Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебче да повива! - Тема 22

• 27 333
  • 714
  •   1
Отговори
# 630
Честито на всички нови мами!
Elia и аз вчера бях на запис в болницата, но сме се разминали Simple Smile Записа ни е много хубав, на бебето не му липсва нищо и явно за това няма никакво намерение да излиза. А моето търпение взе да се изчерпва. Но ако до края на седмицата не родя, искам не искам ще ме вземат в патологията, което никак не ми харесва Sad
Акушерката обаче ме изненада като ме пита дали чакаме момче, понеже тоновете били силни  Thinking А ние чакаме момиче и винаги съм си мислела, че момичетата са с повече и по-силни тонове Tired Някакви идеи дали съм права?
Има още няколко часа, в които бъдещите авиаторчета могат да се появят Simple Smile

# 631
  • Сопот, Пловдив
Да е жив и здрав Мартин на мама elradi!  smile3525   1stroller

# 632
  • София/Варна
Честито на новите мами и тези, които вече се гушкат вкъщи!

Ние май ще си чакаме още... Беба още е високо, контракции - нъц, затапена съм... Лекаря каза "абе с тоя цикъл май ще е след Цветница". Даже за разкритие не ме гледа. Иначе  тоновете са ОК.

И аз не съм избрала педиатър и ми е голяма питанка... Не съм от София, а всичките ми познати тук са или без деца, или живеят в другия край на града. Ако някоя софийска мама знае за добри педиатри около Св.Троица, Зап. парк или Люлин 10 моля за съвет Praynig

# 633
  • Варна
Охх, момичета, нямам какво да кажа, ама просто трябваше да ви благодаря за настроението, което ми създавате!  bouquet  bouquet  bouquet Така се смях на последните няколко страници, че бебо сигурно се чуди какво е това тресене Mr. Green
Биг Мама ми е идол вече, трябва да те екранизират или най-малкото романизират теб!  Heart Eyes

Иначе и аз съм на арника, та споделям (Д)ефектите от нея!  Joy

Честити нови бебоци и много, ама много благодаря на майчетата, които споделят преживяването покрай ражданията си. За Чорламата, БВЛ, Алекс  Hug Hug Hug

Щък, абе душата и аз бях на лекцията днес!  Laughing Ти ли пита за техниките за дишане и дето ни пратиха на курс... ама съм късогледа и не те фиксирах добре, аз бях на първа линия, точно пред масата на лекторката. Питах глупости като: каква упойка при секцио, задължителна ли е торбичката с пясък след нормално раждане и др. подобни.. ако си ме отразила...  Sunglasses

И аз от тези дето още не са избрали педиатър... ама нали съм решила, че преди май няма да раждам... hahaha

# 634
Elradi чесстито ти синче!
Мислих те!От доста време не се беше разписвала!

AlexNM поправих ти термина  Peace .Вече официално преносваш.
Дидонче хайде раздуй какво стана на записа днес!

# 635
Криси, ако говориш за малкия Алекс, и аз завидях Simple Smile

# 636
Честито бебе Мартин на мама elradi!   bouquet
Ройс,много си висока бре.Аз съм само 174см.
Цитат
Биг мама ама не готвиш ли по много манджи кога смогваш   . А поздравчето за днешния ден с супер    , някога съм го чула за първи път в серийките на Ну, Погоди   беше ми и все още ми е едно от любимите детски филмчета
Аз не готвя така всеки път,даже докато ходех на работа въобще не готвех,само в почивките,но нали бях си заплюла днешния ден за раждане и да не умрат циганчееата от глад.
Цитат
Иначе и аз съм на арника, та споделям (Д)ефектите от нея!  

Диди и ти си в нашия отбор. PeaceАма без майтап,не мога да се спра и само глупост след глупост.Иначе и роман може да се напише и филм да се направи,абе аз съм си звезда. BlushА като се сетя ква бях на младини,сега съм много улегнала.

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 18:59 от big mamma

# 637
Хахахахах,майка ми без това ми казва,че ми се е подул и езика и съскам като говоря,но ако и покажа,че и "честито" съм написала с две "С" ще ме скапе от бъзик  Joy

# 638
Хахахахах,майка ми без това ми казва,че ми се е подул и езика и съскам като говоря,но ако и покажа,че и "честито" съм написала с две "С" ще ме скапе от бъзик  Joy
Цитат
Elradi чесстито ти синче!
То друго да не ти се подува,че мани,мани,шепите ще ги напълниш. Joy
Абе момичета,мирише ми на изгонване.Ако продължаваме така,незнам.Кой знае колко майчета ни се чудят на акъла и се питат това тема на бременилки или разспасли магарици? Crazy

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 19:29 от big mamma

# 639
Честити малки съкровища на всички нови мами  bouquet Да се прибират скоро в къщи и да се гушкат с малките мъници newsm07

Натали, стискаме палци всичко да е наред. Само не разбрах защо трябва да влизаш още днес. Нали може и да се преноси малко...

Пете, тя Алекс вече е родила или аз бъркам, та трябва направо да се премести горе при гушкащите бебета мами Simple Smile
Благодаря на всички, които разказват за ражданията си. Всички звучите толкова позитивно, че някак страха намалява. А колкото повече наближава деня, паниката май става по - голяма. Добре че сте вие Hug

# 640
Честит сладкиш Мартин на мама elradi! С всеки ден да става все по-сладък и да прави родителите си все по-щастливи!

chorlamata, blv, Алекс, мерси за разказите ви! Много е приятно да четеш за срещите с малките съкровища  Hug  Heart Eyes

Milish, жалко, че не дойде. Ние доста време прекарахме там, трябваше да се включих! Аз лично заедно с две от майските мами си тръгнах към 5 и нещо  Laughing

Анда, мерси за линка  Hug Това клипче го гледам за пореден път и все се чудя защо жените трябва да са в най-неудобната поза и как бебето следва да излезе обратно на гравитацията в един момент  Crazy

Rois, не ти е лесно и на теб с педиатрите, направо не знам какво да те посъветвам... помисли добре плюсовете и минусите в двата случая, но аз бих се спряла на тази с 4те часа, освен ако не те затруднява пътуването. Ха, виждам, че brown_eyes е писала същото  Sunglasses

Krissie, и твоят ред ще дойде, дупенцето няма да ти се размине  hahaha

Пете, какво преносване за Алекс, какви 5 лв! Тя разказа как роди  Joy Joy Joy Освен езика и ехе-ехе да не са ти се подули и клепачите и да недовиждаш  Joy

Le Soleil, опасни са малките с техните умозаключения  Joy Колко много агънца си имаме в групата само   animal085

Аз също много обичам телците и се надявам малката лейди да е моята кравичка   Animal Cow Laughing

Аз днес уж нямаше да мърдам от вкъщи, ама ходих до ЖК, после лека разходка до една баничарница за козунак и милинки и се прибрах с козуначено руло с мармалад, баничка с боза и курабийки  smile3521 Просто днес беше ден за ядене определено - закуска към 8.30, предиобедна закуска към 12, втора предиобедна закуска с гереизброените неща към 2.30, обяд в 4.30, сладолед и 50 гр. бадеми по време на следобедната ми разходка в парка, уж да ми мине лежестта от обяда  Joy
Страх ме е, че е едва 7... има мноог време, докато си легна, какво още ще изям не знам!
И всичко това след като на ЖК ми казаха, че съм вече +21.5 кг  Laughing Иначе тонове - отлични, кръвно - ниско като тревата, 90/50 с малко фантазия каза акушерката.
Утре в Шейново на визуална среща с лейдито  Heart Eyes

# 641
Имаме си космонавче или авиаторче с любезното съдействие на Ivelina1983!

"Днес в 11,30 ни се роди син 3,250 кг и 48 см. Таткото."

Да са живи и здрави и много щастливи!  smile3525

# 642
Честито детенце-авиаторче, само напред и нагоре да му е живота Simple Smile

Аз влизам обаче да се оплача. ЗАедно с въпроса "Ти не си ли родила още", още нещо ме изкарва извън нерви и то е всички вариации на "Сега живей, щото после какво те чака". Ей на, похвалих се преди малко във ФБ, че съм поспала и хапнала и веднага се намериха девойки, които да ми кажат "спи сега, щото после няма" и изобщо - това детето е чудовище ужасно, дошло на този свят само и единствено да ми вгорчава живота и да ми пречи да се удоволствам.

#2gunfire 

Не се заблуждавм, че ще е лесно, но да ме "плашат" със собственото ми дете, направо полудявам. Това е член на семейството ми, а не някакакъв досадник, попаднал случайно у нас посредата на пиене на мартини с приятелки.  #2gunfire #2gunfire

# 643
Пете, какво преносване за Алекс, какви 5 лв! Тя разказа как роди  Joy Joy Joy Освен езика и ехе-ехе да не са ти се подули и клепачите и да недовиждаш  Joy
Ахахаха онзи ден и те ми бяха подути.ММ каза,че приличам на монголка вече,особено погледната от едната страна(като намигнала).
Ха честит малък пилот!

# 644
И нещо, за което не съм споделяла - болят ме фалангите на пръстите на ръцете. Само тези ставички...Без значение дали се подувам или не, болят си ме и това е. не съм казала на лекар, щото ми е ясно, че е "нормално", особено след като кръвните ми изследвания показаха, че съм си ок, нямам албумин и други разни работи.
Ох, отвикнала съм да седя самичка, мъжа ми е на среща от 3 часа и вече превъртам, говоря си сама и щракам каналите, изгледах новините 14 пъти, само и само някой да ми "говори" Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт