Подправки в саксии

• 136 004
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Не съм много веща, но не мисля , че са плевели ( освен малкото стръкче в саксията на копъра). Изчакайте още и ще си проличи.

# 601
  • софия
Благодаря за съвета. Значи няма да ги отскубвам още, дано излезе нещо от тях.

# 602
  • София-Младост
Домата май не е бурен...откъсни  едно и го смачкай между пръстите...ако не бъркам и на този етап листата си миришат на доматени.

# 603
Не съм специалист, но според мен доматите изглеждат точно така, когато поникнат.
За другите две не знам.

# 604
  • софия
Добре писах да ви попитам, защото се бях наканила да ги оскубя ,понеже ги мислих за бурени. На мен ми изглеждат еднакви в саксията за домати и в тази за магданоза и затова реших, че нещо не е както трябва.

# 605
Преди години като ученичка си спомням, че разсаждахме домати и разсада приличаше точно като вашия във саксията. Надявам се да не ви подведа. За магданоза не мога да кажа, но на снимките доста си приличат.
Може да пробваш каквото е предложила Ала-Бала, да смачкаш едно от листата, те имат специфичен мирис.

# 606
Домати са.  Grinning

# 607
  • София
Дариела, бъди спокойна, това са домати, магданоз и малко копърче. След няколко седмици ще трябва да сложеш доматите в отделни саксийки или чашки. Май месец вече можеш да ги насадиш в големи саксии и да ги изкараш навън. Предвиди си колчета или нещо, към което ще ги превързваш. Браво и успех!

# 608
  • Karlovo
Магданоза изглежда точно така като малък ,по нататък заприличва на вида му за използване .И аз се чудих миналата година ,но си стана магданоз.

# 609
# 610
Здравейте, аз днес мисля да сложа магданоз. Дайте ми идея какво друго мога да засадя в саксия ?

# 611
  • Секс, спорт, политика, религия - не коментирам...
Подправки в сандъчета на балкона.
Засяти са миналата пролет и ги оставих, без да засаждам нови и да изкоренявам старите. Имам копър и мента, но те още спят. Като се разлистят ще споделя снимки.
Това е към днешна дата:

Босилек

Магданоз

Стевия - става много хубав чай

# 612
  • София-Младост
Босилекът е едногодишно...

# 613
  • Секс, спорт, политика, религия - не коментирам...

Благодаря, експериментирам, ще споделя резултатите Simple Smile

# 614
Ако са падали семена, ще поникне.

Общи условия

Активация на акаунт