КАРТИ ТАРО - 10

• 55 901
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета!
Извинете ме,че нахълтвам така в темата...имам нужда от помощ.Опитвам се да продам един имот...моля ви...може ли някоя от вас да ми помогне.Имам нужда от съвет какво да правя?Благодаря ви предварително!  bouquet

Тути, този имот не е целия твой мисля. Има и друг съсобственик ли ,нещо такова ми се върти в главата. Според мен трябва да се обединят усилията ви.Ще бъде наистина доста турно ,но накрая целта ще бъде постигната. И най-вече благодарение на тебе.Основната грижа с този имот е на твойте плещи.

# 106
http://esoteric4u.com/eng/esoteric_heritage/the-principles-of-es … -tarot-cards.html

интересно за четене,и през гугъл превод се получава разбираемо.

# 107
ей, пак тия красиви карти
тути, разбързала си се нещо.. за сватба ли и де реч, за обединяване на 2 имота и ли пари.... има и някакво разделяне, отделяне- както и да е в живота ти е настъпила качествена промяна  на местоживеене, хора, околна среда

- ще стане мисля, че вече има интерес.... ама успокой топката, ако можеш  bouquet

п.п. тая втората карта е много красива, ако не беше за имот бих казала, че ще забременяваш Thinking,

п.п.п.тути, намислила си нещо  надявам се да е добро

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 17:53 от Вятър

# 108
Шопи това твое таро е много красиво HugВзех да му се навивам,ще взема да си го поръчам от Амазон. Момичета, приятелка пита как да спечели даден мъж... отговор,въпрос,коментар,съвет...

Аз си мисля, че трябва да вложи много любов,но тази кула ме затруднява да действа мълниеносно или да се откаже?

# 109
Шопи това твое таро е много красиво HugВзех да му се навивам,ще взема да си го поръчам от Амазон. Момичета, приятелка пита как да спечели даден мъж... отговор,въпрос,коментар,съвет...

Аз си мисля, че трябва да вложи много любов,но тази кула ме затруднява да действа мълниеносно или да се откаже?
Нито какртите можах да докарам ,нито тази подреба ми се връзва. В таротеката се разтърсих и май картите са 6ч+10ч+кула+асо ч,нали? По тези карти ,може и да го спечели но само за една нощ.Аз самата имам лош опит с токова много чаши накуп. Абе направо честно да ти кажа -няма да стане нищо от тая работа и кулата си е на място.

# 110

Как ви се струва светът- тази какрта ми е твърде неясна все още.Най малък опит имам  с нея. Въпросът е дали мъж ще потърси жена днес. крлаят меч е изключително кактегоричне,но не знам какво пресича с този свят .ако бяха 2-та меча преди него .Щах да кажа- край на двоуменията ,коелбанията ,действа със замах,но този сват не ми е ясен. Тъкмо нещо както блиц въпрос-ще дам отговор утре.

# 111

Нито какртите можах да докарам ,нито тази подреба ми се връзва. В таротеката се разтърсих и май картите са 6ч+10ч+кула+асо ч,нали? По тези карти ,може и да го спечели но само за една нощ.Аз самата имам лош опит с токова много чаши накуп. Абе направо честно да ти кажа -няма да стане нищо от тая работа и кулата си е на място.
Шопи, точно това са картите. На мен също изобщо не ми харесва тая кула. Що се отнася до светът,на мен тая карта ми се появявала когато някое мое желание е на път да се осъществи. По твоята подредба ми се струва че ще я потърси

# 112
 Иве добре си се договорила с кулата  Wink , при мен е отказ.
шопи мисля че на мъжът не мустиска точно за тоз ден, но пък е амбициран да се позабавляват двамата.

# 113
И от мен въпрос за продажба на имот.  Hug
Е, защо ме подминавате?
Какво за имота ? Кой го продава ,ти ,комшията  ,агенция?
обърната
Крла ч+Колело (0)+Дявол
Аля , имотът ти няма да се продаде на този етап ,а не съм сигурна дали  е добра идея .Има намеса на мъж в идеята за продажбата му .Мисля ,че не е твоя. Забавяне .

# 114

Как ви се струва светът- тази карта ми е твърде неясна все още.Най малък опит имам  с нея. Въпросът е дали мъж ще потърси жена днес. крлаят меч е изключително кактегоричне,но не знам какво пресича с този свят .ако бяха 2-та меча преди него .Щах да кажа- край на двоуменията ,коелбанията ,действа със замах,но този сват не ми е ясен. Тъкмо нещо както блиц въпрос-ще дам отговор утре.
Нямаше никакво търсене.

# 115
  • плевен

Как ви се струва светът- тази карта ми е твърде неясна все още.Най малък опит имам  с нея. Въпросът е дали мъж ще потърси жена днес. крлаят меч е изключително кактегоричне,но не знам какво пресича с този свят .ако бяха 2-та меча преди него .Щах да кажа- край на двоуменията ,коелбанията ,действа със замах,но този сват не ми е ясен. Тъкмо нещо както блиц въпрос-ще дам отговор утре.
Нямаше никакво търсене.

интересно.....и аз бих казала да.Все едно жената седи и чака,тя нищо не може да направи.За мен светът е положителна карта,нещо хубаво,нещо ново,а при мен когато се появи крал меч винаги има действие Thinking

# 116
  • Sofia
И аз се появих, нещо последните месеци хич не ми вървяха картите, а и не съм имала питания. Но днес една дружка ми звънна, има питане за мъж, дали има шанс за връзка с него?

Това ми излезе:
1. Ситуацията сега - 8 пентакли
2. Какво пречи това да се осъществи - Силата
3. Какво помага, съвет - Звездата
4. Тенденция- 4 жезли

На мен тези карти са ми изключително положителни в посока ДА, ще се осъществи. 8 пентакли показва, че вече желязото се кове, тоест че има начало на развитие. Звездата - не знам, но като ми излезе тя, давам съвет да се позове на женската интуиция, да покаже женствеността си, а от друга страна ми говори, че за да има резултата трябва да е търпелива  newsm78 Тенденцията - това което се кове ще даде искра. Тази Сила само нещо ме мъчи, какво й пречи на тази жена  newsm78

# 117
  • плевен
   има питане за мъж, дали има шанс за връзка с него?

Това ми излезе:
1. Ситуацията сега - 8 пентакли
2. Какво пречи това да се осъществи - Силата
3. Какво помага, съвет - Звездата
4. Тенденция- 4 жезли

Здравей.Мисля че тези отношения се намират в начален етап.Съюзът е нов и е многообещаващ да промени живота й из основи.Мисля че тя е доста уверена,решителна,"твърда като камък" както се казва.Но не трябва да прибързва,нетърпелива е.Трябва да се научи да прощава недостатъците на другите.Има много страст и горещ темерамент в момента.Малко трябва да се поуспокои.Тя има надежди относно този мъж.Нещата в момента не са точно както тя иска,има някакво лишение,някаква загуба,нещо не е наред.Но скоро време ще се осъществи преход към новото и желаното.Ще настъпи някаква неочаквана промяна при тях и то за хубаво.,ще настъпи някакво щастливо събитие,ще има поводи за радост,нови възможности.Ще има мир и хармония.

# 118
  • плевен
приятелка пита как да спечели даден мъж... отговор,въпрос,коментар,съвет...

Здравей.Ако трябва да спечели този мъж определено ще трябва да се въоръжи с доброта,да бъде прощаваща,да проявява жестове спрямо него,да излъчва любов,да се радва на това което има.Да излъчва радост,мир и хармония.Незнам дали е познавала този мъж от преди,но миналото още е живо в нея,има епизоди които я връщат назад.Но дори да направи всичко това,ще дойде и внезапната промяна.Ще връхлети.Всички планове ще бъдат провалени.Тя трябва да остави  нещата да се случват отсамосебе си.Ще бъде изпълнена с много гняв и омраза,може би разочарование от този мъж.Сътресенито настъпва защото е необходимо,злото трябва да мине за  да направи път на доброто.След това трябва да остави сърцето си да я води,да се довери на интиуцията си,Ще се влюби,само че незнам дали пак в този човек наново или ще се появи съвсем нов човек за нея.Ще трябва да отвори сърцето си наново след всичко преживяно.Да се освободи от негативността.Ще бъде приятно изнендана дали пд формата на подарък,среща,предложение,някаква нова възможност ще се появи пред нея.Ще трябва да остави гнева в миналото.

# 119
гледах някакво предаване по  телевизията и имаше жена с карти таро и тя тълкува кулата , като голям град Wink може би понякога е такааааа

Общи условия

Активация на акаунт