Пролетно-Великденска декупажна тема_42

• 38 470
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Отдавна не съм се включвала, цели 10 страници имам да чета
Ще ви покажа една чиниика
http://tini.snimka.bg/hobby/dekupaj.567846.24072083
и един камък http://tini.snimka.bg/hobby/dekupaj.567846.24072084 на който много се изложих, но ми е много трудно да лепя на повърхности, които не са прави. Ако можете дайте съвет Sad
Гледам тук за разни стрелки и гайки говорите , но после ще се върна назад да чета за какво става въпрос. Отдавна си търся часовников механизъм , ако сте си поръчвали и съм изтървала много ще ме е яяд  Sad ............
Поздрави на всички   bouquet започвам да разглеждам красотите ви   bouquet

# 646
Е, това направо не е честно  Cry как искам и аз да съм с вас на срещатаааааааааа ... Такива сте сладуркииии ще ми липсва тази среща, но ще чакам снимков материал за да ви се порадвам. Весело изкарване и да не прекалите с яденето и бирите  Joy че после ще ви стягат банските хихихи.
Много целувки и весело изкарване!!!  bouquet

# 647
Еее,хубава работа?Диде защо ме пропуснахте за срещата ? Rolling Eyes
Или вие тайничко през работно време Joy

# 648
              Вале,точно тайничко и през работно време. Laughing Стана неочаквано и даже си говорихме за теб,че си близо,ама не знаехме дали си на работа.Бях си забравила телефона в службата вчера и нямаше как да звънна.Сега можем ,когато сме свободни по обяд,да си правим срещички на биричка.Аз отивах на работа и нямаше как да си пийна една студеничка ,че щях да намирисвам на малчовците. Mr. Green
              Рали,изчисти си кутията,че не мога да пратя съобщение.Намерих пакета,ама са 14 бр - не познах  Laughing точната бройка.Казвай кога да ги донеса или на срещата?

# 649
  • пловдив
Цяла вечност не съм ви хвалила  Laughing сега ще пробвам да се върна няколко странички  Wink
titinka много са хубави и чинийката и камъчето! Няма вариант при предмет с не права  повърхност, да се получи идеално гладко залепване. Винаги се получават гънчици. Къде големи, къде по малки, но в тях е и разликата от щампираните картинки, правейки предмета по чаровен... поне според мен  Peace
katyahv чинийките да не са временен отдих, докато грабнеш отново мебелите  Laughing Според мен обратния декупаж ти се е получил много добре! Браво!
addii чудесна рамка и много нежно допълване с конците  thumbsup
виванова умрем да преправям непотребни неща  Mr. Green страхотни свещничета .... дали да не подкарам чашите от тавана  Thinking....    Laughing по повод снимането , гледам , че на това си сложила салфетчица за да се вижда
http://vivanova043.snimka.bg/hobby/prolet-lqto-2011.579441.24033473
аз сипвам захар когато примерно рисувам витраж, получава се супер за снимката ето например тази бутилка
http://antom.snimka.bg/hobby/risuvani-butilchici.518256.19662451
и после захарта обратно в захарницата  Wink
GenovevaG страхотни бутилки , особено тази с японката....  Crazy уникална!
KaMu бутилката с коалата е много интересна! И 3д ми харесва и интересните прозорчета, изобщо .....  newsm74 Сватбения комплект също е изпипан до най малката подробност!
бонита четката се е получила много добре, относно снимането, не се отчайвай, просто ми влез в албумите и ще се убедиш, че на лошото има и по лошо ...  Mr. Green
elinor4e прекрасни неща, страстния танц ми е фаворит  Peace я си поразчисти задачите и по честичко ни радвай с декупажче  Naughty
И аз имам няколко нещица, но .... може би утре най после ще успея да снимам, че малко ми беше пообърнат работния график, а аз през деня снимам откачено... представяте ли си какви ще ги натворя нощем  Joy
Розови сънища и мноооого готин петък, пълен само с приятни емоции, преди почивните дни!
 Kissing Heart

# 650
Цитат на Genoveva G : #631 Пон., 27 Юни 2011, 22:19 Абудаел всчико ми хареса, а има една бутилка с динии  страхотна е

Ооо...толкова се радвам, че се е харесало това, което съм направила...сега нямам много време заради изпити, но все гледам да си открадвам Simple Smile Красиви летни дни  Peace

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 10:32 от abuddhael

# 651
Цитат на: виванова в Ср., 29 Юни 2011, 01:42
abuddhael-имаш много интересни изработки.Ще ставаш все по -добра , давай смело. Peace

Благодаря !!! А аз, като започна да разглеждам на всички ви творбите и просто се захласвам  Hug Peace Не се отказвам и аз...ще гледам да задобрявам  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 10:30 от abuddhael

# 652
Момичета, мислех да поздравявам всяка поотделно за красотите, които сте насътворили, но всичко е така прекрасно, че просто ще го кажа : ПРИКАЗНИ СТЕ !!! Зареждате ме за цяла седмица занапред с красота и цветове  Hug Благодаря ви !!!  Heart Eyes Peace

# 653
  • пловдив
abuddhael разбирам желанието ти да благодариш за похвалите, но не цитирай целия пост  Wink
като влезеш вътре в цитата изтриваш това, което не е за теб - например

color=magenta]abuddhael[/color]-имаш много интересни изработки.Ще ставаш все по -добра , давай смело. Peace[/left]

имаме ограничение до 50 странички на тема и така бързо ще ги навъртим и трябва да правим нова темичка, а и ако някой не е влизал няколко дена, ще му се наложи повечко странички да чете, дори и с повторения  Laughing
 Peace

# 654
Здравейте милички,сигурно ще ви досадя вече с тез механизми,но няма начин да не уточна всички за да не пропусна някой.Ще пиша всички,дори и дадените.
ВИВА- 10
ЗЛАТИ-10
КАТЕТО-10
АНТОМ-32 /СБОРНА ГРУПА/
ТОСКАНА-10
КРИС-10
МАМСИ-10
БОНИ-6
КАМИ-10
ДИДИА-10-ДАДЕНИ
М.-20-ДАДЕНИ
РАЛИ-15-ДАДЕНИ  Joy
Е.Б.-10
МИМАР-6
ТИТИНКА-10
ОБЩО  175, ОСТАВАТ 25
ЩУРЧО,ЗДРАВЕЦ  не разбрах за вас дали искате,някъде ми се изгубихте newsm03 newsm03

# 655
МУМИТА и теб съм писала,мила,сега видях едно листче,да се извиня ,но страшно бъркам
МАМСИ и  МУМИТА  Embarassed сигурно сте със сродни души. Joy Joy Joy
Здравец и ти ги имаш твойте,значи за раздадени.
На софиянки щеги нося на срещата.
Диди носи ми ги на срещата салфетките.Аз ще нося за размяна също.

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 09:52 от Ralica.Doncheva

# 656
Ако може и за мен 10,но как ще ми ги пратите до Асеновград Rolling EyesПишете как ще ви е най-удобно и какво трябва да направя аз  Hug

# 657
  • пловдив
addii  ти защо досега не си си признала, че си на една ръка разстояние  Joy

Ralica.Doncheva сложи и на Адди механизмите към Пловдивстата група, да не плащаш допълнително пощенски, ще намеря начин да ги предам  Peace

# 658
Приятели, заповядайте в новата ни конкурсна тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593925.new#new
И тук да кажа - на море, на планина или на село - е все някъде ще ви хареса  Party
Дидиа, дано поне за един ден да имаш възможност за ваканцийка  Hug Hug Hug

# 659
          Нямааааааа,Крисче! То и някой ден да изпадне няма на кого майка да оставя!Та ще си мечтая в къщи и на работата! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт