"Столичани в повече" - тема 2

• 54 853
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
 Mr. Green ехо, да не сте махмурлии, а  Mr. Green
Хайде, 5 страници още.
Какво очаквам аз в новия сезон:
Йордан Лютов да спечели и да видим как от доброто агне става злият вълк.
Искам Димче да измисли пъклен план срещу Андрей, а Андрей много достойно и много зло да му го върне Mr. Green

# 661
  • София
Да, и мен, Много назад оставиха Марийче, Димчето и Андрей. В последната серия бяха почти статични. Димо даже и реплика нямаше.
На мен те са ми най-скучните в целия филм. Mr. Green

Аз смятам че Лютов ще спечели, единия сезон един кмет, в другия друг. Laughing

# 662
На мен лично са ми най-интересни Спас, Йовка и Радко.Първият все ги ръси и прави едни, малко е изкукуригал,пък другите двама и те едни терци.  Най-противен ми е попа,голям използвач.Мария и Андрей-любовта им е доста романтична, но може би малко скучна, иска ми се повече страстти между тях.Но пък ме радва, имайки предвид, че са българи това, че все още не са омачкали чаршафите заедно.Иначе като характер Андрей ме кефи и някак си той иска да остане в страни от войната между семействата.
Дано поразвият малко и образа на Гълъбина, че освен да слугува на мъжа си и да се стряска от Пацо нищо друго не прави.А уж щяла да бъде голяма клюкарка, че тя с кого ли говори, че да клюкари.
Аз да попитам нещо, че може да съм го изтървала.Нали една приятелка на Мария я видя да се целува с Андрей и той и каза, че е Димо.После на рожденният ден на Мария не беше ли същата приятелкя там.Та въпросът ми е имало ли е някаква сцена, където приятелката пита Марийчето, примерно защо се е целувала с друг, вече знаейки кой е истинският Димо? Или аз може би бъркам и приятелката не е една и съща, а са две различни?

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 17:50 от skofiild

# 663
На мен лично са ми най-интересни Спас, Йовка и Радко.Първият все ги ръси и прави едни, малко е изкукуригал,пък другите двама и те едни терци.  Най-противен ми е попа,голям използвач.Мария и Андрей-любовта им е доста романтична, но може би малко скучна, иска ми се повече страстти между тях.Но пък ме радва, имайки предвид, че са българи това, че все още не са омачкали чаршафите заедно.Иначе като характер Андрей ме кефи и някак си той иска да остане в страни от войната между семействата.
Дано поразвият малко и образа на Гълъбина, че освен да слугува на мъжа си и да се стряска от Пацо нищо друго не прави.А уж щяла да бъде голяма клюкарка, че тя с кого ли говори, че да клюкари.
Аз да попитам нещо, че може да съм го изтървала.Нали една приятелка на Мария я видя да се целува с Андрей и той и каза, че е Димо.После на рожденният ден на Мария не беше ли същата приятелкя там.Та въпросът ми е имало ли е някаква сцена, където приятелката пита Марийчето, примерно защо се е целувала с друг, вече знаейки кой е истинският Димо? Или аз може би бъркам и приятелката не е една и съща, а са две различни?
Не е имало. И аз се учудих, защото ми се видя, че е същата приятелка. Но тъй като подобна сцена нямаше, аз си помислих, че се припознавам  Mr. Green

# 664
  • София
Същата е приятелка и такава сцена няма. Той Андрей тогава се представи за Димо, така че ако е като мен приятелката въобще не е забелязала че са двама различни Laughing, ама едва ли.

# 665
Същата е приятелка и такава сцена няма. Той Андрей тогава се представи за Димо, така че ако е като мен приятелката въобще не е забелязала че са двама различни Laughing, ама едва ли.
ooooh! Ако са мислели, че някой няма да забележи, явно не знаят за този форум тук хихихи
голем фал е за мен това. Можеха да "поканят" друга актриса за приятелка. Явно са имали идея за заплитане на интрига, обаче сроковете са ги притиснали  Mr. Green

п.с. бтв, аз мислех да гледам тогава имената накрая на двата епизода, където участва"приятелката", но адски ме домързя. Казах си, че ако е същата, все ще се чуе  Mr. Green

# 666
Приятелка 1

Приятелка 2
Струва ми се, че не са един и същ човек.  Thinking Но, предвид възможностите на съвременната пластична хирургия, не смея да съм толкова категорична. Joy

# 667
Приятелка 1

Приятелка 2
Струва ми се, че не са един и същ човек.  Thinking Но, предвид възможностите на съвременната пластична хирургия, не смея да съм толкова категорична. Joy

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Разгеле!!! Heart Eyes

опасна си  Mr. Green Heart Eyes

# 668
Различни да приятелките. Тази на езерото идваше от София, другата на рождения ден от Испания.

# 669
  • софия
За мен си е същата, с детенцето.

# 670
Че сме се объркали, така е. Но аз чак сега се замислям как така тия хора си нямат приятели с които постоянно да се виждат,да споделят, да се забавляват.
Между другото и аз реших че приятелката е същата заради детето, но по снимките се вижда че са различни.

# 671
  • София
И аз затова се обърках, както споменах съм ужасен физиономист и понеже и двете са с дечица и идват отнякъде реших, че е една и съща. Laughing

# 672
И аз затова се обърках, както споменах съм ужасен физиономист и понеже и двете са с дечица и идват отнякъде реших, че е една и съща. Laughing
не мога да помня женски лица, не знам защо Mr. Green ако беше "приятел" това, сигурна съм, нямаше да се объркам  Mr. Green

# 673
# 674

Общи условия

Активация на акаунт