КАРТИ ТАРО - 10

• 55 983
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
Имам таро, но за пръв път виждам, че изобщо се говори, че гледането на други хора, замърсявало картите. Напротив, точно това е начина да работят картите. И ако има някой, който те първа започва с картите и прочете това ще повярва. И ще е в голяма грешка.
Оставете он-лайн гледанията, ако искате таро да работи, а ако само се забавлявате с картинки, тогава е ок.

мое е мнението и заставам аз зад него, не ангажирам  други  да го следват и честно казано имам доста по - високо мнение за всеки, който е тръгнал да се занимава с картите таро , като да  си позволи да се довери  на форумна персона , без да пробва сам

и ако ще разботим с карти, трябва 1 да познаваме себе си ( в случая говоря отново за мен) и в момента преценявам, че  картите ще ме "уловят".. въпрос на опит и практика, а дали е естествено да се глада на други хора- да, е;

и надменното отношение  към картинките или онлайн гаданията  е също прекалено крайно- често тръгваме оттам, онлайн, картинки.. пък са и говорящи тези картинки;  онлай са малко  по -истерични и нищо повече. пак  е таро.

# 361
Привет на всички дами Wink

Цвете ... кой от двамата играе двойни игри да те питам аз? Срещите ви ще продължат, но те както и до сега ще бъдат все тайни и все така. Ако искаш повече самата ти знаеш, че е небходимо да поставиш картите на масата  и даа предприемеш сериозни крачки за сериозни решения. Не си разкъсвай сърцето на толкова много пърчета! Необходимо е малко да се усъмниш в човека за когото конкретно питаш. Има защо!

Mia хайде да зададеш конкретен въпрос с конкретен период от време и аз ще ти хвърля карти. Wink

# 362
Привет на всички дами Wink

Цвете ... кой от двамата играе двойни игри да те питам аз? Срещите ви ще продължат, но те както и до сега ще бъдат все тайни и все така. Ако искаш повече самата ти знаеш, че е небходимо да поставиш картите на масата  и даа предприемеш сериозни крачки за сериозни решения. Не си разкъсвай сърцето на толкова много пърчета! Необходимо е малко да се усъмниш в човека за когото конкретно питаш. Има защо!

Mia хайде да зададеш конкретен въпрос с конкретен период от време и аз ще ти хвърля карти. Wink

Хей, привет! Много ти благодаря предварително. Въпросът ми е дали в идните седмица две раздялата ми с партньора ще стане факт и идва ли нова връзка? Ако не е коректно зададен или времето е много ще се коригирам:)

# 363
# 364

Хей, привет! Много ти благодаря предварително. Въпросът ми е дали в идните седмица две раздялата ми с партньора ще стане факт и идва ли нова връзка? Ако не е коректно зададен или времето е много ще се коригирам:)
[/quote]

Mia хвърлих ти карти. Според мен окончателна радяла няма да има до две седмици защото такова решение можеш да вземеш ти тъй като ти си тази която не желае връзката да продължи. Бавиш се в решението си защото според мен изпитваш вина заради това, че може да го нараниш. От друга страна обаче мисля, че има друг мъж, които ти е хванал окото. Ако няма значи твърде силно искаш да имаш други връзки, да се забавляваш и да ти е хубаво. Сякаш малко ти е скучно с този човек. Вторият въпрос ще задам, когато се изясниш със себе си. Simple Smile Успех!

П.С. За съжаление не си ми написала имена и е възможно да не е много точна информацията, въпреки че това силно ме съмнява!

# 365

Mia хвърлих ти карти. Според мен окончателна радяла няма да има до две седмици защото такова решение можеш да вземеш ти тъй като ти си тази която не желае връзката да продължи. Бавиш се в решението си защото според мен изпитваш вина заради това, че може да го нараниш. От друга страна обаче мисля, че има друг мъж, които ти е хванал окото. Ако няма значи твърде силно искаш да имаш други връзки, да се забавляваш и да ти е хубаво. Сякаш малко ти е скучно с този човек. Вторият въпрос ще задам, когато се изясниш със себе си. Simple Smile Успех!

П.С. За съжаление не си ми написала имена и е възможно да не е много точна информацията, въпреки че това силно ме съмнява!
[/quote]

Абсолютно точно е това, което си написала, направо се шашнах:) Много ти благодаря! Взех решение, раздялата е в ход, но става бавно и в някаква степен мъчително, но ще отмине. Още веднъж благодаря за отделеното време!
  bouquet

# 366
Успех Мия Simple Smile

П.С. Картите които изтеглих за Мия са Кралица Жезли, 9 меча и 2 пентакли. Минало, настояще, бъдеще.

# 367
обърната кула- обърнат висш жрец - крал пентакли

за кулата- така на първа позиция сякаш  леко нещата отминават, заедно с жреца който в момента не знае на кое да вярва , несигурност. кралят - поне в ситуацията в която се намира ще успее да намери средата или ползата от ситуацията.

# 368
хм, кулата ще се изправи - появата на обърната на 1 позиция е надеждата да с еразмине, липсата на достатъчно инфо  по върпоса.... пътят не е особено надежден, ако човека не е избрал за свое порприще окултизма Wink но кралят пенмтакли е стабилен, ако издържат нещата ще е заради него:)  bouquet

# 369
Моя близка приятелка има проблем с неина колежка. Станал е скандал на работа и приятелката ми не си е замалчала, както обикновено не прави. Тоя път си е отворила устата и се е противопоставила. Въпросът е По какъв начин се е променило мнението на колежката й за нея след случката ? - Крал меча, Колесница, Маг

Проблемът е че моята приятелка твърде много си мълчи и позволява да се държат с нея както си искат. Смятам, че картите обаче показват, че вече започва да изгражда позиция на силен характер, упорит човек, които би се съпротивлявал. Кажете си мнението и вие!

# 370
хммм-май картите  искат да  ми кажат друго, в страни от въпросите...

ето днес три карти които сякаш са два отговора, не ми се връзват в едно питане, или аз съм разсеяна,или те така искат...или не ги тълкувам точно... Thinking Simple Smile

дявол- кралица жезъл - рицар меч обърнат -
картите би трябвало да са  за чувства образно казано... но някак се омотават с по-горе писаното от  Вятър,и сънувано от мен снощи...

днес имах  страховити сънища  Shocked и се изпокарах с майка( но кавгата  ако би станала на яве, си е основателна и да си призная тя ще е права, но човек да се защити напада и обижда близките си...мммм слабост)....

# 371
крал меча?- крал меч, кралица мечове, кралица меч ( заяждам се Laughing)

еми как- започнала е да я уважава, но  ще я цака, когато може,  не много скоро ще има тази възможност- очаква се нов скандал, крал меч си екрал меч- разсичане на ситуацията, разделяне- не вярвам да остане без последствие и освен дистанцията и респекта ще се задейства други неща-  магьосникът не идва просто за уважение или респект- тази карта често е притежание на мнителните и кралете пентакли

# 372
Вятър ... ако ще си говорим за правопис и граматика нали знаеш, че има точки, запетайки и главни букви (шегувам се Laughing )

Иначе мнението ми е като твоето. Ще видим.

# 373
крал меча, кралица меча- така пишат във форума при дъновистите, където много  често обиждат всички друго форуми и по-конкретно  бг мама- това ми беше заяждането- правопис и граматика видимо малко ме вълнуват Sunglasses

# 374
 newsm78 Не знам и не ме интересува кои кого обижда и къде! Заяждай се с някой друг. На мен не ми губи времето с подобни детинщини!

Общи условия

Активация на акаунт