Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 18

• 20 901
  • 688
  •   1
Отговори
# 555

Как се радваме на една усмивка , прочетете  и поста на Зули , тя гледа с нас милата , каква радост !?

newsm44 newsm44 newsm44

# 556
Ама и Керим е страшен, как с доброта и малко с насмешка я накара да се усмихне

# 557
Ама и Керим е страшен, как с доброта и малко с насмешка я накара да се усмихне
какво и каза

# 558
Нещо от рода на:Еее няма ли да ми кажеш нещо,а тя "Честито"

# 559
Е на това му се казва усмивка Grinning
 Heart Eyes

# 560
Много силна серия Peace от първата до последната минута Hug
От тук нататък абсолютно на всички живота се променя по някакъв начин
Страх ме е от отмъщението на гаднярите,страх ме е от ревността на Мустафа,надявам се нашите гълъбчета да издържат- тази радост сега е глътка свеж въздух,но едва ли си правят илюзии ,че всичко е ок. Сега започват големите битки- трябват доказателства,трябва и показанието на Вурал,да стискаме палци на Кадир бей

# 561
Доброй ночи !!! Я просто в восторге ну наконец то она ему улыбнулась . И этих козлов посадили а Керимчика отпустили  newsm10 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3501 smile3501

Голяма си сладурана !?  love001  love001  love001  love001
я наразуме?! Thinking Thinking

Добър вечер !  Аз съм просто във възторг - най-накрая тя се усмихна на Керим ! ? И тези козли ги затвориха , а Керим освободиха !?

Това пише Зули , Гери

# 562
  • Пловдив
Мюнир се караше на Мерийем. Видяхте ли фрагментите как заблуждават....

# 563
Завърши много оптимстично но да видим какво са измислили.При тях радоста не трае дълго.

# 564
  • Пловдив
Сега като ги качат и ги изгледаме още 1-2 пъти още по-ясно ще ни стане.
Ще има процес, отново тежестта ще падне върху фатмето.
Тогава ще почнат - тия пари, ония пари - с две думи и Мукадес ще потрепери малко....
Процес.....

# 565
Завърши много оптимстично но да видим какво са измислили.При тях радоста не трае дълго.
Еличка, недей , миличка от тази вечер с гадориите, остави ме да се порадвам. Минаха  мнути, а аз още треперя. Страшна последна част.

# 566
         Гери , още ли скачаш - ще пропаднеш до първия етаж  !? ooooh!

Бяхме във възторг , когато и се обясни в любов , сега  загрижеността на Фатмето и усмивката -, ние отново сме в еуфория ! ? Laughing Laughing Laughing

# 567
  • Пловдив
Фатма първа го видя да слиза по стълбите. Видя го свободен.
А Керим ако можеше щеше да ллитне право при нея.

# 568
Ох момичета , не знам какво да мисля . На пръв поглед добро развитие - усмивки от Керим , пуснаха го , лекетата ги закопчаха ,Фатма засмяна. Но тук май тепърва ще има простотии и нашите ще страдат - до края на процеса още много вода ще изтече . Дано се окажа лош пророк ,но до щастливия край ще има още много мърсотия.

# 569
Сега като ги качат и ги изгледаме още 1-2 пъти още по-ясно ще ни стане.
Ще има процес, отново тежестта ще падне върху фатмето.
Тогава ще почнат - тия пари, ония пари - с две думи и Мукадес ще потрепери малко....
Процес.....
Важното е през тва време да са се захапали с Керим.  Blush Blush
как си личеше, че го обича или поне много се радва, че е свободен.  Stop Stop Stop Stop

Общи условия

Активация на акаунт