата, не съм запозната много, но днес ми казаха, че може да се приема окситоцин за да се увеличи кърмата. Тепърва ще проучвам въпроса.  Hug Hug Hug

# 490
Nadity, честита Елиа, да ви е жива и здрава и добре сте си дошли у дома Simple Smile

Тути, мойте фаворити с К са Крис и Константин, като второто беше вариант и за нас, но ни се стори малко дълго за тукашните нрави. Също - Кристофър. С Д - Даниел и Джеймс са ми любими, Дилън, Дарън..
Стефан и аз го харесвам Simple Smile Филип е хубаво име, ще му викате Пипо!

# 491
Снощи не спах до 3,днес се наспах до 3. Crazy
Честито бебе Елиа на мама Надиту!   bouquet
Име с К Кристофър,на български Кристофор,галено Крис.С Д Даниел,ударение на А,Даниил,галено Дидо.
За хемороиди използвам мас с невен.Хемороидите не минават бързо.
За чая , с предната бременост пиех един от аптека,даже не му помня името.Знам че лайка и лавандула успокояват,има и други,но незнам дали се препоръчват за бременни.Обаче който е на финала,незнам дали ще има някаква вреда.Те не са препоръчителни,че да не тръгнете да раждате,ама то си му е време.Има чай на HIPP Лека нощ,купуват го за бебета,та си мисля че е идеален и за майките.
Цитат
Аз се замислям дали да не наблегна на чая от малинови листа тази седмица 
delilah_qk ,аз пиех малинови листа ,нъцки.То е за отпускане на мускулатурата,демек да родиш по-лесно и по-бързо,та си нямам още никакво втвърдяване на корема. Laughing
Ройс , ама ти вярно с тоз сън до 8 какво спане очакваш.Другото разбираемо.Аз съм поспалива сутрин.
Диди утре сме в Хепи  Peace друже.Аз от предното Хепи и биричката все си попийвам вечер по-малко.Тя идва една приятелка,донесе и остави.Та брат ми по този повод казва:"То нормално бебето да не иска да излиза,защото му харесва биричка да пие" Mr. GreenА и малкия Джо ме похвали навсякъде,как на бебето му харесва да пие бира. Joy Blush
Ще направя опит за още една дрямка или ще гледам ТV.

# 492
Здравейте момичета!
На 05.04.2011год. , станах мама. Роди се дъщеричката  ми Жанна.

# 493
Добро утро!
Ден 4-ти,признаци никакви  wait.
Честито бебе Жанна на мама Долива!   bouquet
Днес програмата ми е full.
Пускам една информация ако някой решил да ражда днес.
Цитат
11 април
Неуморен и дипломатичен човек с качества на умен и непредвидим посланик ще бъде роденият днес. Надарен със способността да открива скритите желания на околните и да преговаря умело, той ще търси достойнствата у хората и няма да вярва в злите им намерения до последния момент. Проницателен и решителен, този особняк ще има трогателна вяра в своите убеждения и в онези, които обича. Обърнете внимание на тази категорична характеристика на енергийните „владетели” на любимото си дете – числата 11 (в датата) и 9 (редукция на сбора от рождените му данни), защото те ви подсказват как да опазите фината му чувствителност и деликатната му нагласа на помирител. Романтично, замечтано и различно от връстниците си, детето ви ще има нужда от цялото ви време и любов и от примера ви на одухотворени, непредубедени (т.е. интелигентни) и справедливи хора, за да добие увереност в себе си. Развивайте разнообразните му дарби (музикална, художествена, писателска) и насърчавайте старанията му да сдобрява и хармонизира взаимоотношенията.
ИМЕНА: Климент, Кристина, Кирил, Катерина, Крум, Камели

и едно поздравче с пожелание за добро настроение през целия ден!

# 494
толкова хубаво ми става като видя такива кратки мнения, в които се съдържа целия ни живот Simple Smile "Станах мама" Simple Smile) Долива, да ви е честито детенцето, здраво и щастливо да порастне!

Аз признаци никакви нямам, ослушвам се, оглеждам се, ама нищо. Само някакво малко по-силно течение, но нещо, което да напомня слуз, тапи и прочее - нямам. То имам и много време, ама тука ме амбицирате с тия раждания, искам и аз Simple Smile

За срещата днес - може и да се пресрамя да дойда...Макар че с мъжа ми в интернет се запознахме, много ми е особено да ходя на среща с непознати. Срам, какво да се прави Wink

И за да ви разсмея рано рано - тази сутрин мих чинии с дъждобран. Чешмата ни пръска зловещо и човек излиза от кухнята все едно се е къпал. И понеже ми е хладно, сложих дъждобрана и опатках чиниите без страх от водата.

bouquet целувки на всички тумбачета, момичета и бебенца. И благодарности за съветите за дюшечето Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт