Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 16

• 21 557
  • 703
  •   1
Отговори
# 480

Скоро отново изгледах Брулени хълмове последната версия - това е за мен голямата любов.., но се и учудих , защото двамата си казваха и много обидни думи , но никой от нас не се съмнява , че се обичат...!?
           И за Фатмагюл си мисля - обижда го , както тя казва , не иска да му прости , защото щяла да предаде себе си , но накрая ще се предаде на любовта си...!?

# 481
Цитат
Edogan thinks Munir and Rasat will help them immediately but Munir will not help Vural and Erdogan. Munir will say something to Erdogan and it will change everything.
Нов слух - Ердуан мисли, че Минюр и Решат ще им помогнат веднага, но Минюр няма да помогне на Вурал и Ердуан. Минюр ще каже на Ердуан нещо, което ще промени всичко.  Thinking

# 482
Мюнир да не би с подкуп да е накарал лекарите да скрият резултатите за налични секрети на Селим /т.е. тези, които съвпадат с неговите/ . И да има доказателства само с/у Вурал и Ердоан. А Вурал няма как в това състояние да го подведат  под отговорност. Май прекалено изфантазирах. Joy А в последствие халката да е доказателството с/у Селим.

# 483
  • Пловдив

Вие си пишете, аз ще разкрасявам темата ....Ама пък му прилича и да заварява.

# 484
  • Пловдив

А това е погледа му след като Фатма си сложи халката. Без да говори
всички разбрахме доволството му.

# 485
  • Пловдив

А кажете, че не са семейство. За да се скрият от пренаселената къща,
Фатма тръгва към чардака /защо не ползват бараката/ и Керим като кученце след
нея. Провеждат семейното съвещание. Толкова са сладки с тези срещи на двора...

# 486
Фатмето сякаш очакваше, че той ще я последва. като го видя, че идва, си изтри сълзите, за да не я види, че плаче.

# 487
  • Варна
Много сте сладки да знаете  Flutter много ме развеселявате Joy не вярвах, че има и други мечтателки като мен  Rolling Eyes

# 488
  • Пловдив

Тук Керим с уплаха я посрещна в кабинета на прокурора.

# 489

А това е погледа му след като Фатма си сложи халката. Без да говори
всички разбрахме доволството му.
Не само доволството му, аз видях най-вече любовта му, точно с този поглед, сякаш я помилва, сякаш и каза - Обожавам те!  Heart Eyes Heart Eyes
Доволството беше секунди по-рано, когато леко въздишна.
Направо кажете, че не ме е обсебил?!  Crazy Crazy

# 490
  • Пловдив

А тук .... Да видим какво ще излезе...Как ще му помогне. Аз храня тези надежди.

# 491
  • Пловдив

Фатма направо сияе. Много е хубава на тази снимка. Кристин как
похвали избора на Керим. А като научи, че брака не е консумиран.....

# 492
  • Пловдив

За цвят малко Рахми. Керим май му каза в ресторанта да я пази.
На работата де.

# 493
В този разговор с Кристин, Керим за първи път каза на Фатмето, че е хубава, макар и индириктно.  Wink Wink Wink
Марианче, нИдей да говориш за консумация, че ме се разлопва сърчицето.  Crazy Crazy Blush Blush Grinning Grinning Grinning

# 494
Марианче, благодаря за тази снимка на Рахми, снощи така съм се смяла на този кадър, и сега се смея  Joy Joy Joy като дошъл от Космоса, със скафандър  Joy

Общи условия

Активация на акаунт