Отговори
# 570
И аз да добавя, някой беше казал за бащинсвото че било приведено - на моят мъж му го приведоха още към 20 март  Peace

А еднократната взехме също на 21 март.

Сега трябва до университета да ходя само за уверение и да чакам помоща за майки студентки. Някоя мама взела ли я е и как точно стоят нещата - губи ли се и тя като детските помощи ако не съм подала молбата навреме?

# 571
здравейте да пиша докато малчо си говори с играчките Mr. Green
за обличането вечер и аз го обличам повечко че спинка и се отвива целия и да не му е студенко!
за въртенето той не се обръща на никъде а настрани не спи от много отдавна все по гръбче и главата само върти а по корем никога не съм го оставяла да спи нещо ме е страх
 Rolling Eyes
Цитат
Вчера каката ми вика,“мамо какви са тези мъже дето ги гледаш,ще те кажа на тати“  

hahaha

за козунаците има ли някой рецепта за обикновенна си фурна ако може да ми я пусне да се пробвам и аз тази година Blush

lechugitka-вече като всичко е наред не мисля че трябва да разваляме добрия тон на темата всеки който може е помогнал никой не е искал да навреди! Stop

# 572
Браво на малкия Иван! Много се радвам, дано скоро и фонтанелката спадне и да забравят за всички притеснения!

Да се отчетем от консултацията - качили сме 1700 г  #Crazy и 3 см... мамина пухкавелка  Heart Eyes

Докторът ме нахока, че пропускам даването на витамин Д, защото сме имали голяма фонтанела

Сложиха и двете ваксини - Инфакрикс и Синфлорикс. Казаха, че днес са ходили да искат нови количества и се оказало, че пак има драми с доставката и не е имало. За щастие имаха в кабинета 2 останали, та успяха да ни сложат.
Тъкмо мислех да похваля бебка, че малко плака... ама  явно нещо я дразни, защото преди малко такъв истеричен рев ми дръпна, че замалко и мен да разплаче... уж се успокои сега, но от време на време се опитва пак да обърне джуките  Cry дано не вдигне и Т, защото хептен ще лудна

# 573
Ехо, ето ни,  цял следобед сме навън и дребната спа 5часа, та сега виждам хубвата вест!
Юхууу, мнооого се радвам, че нищо му няма на Ванко и утре ще ги изпишат!   newsm44
Ох, повече никакви болници да не помирисват!  Praynig

# 574
lechugitka, аз не мисля че някой изобщо те е споменал в спора, за да се изказваш по този начин. Все едно-важното е че всичко е наред с тях и ги чакаме с нетърпение Hug
За обличането през нощта- аз слагам боди с дълъг ръкав и ританки, завивам с олекотено юрганче. Температурата е около 20 градуса.

# 575
Пропуснахме разходката, свеки ни дойде На гости...

Кремена мама, аз още не съм си взела еднократната, но като я взема мисля да направя една жслба до комисията по дискриминация. Смятам, че е обидно да ми дават едни двеста лева за трето дете при положение, че държавата само печели от това.

За спането- първо я слагах настрани, но вече много мърда и сама се наглася - спи по гръб и си върти главата. А за дрешките - вече от  две седмици слагам бодита с къс ръкав, че даже и без ръкав. Спи с боди с къс ръкав и памучен гащиризон. През деня ако е по- хладно слагам плюшен гащиризон. Терлички не слагам. Мисля че и е добре така. Спи със спален чувал, а ако е заспала на шезлонга- с одеалце. Температурата в къщи е 21-22 градуса, не затоплям допълнително като къпя. Но вчера бая я завивах, че нали спряха парното и ми се струваше, че е студено.

Момичета, благодаря ви за подкрепата! Като започна да въртя козунаците и кифличките непремено ще почерпя. А пък ако се сдобия и с къща- направо се чувствайте поканени и вие, и бебките!

Трябва да спирам, че кухнята ме зове...

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 20:27 от happy-mamma

# 576
  • област Варна
Губи ми се еспинозка...
А тука сме си. Днес пак бяхме без ток. Чета Ви редовно, но рядко пиша. Нали сме в една стая и малката като заспи гледам да не вдигам много шум. А като не спи то се знае - трябва да й се обръща внимание, защото почва много да нервничи и реве.
И ние си спим по гръб, а главата я въртим както ни е удобно.
Речника ни почва да се уголемява - агу, ааааа гуе, вууу, ляяя, кхуе и веднъж даже извика Ай докато се усмихваше.
Много се радвам за Ванко и Миленка. Дано вече никой не боледува.
П.П. Аз да бързам да пиша и да обръщам внимание на малката забравих да честитя на всички месечинковци, на дъщерята на рал и на всички изтървани от мен рождениковци близката една седмица.

# 577
Минавам само да се оплача.
Резултатът от ваксините ни е температура и разстройство,последния път имаше слуз в акото. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Хепи честита ти гостенка,сега вече не ти трябва хлебопекарна,мятай и престилката и да започва да меси. Joy
Стига с тези нерви момичета,важното е ,че вече всичко е наред с малкия сладур. Hug

# 578
happy-mamma мисля, че и за първо дете е 200 лв., а само за второ - 600... т.е. аз не си го обяснявам като дискриминация, ами като по-голямо поощрение за второ дете

# 579
Хей, ние току що се прибираме и виждам прекрасната новина!!! Много прегръдки за Ванко И Миленка от нас! Дано всичко лошо остане зад гърба им!  Hug

Ето ви Великденското чудо!!!  Hug

Относно помощто за трето дете и аз мисля, че трябва да е повече, ама сигурно и циганите си го мислят!  #Cussing out Ако може за трето да е 800 лв., пък за четвърто 1 200 лв. и т. н.!
Спрямо Мамчето не е честно, но така според мен са се опитали да ограничат раждаемостта при циганите, която обаче не може да се ограничи с нищо, освен с кастрация!  #2gunfire Извинявам се за грубия тон!  Blush

Отивам да кажа на Бобъра добрите новини!  Mr. Green

# 580
  • Полски Тръмбеш
 newsm18 newsm18 Tada Tada  bigdance2  bigdance2 dazzler1 dazzler1 dance  ura  Party Time  4uu smile3535  261uu  261uu  261uu newsm35 yesyes yesyes yesyes sohappy sohappy sohappy /свършиха емотиконите   Heart Eyes /  БЛАГОДАРИМ ТИ ГОСПОДИ, ЧЕ ЧУ МОЛИТВИТЕ НИ И ПОМОГНА НА ВАНКАТА  newsm20  ГОЛЯМО ЩАСТИЕ, А МИЛЕНКА МИЛАТА СИГУРНО Е НА 7-МОТО НЕБЕ  Heart Eyes като знам аз за ЙО как отдъхнах като ми казаха, че зора е минал  Whistling  Heart Eyes С НЕТЪРПЕНИЕ ГИ ОЧАКВАМЕ ДА СЕ ЗАВЪРНАТ  И ДА СА НА ЛИНИЯ  Heart Eyes И ПОВЕЧЕ НИКАКВИ БОЛНИЦИ  Naughty

ЧЕСТИТА РОЖДЕННИЧКА НА РАЛ! ДА Е ЗДРАВА И ДА ИМА ЕДНО КРАСИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО

Цитат
Вчера каката ми вика,“мамо какви са тези мъже дето ги гледаш,ще те кажа на тати“ 
  hahaha моя даже вече като попадне на някой красавец и ми го препоръчва за публикация  Joy 
Цитат
Ха ха и вицимици се изгуби  35 35 35
и аз си го помислих преди няколко дни  Joy

# 581
  • У дома... някъде
Супер много се радвам за Амидала и Иван!!!! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning GrinningОх,направо като прочетох голените букви с хубавите ви постове на последната страница се върнах да прочета хубаво новината и съм супер радостна,че всичко е било добре с малкото пате.......... Hug Hug Hug

# 582
Пчеличката е права за мотива за размера напомощите за трето дете, но навремето такава беше политиката за четвърто дете. И тйъ като не могат да си признаят такъв подъл мотив, като е необосновано делението ще трябва да се признае за дискриминационно. Аз определено се чувствам дискриминирана.

Деси, свеки не прави козунаци, а само проверява моите дали са станали На конци #Cussing out

# 583
БЛАГОДАРЯ МНОГО момичета за хубавите пожелания за дъщеричката ми!!

Hug

БРАВО НА ВАНКАТА!!!СУПЕР НОВИНИ!!!ДАНО ВСИЧКО ЛОШО Е ЗАД ГЪРБА ИМ И ЗАНАПРЕД ДА ЗАБРАВЯТ ДУМАТА БОЛНИЦА!!!

Hug

# 584
Аз последните 3 страници ги изчетох малко на мъгла, че след хубавата новина не можах да се съсредоточа повече  Mr. Green Heart Eyes Много се радвам наистина, хайде СТОП вече на такива работи, КРАЙ И КЪШ на болести, молести, притеснения, мритеснения и т.н.

Честит рожден ден ден детето на Рал и от мен,  да расте здрава и много щастлива   bouquet
Честито работа на Теди, много ме респектира с това интервю дни преди термин и се радвам, че е било успешно
Друго забравих, нали мъгла ви викам  Blush

Ааа за спането-категорично по гръб казват трябва, даже на разни портбебета за спане съм виждала бродирани надписи-back is best. Аз обаче моят го слагам половин час след като е ял настрани  и чак тогава по гръб, все ми се струва настрани по-сигурно ако върне манджа... newsm78
И това исках да ви покажа-за това слушах лекция днес, струва ми се интересно, но трудно постижимо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=566953.0
Цун от нас Hug

Общи условия

Активация на акаунт