Банята, 16та тема!

• 111 790
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Миоки, за първи път виждам подобно нещо   Embarassed - сигурно на живо всичко блести в различни цветове.
Ама как ще се чистят фугичките  newsm78

Аз пак да си поставя въпроса - КЪДЕ СИ ОКАЧАТЕ ХАВЛИИТЕ И КЪРПИТЕ в тези прекрасни бани  newsm78
Ами чистят се с четка и препарат и ако се налага през известен период се префугират Simple Smile
Хавлиите мисля изобщо да не стоят в банята и без това е достатъчно микроскопична. Кърпите за лице и ръце на метална тръба на шкафчето под мивката или отстрани на нея...още не съм решила точно.

# 91
Много интересна баня.
Аз пак да си повторя питането, и тук...
За банята от снимката в страницата ви, апартамент 16...
Не мога да ги намеря въпросните плочки  това е.
Може ли да ми кажете от къде са купувани?

# 92
Много интересна баня.
Аз пак да си повторя питането, и тук...
За банята от снимката в страницата ви, апартамент 16...
Не мога да ги намеря въпросните плочки  това е.
Може ли да ми кажете от къде са купувани?
Леле извинявам се, забравих те  Embarassed
От Р90 фабрика Steuler моделът е Moods

# 93

Аз пак да си поставя въпроса - КЪДЕ СИ ОКАЧАТЕ ХАВЛИИТЕ И КЪРПИТЕ в тези прекрасни бани  newsm78
Зад вратата имаме една закачалка за хавлии. Там си окачаме халатите, като се къпем, а иначе до мивката имаме една дълга като лост за кърпата за лице.

# 94
  • Cофия
Момичета,
къде в София да търся  хидромасажна душ-кабина с размери 120/90?

# 95
  • София

Зад вратата имаме една закачалка за хавлии. Там си окачаме халатите, като се къпем, а иначе до мивката имаме една дълга като лост за кърпата за лице.

Питам, защото не мога да си представя как ще се овесят разни хавлии около декори и фризове, които май са за красота  Mr. Green

# 96
  • София
Малко сте смешнички  Grinning
Все пак банята е за да ни служи. А не ние на нея да служим.
Освен това докато се къпеш няма кой да влезе да ти гледа къде си си закачил хавлията.
От друга страна не може без кърпа за лице. Тя не заема чак толкова място.  Hug
Повярвайте след 6месеца, вече си е обикновенна баня.

# 97
  • София
geryger, напълно си права. Но при нас четиримата всеки си има лични хавлийки с различно предназначение  , не една за всички и всичко  Laughing. И си стоят все в банята, не само при използването й   Sad
Та затова потърсих някоя и друга практична идейка, относно закачалките.

# 98
  • Бургас
Говоря за нормална закачалка за кърпи ,четка за тоалетна и поставка за т. хартия това накичено ли е обиждам като се има в предвид ,че харесвам минимализъм .

Thinking

# 99
  • София
... и аз си седя още без аксесоари в банята. Това е първо от мързел и второ от липса на пари, но най вече липса на време. Иначе фирмата към която съм се насочила е Новара. От тях са ни, двата смесителя и подвижното душче и съм доволна. Но цените не съм и много ниски.  Wink
Много съм гледала по магазините, но нищо минималистично не съм забелязала.
И аз предпочитам нещо по прибрано.

# 100
... и аз си седя още без аксесоари в банята. Това е първо от мързел и второ от липса на пари, но най вече липса на време. Иначе фирмата към която съм се насочила е Новара. От тях са ни, двата смесителя и подвижното душче и съм доволна. Но цените не съм и много ниски.  Wink
Много съм гледала по магазините, но нищо минималистично не съм забелязала.
И аз предпочитам нещо по прибрано.

Виж в e-bay. От там купих Grohe с 200 лв. по евтино.

# 101
  • Sofiа
Very nice, много ми харесва банята ви!
Миоки, много красиво изглежда, но ми се струва, че чистенето на плочките ще бъде истинско наказание  Crazy

И аз вече мога да се похваля с почити завършена баня - скоро ще пусна снимки.

# 102
  • Cофия
Момичета,
имаме проект вече и ми изглежда много добре Grinning много му се радвам! Все още обаче не мога да харесам душ кабина - или са прекалено големи, или ми приличат на асансьори... днес пак ще обикалям. Ето тока трябва да изглежда

1 2 3

# 103
  • София
Само пералнята ако може е вдигнете на фундамент.

# 104
  • София
very nice, прекрасна баня!!! Много ми хареса! Grinning
И аз да се запиша,че скоро ще се нанасяме в новото жилище и ми престои ремонт.

Мога ли да попитам,колко плащате за лепенето на плочките в банята? Цена от 26лв на кв нормална ли е,или е доста? newsm78 Или пък има отделна тема за това? Embarassed
Хубав ден, на всички! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт