СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 069
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро!
Честити прически,от Еми снимка аз не ща,видях я на живо,хубавица... GrinningНо Надина да се снима hahaha
Ивилда,животинче викаш ще гледате...
Гърнето съм го скрила някъде,нямам нерви.Иначе Дани е добре,сега ще си пие последно антибиотика,но пък още един зъб избива и...няма спирка с мрънкането.Вчера 5 пъти се преби-два пъти някак изкочи от количката,веднъж на балкона скочи от един стол,веднъж на тротоара падна,веднъж се шибна в крака на масата челно Sad
Айде хубав ви ден,обличам го и излизаме Grinning

# 586
Добро утро!

Анита, мерси за кафенцето. С тези сутрешни изкушения сърцето редовно ми прескача като отворя темата.
Честити прически на Надето и Еми.

........................................
Стефи, както се вика, всяко зло, за добро! Благодарение на режима, като родиш ще си в перфектна форма! Hug
.........................................
И аз гледам от положителната страна на нещата и съм много стриктна, та чак взех да изперквам - тази нощ сънувам, че ям орехови ядки и докато дъвча, усещам, че са пълни с шоколад  Shocked #Crazy и се изпритесних за изследванията дето ще правя в понеделник. Ама пък толкова ясно усещах вкуса на шоколада, че си струваше  hahaha
Кришка, гледах репортаж за вашия казус. Направо бих дошла и аз пред общината, тамън как са ме напънали бременни хормони. Ще стискам палци да имате успех.

Вчера на обяд като отидохме за кухнята, две минути ни валя някакъв як дъжд, после две минути падаха ледени топчета колкото бобено зърно и след това ни духа як вятър. Какво беше това не знам. Сега търся да купя за Ива дъждобран, ако имате идея от къде - помагайте.

# 587
Дъждобрани има в Хиполенд, предполагам при вас и в Джъмбо ще има, а и Карфур също има....

# 588
Надина, благодаря   bouquet
Още на обяд ще изстрелям любимия да провери в Карфур

# 589
  • Испания и Стара Загора
 И аз нямам нерви за гърнето,но това лято трябва да махна памперса,защото зимата в студеното няма как да стане.Друготото лято Андреа тръгва на ДГ и трябва да е без памперс.Така че нямам избор. Tired

И аз вчера се замислих да си вземем куче,но бързо се отазах.Още едно бебе не ми се гледа,а и животинчето си иска грижите.Гледала съм куче 13г и знам какво е-разходки,всеки месец обезпаразитяване,и никъде не можеш да отидеш заради него.За това се отказах. Peace

# 590
Ха, аз пък чакам точно есента и зимните месеци да махна памперса, по цял ден си е в къщи и мога да сменям по хиляда пъти на ден анцунзи и гащи. С Коко правих опити лятото точно като възрастта на нашите беше, но нямах особен успех, но зимата успях. Все в къщи и ти е пред очите...ама всеки си знае детето...

# 591
Аз в какво приключение се вкарах от сутринта  Whistling Ровя от 1-2 седмици по сайтовете за оферти, че имаме годишнина на 21.05 и да подаря на Анатоли уикенд да двама, да намажа и аз,естествено. И сутритна-хоооп, 59лв уикенд в Априлци-маллеее,кефф,близо,няма да се харчат мн пари за нафта, 2 нощувки,закуски,децата безплатно и скочих. Купих ваучера. После с кеф споделих на дружки и какво излезе-ваучерът за 1 човек. Обаче нямам пари в картата да купя втори, имах 80 лв, майчинството ми непреведено, на Анатоли няма как да искам, щото нали изненада. Сестра ми ходи да внесе от София в сметката ми, през това време аз преглеждам и други оферти,че да се доядосам. Изниква ми в Арбанаси, за 2-ма 110лв. Яд, яд ви казвам. Сега съм с единия ваучер за Априлци, още не са ми захранили сметката с внесените пари, че да купя и втория, остава ваучерите да свършат и ще пращам Анатоли сам с децата  Laughing
Та признах си каква съм шматка, винаги бързам и не чета до край. Ми, нека ми. И още ме е яд за Арбанаси  Crossing Arms

# 592
http://www.hotelaprilci.com/complex/index.htm За тук ли си взела ваучер?

# 593
Да,за тук. Много е хубаво, ние често ходихме нататък  Peace

# 594
  • sofia
Атракция, шъ ме умориш от смях!!! hahaha И аз правя подобни глупости, щот все бързам и не гледам! Дано всичко се развие благополучно!!! Да не те прати бате, за наказание, сама с децата...А той да го удари на живот!!! hahaha
Ивилда, честито да ви е новото бебче! Не каза каква порода е. Ако имаш въпроси свързани с отглеждането му, питай смело!
Арчита, има такива каръшки дни!
 А за гърнетата, не съм компетентна. Пецата мисли неговото за стол, но най-често не го забелязва...

# 595
Атракцион от моята партия си, браво - същата сръчна и бърза  Peace Аз имах по смели мечти - с милото до Инстанбул, че и той пораства края на месеца, ама децата са малък проблем и Инстанбул ни се размина.....

Недей да съжаляваш Априлци е по-хубаво от Арбанаси, поне за мен де, аз съм си влюбена в него балкан така че...а като стигнете до Априлци - вървете се разходете да пиете кафе до Кръвеник ( на 9 километра е от Априлци) в комплекс Романтика http://romantika-gm.com/na4alo.html, ей така по едно кафе да пиете и да видите малко красиви гледки...

# 596
Наде, щото имахме вила до миналата година на 15км от Априлци, затова исках на друго място  Laughing То още не мога да платя и купя  ваучер, та да видим кой къде ще ходи  Crazy  Ще идем навсякъде. Купувай ваучери и айде с нас  Laughing Ей де е Варна-Априлци  Money

# 597
За 24 май сме на Кръвеник - от 21 май застъпваме, че до 25 май, ако не завали дъжд де и ни писне да седим...

# 598
  • София
Здравейте мацки...нещо тия дни се туткам ..сутринта писах и докато постна ми изтекла сесията..Аз  пък с некви поръчки на приятелки съм се захванала, та доста време си  отне..Ангел само скача и се катери... лудница е направо.. а къщата е наопаки...СЕга ще оправям, че заспа...
Атракцион и мен ми стана смешно, ама на теб сигурно не...ДАно остане още един ваучер...
Ивилда ха честито на теб, сдобила си се с еще едно отроче...Кати ме врънка за хъски, ама хииич и не се връзвам на тоя етап за животно в къщи...Ще трябва да изперкам тотално...Като пораснат, да си го гледат.... Naughty
За гърнето - ами когато, тогава...Ангел знае за какво се ползва, ама не уцелва момента...Сваля си памперса, но не пишка в него...Като се наака ми показва, понякога носи гърнето преди да се наака, ама аз нещо се моткам...ЛИчно за мен преди 2 години ми се вижда малко тегава работата с махането на пампата, ама лятото може и да се пробвам единствено да не му се спарява задника...а не от амбиция...ако ли не зимата, както Нидина го е казала...
А да - имам преведено майчинство...

# 599
За 24 май сме на Кръвеник - от 21 май застъпваме, че до 25 май, ако не завали дъжд де и ни писне да седим...
Ха такаа, ако успея да закупя още един и стъкмя този период за резервация, може и да се видим  Peace

Еми, направо си ми е смешно, не страдам вече  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт