КАРТИ ТАРО - 10

• 55 967
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
До Вятър:
"МОмичета lounch,
много моля да питате  вие лично-= енергията си е лична и не искам да "замръсявам" с моята"
... съжалявам, но не разбрах какво точно имате предвид Sad

Отиди в някой онлайн сайт за карти, изтегли си картите и ги публикувай тук. В противен случай ще трябва някой друг уж от твое име да пита неговите карти, което един вид "замърсява" енергията, защото става дума за теб, а не за него самия.

Благодаря за разяснението! Сега разбирам вече, ама нали съм нова...ще ме извините надявам се!

# 346
таня,
имах предвид, че  е хубаво,ч е разказа цял роман:)
картите често показват предимно питащия  и по- рядко другия човек ( това е и причината да предпочитам всеки сам да си тегли) та келтския кръст е някак по- конкретен за таня

отколкото за човека- е, той те смята за специална, но подредбата не е много положителна и затов апитах ти какво искаш, защото  твоите мотиви са неясни, но сдобрявне поне тук на този етап е трудно да се види

Мегииииииииииииииии Hug

# 347
Много ти благодаря за коментарите!   bouquet

Всъщност аз се чудех дали келтски кръст е подходяща подредба за целта, но тъй като нямам много опит реших да пробвам се него. А дали има някоя по-подходяща?

# 348
Здравейте и от мен, отдавна не съм писала тук. Имам нужда от помащ теглих си карти на въпрос - Да приема ли новата работа въпреки, че е по заместване? и ето картите
отговор - 10 чаши
коментар - кралица чаши
съвет - висшата жрица
резултат - 9 пентакли
Моето мнение е че направо картите крещат да, да. Но това чувство на  безпокойство не ми дава мира, за мен ситуацията е от голямо значение. Аз картите ги тълкувам, че да се доверя на интуицита си, ще съм по-добре финансово от сега, но и много ще се притеснявам от своето решение дали е правилно, така да се каже ще вложа много чувства.

# 349
Здравейте и от мен, отдавна не съм писала тук. Имам нужда от помащ теглих си карти на въпрос - Да приема ли новата работа въпреки, че е по заместване? и ето картите
отговор - 10 чаши
коментар - кралица чаши
съвет - висшата жрица
резултат - 9 пентакли
Моето мнение е че направо картите крещат да, да. Но това чувство на  безпокойство не ми дава мира, за мен ситуацията е от голямо значение. Аз картите ги тълкувам, че да се доверя на интуицита си, ще съм по-добре финансово от сега, но и много ще се притеснявам от своето решение дали е правилно, така да се каже ще вложа много чувства.

Плюс 2 карти да и не
да я приема - пак кралица чаши
не - 4 мечове

# 350
приемай:)
нищо никога не е сигурно, но пък картите показват, че  ще сбъркаш, ако не се опиташ да приемеш; очевидно заплащането е по- добро, а ти сега имаш нужда и от работата иот парите в 4 меча

за любовни изтории е похдодяща  хайо байнцхоф- потърси я

# 351
Благодаря още веднъж за мненията!   bouquet

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 12:38 от Tanya111

# 352
Аз най-нахално искам да попитам има ли сред вас желаещ да ми хвърли едни карти. Случват ми се разни щуротии, всичко е адски объркано и не мога да си метна аз, просто нищо не се получава. Не знам конкретен въпрос ли трябва да е или обща картина на настоящето трябва да е и изобщо става ли онлайн. Имам близък който се занимава, но при него трябва да е лично, защото се познаваме много добре и ще се повлияе, а нямам време да го организирам. Ще съм много благодарна, ако някой метне едни карти, ако не - здраве да е Simple Smile

# 353
  • плевен
Да попитам според вас дали ще се възобновят дадени отношения,дали ще продължат срещите между двама души?Благодаря предварително.
Отговор-коментар-съвет-резултат

# 354
Имам таро, но за пръв път виждам, че изобщо се говори, че гледането на други хора, замърсявало картите. Напротив, точно това е начина да работят картите. И ако има някой, който те първа започва с картите и прочете това ще повярва. И ще е в голяма грешка.
Оставете он-лайн гледанията, ако искате таро да работи, а ако само се забавлявате с картинки, тогава е ок.

# 355
и аз съм за '' лично ''теглене...

сядаш лице в лице с питащи . той тегли  ти превеждаш отговора на Таро...

за колесницата в трета позиция при 3 карти , смятате ли че дава отговор  с ''да и не'', или е карта  не с отговор а с съвет,или описване на поведение което се иска да прояви питащия. изчакване,отлагане но не и отказване или отклоняване от посоката. ?

# 356
и аз съм за '' лично ''теглене...

сядаш лице в лице с питащи . той тегли  ти превеждаш отговора на Таро...

за колесницата в трета позиция при 3 карти , смятате ли че дава отговор  с ''да и не'', или е карта  не с отговор а с съвет,или описване на поведение което се иска да прояви питащия. изчакване,отлагане но не и отказване или отклоняване от посоката. ?

Колесницата сама по себе си не може да даде отговор да или не, по-скоро говори за това, че има някакъв процес, който е достигнал до състояние, при което трябва да се вземат решения. Но е много важно какви са и първите две карти.

# 357
Когато се появи Колесницата на последна позиция обикновено събитията се развиват мълниеносно.
Всичко се развиво толкова бързо , че вие сте в състояние само да наблюдавате.

# 358
Мълниеносни събития се получават обикновено при наличието на карти от двойките, особено 2 пентакли и то обърната. Колесницата е възможно да бъде и светкавична, но все пак да има някъде около нея някой Рицар жезли, дори и Рицар мечове.
Сещам се за случай, при който събитията се случиха за 24 часа. Комбинацията беше 8 мечове с Колесницата на въпрос как ще се развие здравословно състояние на болен - по картите е ясно, че той ще умре и то до два дена максимум, както се и случи. Но това е изключение, по-скоро. Още повече,че първата карта беше Рицар мечове, който ускори целия процес.
Ако първа беше Жрецът, Висша Жрица или подобни, а трета Колесницата, нямаше да има нито събития, нито развитие.
Като цяло, на мен Колесницата ми е индиферентна карта; по-скоро се отнася до интелектуални процеси, не до събитийни.

# 359
не пиша пример, защото лично не ми е излизала... но често  е виждам изтеглена  у приятели. единия от въпросите засягаше продажба , която не се осъществи , но за мен картата като послание не беше отказа, а че все някога  би станала... дори си мисля дали картите не се ''сърдеха'' зарди въпроса и честотата на питане.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт