Ноемврийски бебчета 2010 - тема 11

• 29 047
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Моя не ще да яде с лъжичката, ама с тати му като хапваме редовно ни следи какво си слагаме в устите. И почна да иска да стои седнал. Голям рев е. Като е седнал си мълчи, а като е полегнал на 45 градуса на възглавниците е голям зор и сам се мъчи да става.

# 121
И почна да иска да стои седнал. Голям рев е. Като е седнал си мълчи, а като е полегнал на 45 градуса на възглавниците е голям зор и сам се мъчи да става.
Наща хубавица и тя е така днеска седеше мирна и не рвеше само като я държа седнала
А иначе и тя ни наднича в чиниите ,и лъжицата харесва още малко и започваме яко с пюретата

# 122
Абе тя и Мел гледа, ама като й дойде време за кашата, ела я виж дали я яде и как я гледа.
 Whistling

Иначе тея пюрета на Овко са отвратителни. Аз съм й пробвала всичките пюрета.
Тиквата на Хип е страшно вкусна, ама като пробвах тиквата на Овко и..  Sick

# 123
  • София
Абе тя и Мел гледа, ама като й дойде време за кашата, ела я виж дали я яде и как я гледа.
 Whistling

Тиквата на Хип е страшно вкусна, ама като пробвах тиквата на Овко и..  Sick

Манджата на възрастните е по-вкусно, с подправчици  Laughing.
На "Хип" заешкото с картофче е супер  smile3508.

# 124
  • Дъблин
Тиквата на Хип е страшно вкусна, ама като пробвах тиквата на Овко и..  Sick

Аз не можах да намеря само тиква на Хип, ама пак ще търся, щом има. Аз го пробвах Овкото, ама аз тиква не обичам така или иначе. Ама тоя картоф на Хип е ужас, няма по-блудкаво нещо, горките деца  Sick

# 125
Дарка Подробната   мисля, че си права с предположението. Днес бяхме на лекар, защото преди два дни пак повторихме историята с повръщането. Съмняват се в лактозна непоносимост. Дадоха ни едно мляко пробно ALFare. Само че бебчо хич не го харесва. Аз го опитах, така правя с всичко, което му давам Rolling Eyes, и не само не е сладко , ми направо си е горчиво това мляко. А той си беше свикнал с Frisolac, което си е направо сладичко. Предписаха да пием Colief за седмица да видим как ще ги понесе, те нали са лактоза. Малко ме притеснява факта, че и тук май залагат ан метода проба, грешка... Незнам, хем искам да им вярвам на тези доктори, хем те хич не ми съдействат... До колкото съм чела май трябват изследвания , за да се установи тази непоносимост, ама.. Лошото е, че сме само 6,200, като се има предвид, че се родихме 3,850  Cry, а преди седмица и половина ни претеглиха 6,170.
 За пюренцата и аз чух по радиото, че нещо имало вредни вещества открити, но уж в Бг нямало от тази партида. Интересно до колко ли се следят тези работи. Преди време по руската бях гледала предаване , където такива гадости показаха за тези пюрета, че чак се бях отчаяла как ще давам на детето си. Май поне като за начало ще се опитам да си ги приготвям сама, а успея и за по натам ще е добре. Има ли майки, които сами правят пюретата и коства ли това много време и усилия?

# 126
Аз си правя от картофа и от тиквата в къщи,защото само това имам налично домашно производство в момента,на лято повече Simple Smile.Не ми отнема кой знае колко време.

Утре сутрин по- ранобудните да ми стискат палци,че съм на изпит-ще изнасям музикален урок в детската градина,четвърта група.По обясними причини изпуснах практиката и сега направо на изпит,та ми е доста спечено дали ще ме слушат малчуганите.

Ще трябва да оставя малката на сестра ми,която не е имала взимане-даване с бебета,та и тях ще ги мисля утре,как ли ще се справят с пюрето Laughing

Някой търсешеТиква на Хип -видях днес в ДМ.

Мама МиМи-честито на рожденника (малко на патерички).Да е жив и здрав и да не ти създава много главоболия.

# 127
  • Велико Търново
Добро утро!

Минавам само да ви почерпя за рождения ми ден днес, и отивам да почерпя колегите в офиса.

Слънчев и усмихнат ден от мен!

# 128
  • гр.София
Добро утро Simple Smile

Insolence Честит Рожден Ден  newsm59 Да си жива и здрава,много обичана и щастлива майка и съпруга.Весело изкарване на празника  Hug

Днес дали ще става за една разходка  Thinking

# 129
  • В две мънички очи...
Insolence, честит рожден ден!
Да си много здрава и много щастлива със малкото съкровище в къщи и мъжа Simple Smile

# 130
  • Девето поколение софиянка
Здравейте, не пиша редовно, но редовно ви чета  Hug

Insolence, Честит рожден ден!
Желая ти много здраве - то винаги е нужно,
много щастие - то никога не стига,
море от любов и бряг, на които винаги да те чака някой!   bouquet

Ние още не сме захранили, мисля след 6 навършени месеца.
Моето дете е решило, че не иска да яде през деня, за сметка на нощта.
През деня яде на 5 часа, а нощно време на 2 часа най много. Ако може и консултантките да дадат  мнение как да се справим.

# 131
  • Торонто/София
добро утро и от мен
Insolence - Честит Рожден Ден - желая ти много много шастие, усмивки и весело прекарване!   bouquet
Ние днес бяхме на доктор за баткото че снощи една такава кашлица извади че се видях в чудо - написаха му АБ и дано по скоро минава....
ние тези дни сме се хванали с рязането на един пън в двора че много пречи на тревата да расте .... остана още 1/3 от него... беше с диаметър над 1М  Crazy
та с такива работи се занимаваме...
Ysabell - много добре звучат мъфините
смърфи - бързо оздравяване
м@м@ - честито зъбче!

# 132
Insolence,

Аз срещам все по-силен натиск от страна на роднини и познати относно захранването. Вече взех да се притеснявам, но ... май ще изчакам още малко. След неуспеха със сокчетата явно още не е готов, моя човек, да бъде захранен. При вас има ли подобен натиск!?

Гледам, че обсъждате мъфини ... в ларедут видях един уред за приготвянето им. Ето го:
http://www.laredoute.fr/vente-muffins-maker.aspx?productid=32417 … amp;source=search Хм, вече е по-скъп ...

м@м@, честито ви първо зъбче!

# 133
Добро утрооо!
Insolence -честит рожден ден!!!

poison -не ги слушай тези.При мен също има хора които искаха да я захранвам от 3мес.,но аз само ги поглеждам и се спира да се обсъжда моето бебе. Naughty Винаги ще има такива които да дават акъл,но всяка майка знае кое е най-добро за детето и.
Smurfy-тиква на Хип мисля,че я взех от Хит.Ни е днес сме на нея да видим и аз не съм и фен хич,но пък Неси си я хапваше с  кеф.
Днес сме на ДК и ще се включа по-късно.

# 134
  • София
     Добър ден, мамчета!

Инсоленце, Честит Рожден Ден! Да си здрава, с любов обляна и с късмет надарена!
Благодаря за почерпката   bouquet.

timide, аз си правя пщренцата и много малко усилия и време коства. Това обхваща нарязването на дребо на зеленчуците и после ги оставям да си поврят към 30 мин.
Когато правя морков с картоф или друго с картофче, първо повира първият зеленчук за около 15 мин. и после добавям картофчето за още толкова.

ralitsa_e , късмет и чакаме добри резултати  Hug. Предучилищна педагогика ли следваш  Wink?

poison, нямам натиск за захранването. Питат ме, ама с това си остава. Макар, че ние се захранихме.

Ддика, успех и добри отзиви  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт