Забранена любов - тема 7

• 37 787
  • 665
  •   1
Отговори
# 645
Забравихме темичката май,май  Rolling Eyes

Ще има ли още 1 сезон на забранена любов?Ако това беше финала беше тъп,кои ли оцеля?

# 646

Ще има ли още 1 сезон на забранена любов?Ако това беше финала беше тъп,кои ли оцеля?
Започна нещо да се говори във фейсбук,че щяло да има че някои са се свързали с актьорите,други са били в някаква окръжна болница и са снимали сериала... Rolling Eyes

# 647

Започна нещо да се говори във фейсбук,че щяло да има че някои са се свързали с актьорите,други са били в някаква окръжна болница и са снимали сериала... Rolling Eyes
то малко като не били компютри, а компоти ще стане  Joy, но наистина си говорят във фейсбук, и ще се събират, но няма да снимат, а ще купонясват  Party

# 648
АЙДЕЕЕЕЕЕЕ,ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ ПОДНОВЕНА ЗА СЕЗОН 2011/2012 !!! ЩЕ СЕ СНИМА ОТНОВОООО!

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=922257

Сезон 2011/2012 обаче се очаква да бъде много по-интересен и непредсказуем. Доминацията на риалити програмите от последните осем години най-сетне ще бъде балансирана от продължаващо нарастващия интерес към български сериали. В рамките на сезона се очаква да стартират не по-малко от пет нови тв поредици, а други три да бъдат продължени с нови сезони. bTV ще излъчат цели 5 български сериала, БНТ – поне два, а Nova - най-малко един. От канала единствени имат сериозни заявки в полето на шоу-програмите с Фермер търси жена и X Factor.[/b]

# 649
  • София
АЙДЕЕЕЕЕЕЕ,ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ ПОДНОВЕНА ЗА СЕЗОН 2011/2012 !!! ЩЕ СЕ СНИМА ОТНОВОООО!

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=922257

Сезон 2011/2012 обаче се очаква да бъде много по-интересен и непредсказуем. Доминацията на риалити програмите от последните осем години най-сетне ще бъде балансирана от продължаващо нарастващия интерес към български сериали. В рамките на сезона се очаква да стартират не по-малко от пет нови тв поредици, а други три да бъдат продължени с нови сезони. bTV ще излъчат цели 5 български сериала, БНТ – поне два, а Nova - най-малко един. От канала единствени имат сериозни заявки в полето на шоу-програмите с Фермер търси жена и X Factor.[/b]
Ехааа! Супер!!!

# 650
# 651
# 652
  • Бургас
Докато Палмира не потвърди, не вярвам!  Flutter

# 653
  • София
Joy
Мда, и аз чакам.   Hug

# 654
Eми не вярвай,никой не те е задължил.Поствам това,което се актуализира в момента.  Wink

Та и на мен ми е интересно какво ще каже тя  Laughing

# 655
  • София
Маймуната участва в "под прикритие"  Heart Eyes - може да го знаете, ама аз вчера си го свалих и ей сега го видях  Embarassed

# 656
  • София
Маймуната участва в "под прикритие"  Heart Eyes - може да го знаете, ама аз вчера си го свалих и ей сега го видях  Embarassed
То едното участие Laughing

Много ми е симпатичен, ще ми се да го гледам някъде с роля по-голяма от няколко минутки.

# 657
  • с/у ОколоМръсТното

и аз съм на това мнение.

Къде е Маймунчо, че аз не съм го видяла в Под прикритие?  Thinking

# 658
  • София
То едното участие Laughing

Много ми е симпатичен, ще ми се да го гледам някъде с роля по-голяма от няколко минутки.
Няма ли да се появява нататък? Жалко  Crossing Arms

Шани, във втори епизод, в началото  Peace /аз съм до там и се надявах да го гледам и по-нататък, ама ~Étoile~ ми разби мечтите  Mr. Green /

# 659
Ухаааа!
Добре звучи! Палмира ?

Ух, няма време за Под прикрите.  Tired А ми се гледа.

Общи условия

Активация на акаунт