Пазаруване от www.asos.com - 11

• 37 850
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
marzeliva  не може, защото пише, че се доставя само в UK. Ако искаш блузката трябва да дадеш адрес на посредническа фирма в UK  Peace

# 361
  • ...край Дунава
Такааам, да дам и аз своя отчет за протокола Mr. Green
Поръчката ми от 20-ти, шипната на 21-ви и пристигнала днес-пак я бяха разделили на две:
Тази чанта -хубава е и забележителна, но според мен няма да е удобна за носене Rolling Eyes реална снимка

гривна   обеци  заедно
тези гащунки, но са ми пратили друг цвят Confused , и 1паундовия чорапогащник Jonathan Aston-много е хубав.

AniK спирка нямаш ooooh!, писах ти ЛС.
Честито на всички, да си носите "парцалките" със здраве  Laughing. Тази вечер мисля пак да пусна, веЙнах в кошницата банския благодарение на AniK    bouquet

# 362
  • Варна
Всъщност между лирата и паунда има ли разлика, защото чувам различни мнения. Някой, който да знае със сигурност?
Виждам, че в сайта пише, че може да се пазарува с Маестро. За дебитна или кредитна карта става въпрос?
Има,разбира се.Направи си една проста сметка,на който и да е артикул като сменяш валутата и смяташ левовата равностойност.В момента е най-изгодно в паундове. Peace

За турски лири ли говорим. Laughing Защото британска лира и паунд е едно и също и едва ли има разлика.  Crazy

marzeliva, тук-таме има разни неща, извън обичайните, които просто не ги доставят - виждала съм и Асоски артикули такива даже. Ако много го искам нещото, го поръчвам до Англия. Peace

Тъй като много хора ме питаха на ЛС за размерите на дънките М60, реших да отложа връщането им за утре. Ето обещаните размери:
ширина на талията - 38 см.
ширина на ханша, измерена под ципа - 47,5-48 см
дълбочина - 19,5 см.
дължина на крачола по вътрешния шев - 88 см.
Имат лека еластичност. Peace

Не са ти пратили друг цвят, това е цветът, в който ги имаше налични. Аз бях писала, че изпращат сини. Peace

# 363
  • Sofia
Също така въпреки, че е коментирано не мога да не споделя- тази парка е страхотна!

Ей, толкова много И се чудих, но с моята височина и изобилие от връхни дрехи, реших да се въздържа (направо не знам как устоях  Joy). Сигурна бях, че е супер  Peace

Това блузле на Chilli Pepper е супер сладурско и сега умирам да се чудя червено или бяло  newsm78 Дали XS няма да е много малко, нещо умалени ми се струват  newsm78

Sisley83, аз метнАх веднага едни гащури, но този цвят ме отказа  Mr. Green Не ми говори за спирка  Confused попрекалих - днес само вадех и се чудех това пък кога съм го поръчала  ooooh! Мнгоо ми харесват бижутата на Оазис, но аз взимам бял метал - много яки неща  Peace

# 364
Днес получих пратка с неща за сина ми и бях поръчала тениска на Пума
http://www.asos.com//Puma/Puma-Archive-Heroes-T-Shirt/Prod/pgepr … .aspx?iid=1331544

Цвета първо не е бял, а кремав, изглежда все едно като мръсно засечено пране. Това както и да е, но е с дефекти на няколко места по долния подгъв. Има дупки като прокъсано, като минато на машина шев и после махнат конеца, около 7-8см дълги.
Все още се чудя да я връщам ли или да я оставя да я носи в къщи. Нещо не ми се занимава да им пиша и изпращам после. Много е неприятно, но май това ми е първият "парцал" от там.

# 365
Джулиана, кога е пусната поръчката?

Аз все още се моля да пристигне възможно най-скоро поръчката ми от неделя.  Praynig Пуснах я към 16:00 часа, а към 23:00 получих мейл, че е шипната...

И още нещо ... с ханш 94-95 см и бюст 85-86 см, какви размери трябва да поръчам от банксия на АниК?  Blush

# 366
  • Пловдив
Пуснах си едно шалче : http://www.asos.com/countryid/1/Pieces/Pieces-Putti-Bright-Trim- … 18&affid=3178
Иначе още си чакам да ми изпратят пратката от 18-ти. Crossing Arms

Pure_selina, вероятно ще я получиш тези дни. Аз чаках да ми изпратят една от 17-ти, която и до ден днешен си стои order processing в акаунта ми. Дори им писах мейл миналата седмица и казаха, че са я придвижили за изпращане. Днес мислех да им пиша отново, но получих известие че имам пратка за получаване, а към момента чакам само нея (ако не съм забравила някоя друга де  Joy). Така че дано и ти получиш скоро твоята  Peace.

# 367
Поръчката е от 19-ти, шипната е на 20-ти.

# 368
  • ...край Дунава

Не са ти пратили друг цвят, това е цветът, в който ги имаше налични. Аз бях писала, че изпращат сини. Peace

Да си призная, изобщо не съм гледала в какъв цвят поръчвам-мислех, че е като на манекена, а и мернах полето с цветовете в сиво и не съм прочела, че са такъв цвят, дори сега като ги показах пак не погледнах там Embarassed, малко са циганелски, ама хич не ми е зор, няма да ходя само по тях я, а и лятото на хубав тен ще са бонбон Flutter

# 369
  • Варна
На мен ми харесват в синичко. Закачливи са. Mr. Green

Някой да си е поръчвал такъв бански?
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=509476
Как е като размер, че имам един 6-8 размер в кошницата, ама се опасявам да не ми е малък. newsm78

# 370
Някой купувал ли си е този сутиен http://www.asos.com/Wonderbra/Wonderbra-Ultimate-Strapless-Padde … t.aspx?iid=771741 , дали има разлика в номерацията в сравнение с други марки.

Не съм забелязала разлика между тази марка и другите, в размерите, но за по-сигурно може да мериш нещо в някой магазин преди да поръчаш.  Peace

# 371
Хора!!!
Искам помощ!!!
Поръчах за сестра ми обувки, не доста евтини (44 паунда никак не е малко)
На сайт една снимка, а изпратя мен изобщо другииииииииии #Cussing out
В ордер пиша правилно название, но аз мога отлича бутс от сандалки.
Помогните, какво да правя в този случай????

# 372
  • Варна
vishenka, върни им ги по пощата, пиши им, че са ги объркали и, ако ги има налични, веднага ще ти изпратят правилните, после си поискай пощенските разходи, като им изпратиш сканирана бележката от пощата. Peace

# 373
За това става въпрос
http://www.asos.com/Guess/Guess-Kemana-Buck-Side-Cuff-Heeled-Sho … %20Shoeboot%20%09 аз мога да четя и сестра ми четяше
Кожа и велюр две различни неща, а изпратих мен това
 А най важно, че сега в сайто тези обувки поскъпи, как мислите, те ще изпратя мен друг чифт или просто ще върна ги и после трябва пак да поръча???

И между друго - нямам представи как ги връща, просто сега ми дорева с тези обувки newsm45 newsm45 newsm45

# 374
Момичета, има ли активни кодове към момента? Набелязала съм един куп неща и се получава значителна сумичка...

Общи условия

Активация на акаунт