X-Factor Bulgaria

• 51 146
  • 786
  •   1
Отговори
# 600
  • Mediterraneo
Цитат
Рафаел не е ли онзи дръпнатият?

Много просташко ми се струва това изказване. Онзи дръпнатия. Човека е филипинец по произход и принадлежи към монголоидната раса, но да наричаме дръпнати всички азиатци е много расистко. Все едно на нас българите да ни викат цигани в чужбина , защото са видели няколко български цигани и са решили, че всички сме такива и на такива трябва да ни опреличават.

И да не би да не е дръпнат случайно? Като почнете да се правите на важни! Сякаш онова мулатче не е мулатче, не е черна... Айде моля те, дръж си нравствения тон за децата си! Расистка съм, да! И какво?! Да се откажа от възгледите си, понеже на някого не му изнася ли?! И простачка съм сигурно, ама не ме мисли.

# 601
Моля ви, още не са минали кастингите, няма нужда да се дъвчете за глупости. Relax.... Praynig

# 602
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Гледам го всяка вечер това предаване, но не мога да коментирам....защото не мога да им запомня имената ега си....  ooooh!
Само на Богомил го запомних.

Харесвам пича със сивата коса до раменете и онази мацка с красивото мургаво лице- предполагам, че на нея викате "лигавата"  Rolling Eyes

Не, с мургавото лице е друга, на мен също много ми харесва, но пусто име не мога да запомня  Embarassed Иначе Катерина е "лигавата", много се превзема и прекалява. От лигавщина отпадна, иначе пееше добре.

На мен фаворити са ми Рафи /голяма скица е  Simple Smile/, Богомил и разбира се Стела, въпреки че вчера малко ме издразни. Мислех...или по-точно се надявах да се отпусне поне мъничко, но тя пак повтори н-брой пъти, че не става за сцената. Дано да се вземе в ръце, защото е талантлива  Peace

# 603
И аз си мисля, че оставиха Рафаел за цвят, т.е. като е чужденец и от азиатски произход е интересен. Още повече, че изпя "Облаче ле, бяло", а незнайно защо, българите много се прехласваме по хора от други народности, които ни засвидетелстват вниманието си, а той го направи с тази много наша любима песен. Лично аз не харесах как я изпълни, нито виждам талант в момчето. Например Кати пее много по-добре, и ми бе по-интересна, с дарбите си на актриса, певица, визия и излъчване. Дразнят ме превзетите хора, но учудващо не й тя, превзетите й маниери ги приемам като артистичност и ми изглеждаха естествени, и ме забавляваше. Все пак на един артист /певец/ това му е работата - да забавлява. Стела има изключително интересен глас, но преекспонират нейната стеснителност, много нагласена си изглеждаше историята с неявяването й на сцената и специалната покана на Поли. И самата Стела доста се глези и все прави едни учудени и невярващи физиономии, май й допада да се прави на по-невярваща в себе си, отколкото е. И въпреки това, засега тя и момчето Богомил са ми фаворити. Еуфорията около него /Богомил/ пък ми се струва, че се подсилва от факта, че е малък а пее добре, и това ни изглежда като нещо изключително. Има си момчето и харизмата, таланта и характера за голямата сцена, но не смятам, че гласът му и пеенето са изключително добри. А и не всички от най-известните световни певци ги имат, важен е шанса в музикалния бизнес, пожелавам му го.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 10:45 от Stefok

# 604
От момчетата абсолютният фаворит ми е Рафи. Има много готин глас и още по-готино сценично поведение. От жените Стела много ми харесва, но просто трябва да се вземе в ръце! Това на нищо не прилича! Всички имаме моменти, когато не вярваме в себе си, но опре ли ножа до кокала, човек трябва да може да си плюе в пазвата и да действа. Освен това на фона на представянето й на кастингите чак такава плахост стои вече като поза. И на мен ми харесва това мургавото момиче, прилича ми малко на Катя Паскалева в Козия рог. Струва ми се много естествена.

За мен сгрешиха при разпределението на менторите. Мага и Поли добре ги разпределиха, но Мария и Васко трябваше да са обърнати. Васко да отговаря за момичетата, а Мария за момчетата. Тогава щеше да го има ефекта на пола в общуването с подопечните им и щеше да е по-заредена и емоционална атмосферата. За мен това беше изпусната възможност.

# 605
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
За мен сгрешиха при разпределението на менторите. Мага и Поли добре ги разпределиха, но Мария и Васко трябваше да са обърнати. Васко да отговаря за момичетата, а Мария за момчетата. Тогава щеше да го има ефекта на пола в общуването с подопечните им и щеше да е по-заредена и емоционална атмосферата. За мен това беше изпусната възможност.

А пък според мен ги разпределиха по желание, т.е., както си е поискало журито. Предварително се е знаело кой с кой ще е  Wink Мое мнение  Simple Smile

# 606
А пък според мен ги разпределиха по желание, т.е., както си е поискало журито. Предварително се е знаело кой с кой ще е  Wink Мое мнение  Simple Smile
+1  PeaceЕстествено, че предпочитанията на журито са взети предвид. Мисля, че всеки си избра финалистите за своята група.

# 607
Оттук нататък, всеки от съдиите ще се състезава с останалите, работейки с една от тези категории.

Това обаче не е тяхно решение.

# 608
  • Испания
Оттук нататък, всеки от съдиите ще се състезава с останалите, работейки с една от тези категории.

Това обаче не е тяхно решение.

Не е задължително написаното да отговаря на истината. Нали мислим с главите си, не с телевизорите!  Wink

Както и да е. Дано епизодите по-натам не са така претупани и сдъвкани, че последните две вечери напълно ме разочароваха. Имам чувството, че правят някакъв съкратен вариант на формáта. Така не се печели рейтинг.  Naughty

# 609
Не е задължително написаното да отговаря на истината. Нали мислим с главите си, не с телевизорите!  Wink

То по тази логика може и победителя да е предварително определен  Wink

# 610
Специално за това, не мисля, че е нагласено. Аз ако съм продуцент, няма да рискувам да питам журито коя категория искат и да вземе да се случи всички да искат например момчета и после да се цупят, че не са поличили първото си желание. Много по-чиста работа е да им кажеш, че продуцентът определя менторите и точка. Не разбирам защо е нужно да се търси конспирация баш в това.

# 611
Ами да, още повече, че тук продуцентите са чужденци и едва ли могат да си позволяват такива своеволия, каквито по другите предавания. Ако ги е имало, де. Нищо не твърдя на 100 %.

# 612
  • София
Стела има изключително интересен глас, но преекспонират нейната стеснителност, много нагласена си изглеждаше историята с неявяването й на сцената и специалната покана на Поли. И самата Стела доста се глези и все прави едни учудени и невярващи физиономии, май й допада да се прави на по-невярваща в себе си, отколкото е. 

Точно такова е и моето мнение Peace

# 613
  • Разпиляна във въображението
На мен снощното държание на Стела не ми допадна. Стоеше като гръмната и даваше заето. Заприлича ми на Кати по едно време. Малко ми преигра.

# 614
На мен ми изглеждаше сконфузена. Нормално е, ако знае, че другите, които не бяха избрани, са се представили по-добре. Мисля, че тя беше реалист за представянето си. Не й се получи - най-вероятно от пренавиване.

Общи условия

Активация на акаунт