Lady popular 4

• 38 613
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Верно има банички ....ама не са като предния път!!! Пак дава щастие 10 и -50 глад ,но не е -0.500 от теглото ,а +0.500....пък аз бях 64 кг и си викам оооо кеф сега ще ги смъкна набързо и изядох 6 банички....резултата е че сега е 70 кг близо и я пратих на фитнес да сваля....уууу къде гледам и аз.... ooooh! Явно предния път са се объркали лекичко...

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 12:43 от diveto

# 646
pomognete s dueli kazvam se pwx4eto Simple Smile az 6te pomagam Simple Smile

# 647
pomognete s dueli kazvam se pwx4eto Simple Smile az 6te pomagam Simple Smile
пратими колкото искаш аз съм leidi82

# 648
  • Пловдив
Елена, аз също ти изпратих,лейдито ми е letisia791,ако искаш изпращай още Simple Smile

# 649
  • София
Добро утро!Има ли лейди по малко от 20 лв,да му пратя женски дуели,че с модните става доста по бавно?Мерси предварителн.Daradru е куклата.

# 650
 letisia791 изиграла съм ти дуелите не съм слагала пози

# 651
Някоя от вас може ли да ми помогне с постижението за победа на дуели с пари, връщам ги веднага  Simple Smile

# 652
  • В сърцето на живота!
Някоя от вас може ли да ми помогне с постижението за победа на дуели с пари, връщам ги веднага  Simple Smile
За колко пари става въпрос?

# 653
уффф имам цел за фентъзи костюм,ще ми помогнете ли?връщам с дуели-модни Simple Smile
лейдито: lady_d_555

# 654
ooo то и аз имам за цел костюма на касандра, но сигурно ще го събера на кукуво лято,защото имам само 4004 долара.това 13 ниво скоро няма да го видя Simple Smile Stop Stop

# 655
ooo то и аз имам за цел костюма на касандра, но сигурно ще го събера на кукуво лято,защото имам само 4004 долара.това 13 ниво скоро няма да го видя Simple Smile Stop Stop
Ох аз съм на 10 ниво от 20 дена някъде и още събирам трябват ми още 5 хил за да си довърша нивото.

# 656
помогнете ми с 100 $!много ви моля!искам да си направя грим и прическа,че утре и апартамента да си платя!  newsm17 cry

# 657
помогнете ми с 100 $!много ви моля!искам да си направя грим и прическа,че утре и апартамента да си платя!  newsm17 cry
Намери ме аз ще ти дам Krantavelka

# 658
Намери ме аз ще ти дам Krantavelka
Но мила пращам ти 10 дуела с по 10 долара,че имам само 19 лд! Sad модни са дуелите,ако може да играеш само стъпки?  bouquet

# 659
да ви се похваля! Laughingвече съм на 9 ниво... Peaceся трябва да късам с гаджето,да ставам 57 кг.,да имам приятен тропически загар и да посетя терапевта си,но всичко може би ще стане утре,че...сега съм с 16 $ Joy аа поне утре ще имам 125  Wink исках да се похваля де! Whistling  // искам да попитам,защо приятеля ми не е доволен от козметичната операция?какво е това нещо,че съм много назад аз #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт