Смешки от форума - 4

• 89 055
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Цитат
А на мен майка ми ми донесе една книжка с приказка за малката русалка. Дотук добре, обаче в края на приказката,  принцът се жени за друга и малката русалка се превръща в морска пяна.  Кажете ми кой идиот може да отпечата такава книжка за деца??? Във версията ни Дисни няма такова нещо, доколкото си спомням!

rotfImbo

# 511
  • sofia
Цитат
А на мен майка ми ми донесе една книжка с приказка за малката русалка. Дотук добре, обаче в края на приказката,  принцът се жени за друга и малката русалка се превръща в морска пяна.  Кажете ми кой идиот може да отпечата такава книжка за деца??? Във версията ни Дисни няма такова нещо, доколкото си спомням!

rotfImbo

О, свещена простота!  ooooh!

# 512
как мръснишки са преиначили приказката на Дисни  ooooh!

# 513
Ааааааааа! Нееееее! rotfImbo rotfImbo rotfImbo Какви хора има!
Може ли линк! Praynig

# 514
как мръснишки са преиначили приказката на Дисни  ooooh!
Не го е срам !!!   Joy

# 515
Егати идиота е Андерсен!  smile3532

# 516
  • USA, Steak State
Простаци с простаци! Как може да разбиват детските невинни сърчица!!!  Joy

# 517
  • София
Петиция срещу Андерсен!  Crossing Arms Жалък плагиат, че и съвсем окепазил оригинала на Дисни.

Продъних се от смях.  Joy

# 518
  • София
Е кво бре! Добре, че е версията на Дисни, та поне да знаят хората коя е Русалката!

Андерсен да се поправя! Ама-ха!  Naughty

# 519
Андерсен е тежък за четене. Не е за малки деца. Дори и мен натъжава.

# 520
  • София
Егати идиота е Андерсен!  smile3532
Това си е така, но предупредете авторката на бисера трайно да страни от него. Ако попадне на Малката кибритопродавачка петицията ни е в кърпа вързана.

# 521
  • София
Ах, кибритопродавачката... Колко сълзи като малка съм проляла върху книжката. Ще да е била в оригинал значи.  Sad

# 522
Имаме едно съседско детенце, което един ден каза, че Малката кибритопродавачка е любимата й приказка, а легендата за цар Мидас я знае наизуст буквално.. Детето е на 5 някъде. На мен не ми се струва много нормално, аз и с Русалката не бих си запознала детето... нито с Братята с лъвски сърца...Но пък не знам дали е зряло все всичко да е с хепи енд.
Така че горе долу разбирам на женицата драмата, и на Дисни стратегията:))))

# 523
Андерсен е тежък за четене. Не е за малки деца. Дори и мен натъжава.

Майка ми редовно плачеше като четеше "Дивите лебеди" на мойте келеши Crazy Те пък като усетиха каква е работата, тази приказка им стана любима и искаха само нея, и естествено да я чете баба им. След време и тя се усети и временно спряха с Андерсен Stop Mr. Green

# 524
На мен също "Дивите лебеди" е била най- тъжната приказка.
Преди 3-5 години имаше някакво юбилейно издание на приказките на Андерсен и то точно около Коледа. Моята приятелка ми зададе същия въпрос "Защо точно Андерсен си поръча. Той е толкова тъжен." Най-обичам Братя Грим.
10 c's,  Izma , за днешните деца не ми се говори. Знае ли се къде грешим или такъв стана живота.

Общи условия

Активация на акаунт