Пазаруване от www.asos.com - 11

• 37 772
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Да, попълва се и бланката. В нея се попълват лични данни, номер на картата, стойността на пощенските. Помня, че специално търсих някаква програма с която да я отворя, ама коя беше......  newsm78
Хм, хм, не е ли само бланката за връщане на артикул и сканирана пощенската сметка  newsm78 Проверих си имейлите в тази връзка, нищо друго не пише. Те сега не връщат пощенските, а пращат чек за тях (леко неизползваем, но все пак  Twisted Evil)

Да напомня, че днес получих втори брой от ТОВА - взела съм го за 6 лири, ако някой го иска  Rolling Eyes

# 481
Щом са изпратили бланката за попълване, най-вероятно няма да й изпратят чек, а ще ги възстановят по картата. В бланката се попълват данните от картата, ако ще е чек за какво са им?

# 482
В бланката изрично е упоменато да не се дава информация за номера на картата  Peace Попълват се само имената, адреса и стойността на пощенските разходи- както и каква е валутата, заедно с това се прилага и сканирано копие на сметката за пощенските разходи  Peace

# 483
Търся за ММ дънки Вранглер(Асе мисля беше модела) много светли. Тук не ги откривам, а не ми се дават 160 лв., колкото струват в магазини Темпо. Молбата ми е към тези, които пазарувате и от други сайтове, да ми подскажете от къде мога да поръчам!
Благодаря предварително и се извинявам за спама!

# 484
Какво ще кажете за тази рокля: http://www.asos.com/countryid/1/pgeproduct.aspx?iid=1342218?

# 485

Симпатична е, но полиестер...  Rolling Eyes Аз съм и малко категорична за материите. Понякога затаявам дъх пред нещо много красиво в сайта, но в момента в който прочета "поли"-нещо-си и директно го отхвърлям.

Да ви се похваля - някъде месец дебна това бижу, което и Чоколина похвали като много красиво и вчера както си рифрешнах страничката на шега, взе че изскочи 8-ца. А днес вече е шипнат  Crazy

Вече имам два гащеризона от сайта този, който доста се дискутира и  този и двата 8-ци. Вторият е доста интересен, но презрамките ми идват дългички. Трябва да се сложи като доста ниска талия за да стои като на манекенката. Не е лош, но някак очаквах да ми стои по-широк. Материята е като леко избеляла, но мека и приятна.

Получих и този тренч 6-ца (по принцип нагоре съм за 6, надолу за 8.) Стои точно като на момичето - раменете са леко повдигнати, талията е силно стеснена, а надолу се разкроява, но много повече отколкото е показано на снимката (във видеото се вижда по-добре). Харесва ми и определено се връзва с Редутските ми кубинки.

Благодарности на aniK за линка на часовника    bouquet  Мнооооого е сладък! Нежен, приятен бледо лилав цвят, удобна кожена каишка. Вече събрах доста комплименти с него  Flutter

Фен съм на кожените гривни, но тази ми дойде доста груба и широка. Ще я нося все пак.

Сега чакам и три кожени коланчета - този, този и този  все размер S. Като ви чета май ще са ми малки, ама ми омръзна с останалите ми колани да се препасвам по два пъти.

# 486
  • Sofia
Stefoni, дано да бъркам за коланите, но аз 2 броя S върнах защото са доста къси (поне 10см по-къси от Редутски S)  Confused На ниска талия ги закопчавах на последна дупка, което си е ...  Twisted Evil пък съм дребос  Rolling Eyes
Тпзи тренч много ми харесва Peace Едва се въздържах от него и онзи Файъртрепския, з'то просто не нося такива неща ...

# 487
Май се отказвам от роклята  Laughing
Бюст - 85 см, ханш 95 см... Какъв размер бански трябва да си взема? Мисля 8 за горнище и 10 за долнище...  Rolling Eyes

# 488
  • Варна
Благодарение на чоколина получих тези дънки  Hug http://www.asos.com//Cheap-Monday/Cheap-Monday-Tight-Over-Dyed-B … inPage_mainImage3
страхотни са....леко са ми свободни но пак стоят супер.
тези от вас които ги имат забелязали ли са, че на капсите на джобовите пише на бг " само през трупа ми" хихихии

# 489
Stefoni,
страхотно ми хареса този тренч    http://www.asos.com//Asos/Asos-Button-Corset-Waist-Mac/Prod/pgep … .aspx?iid=1127350     - има само 10 и от двата цвята
горе съм за 38 европейска мярка - дали ще ми стане
Ти кой цвят си взе ?

# 490
да се отчета и аз с първите частично получени поръчки  Peace
общо взето ги пуснах за тестване на размера май го уцелих  Peace и понеже са май основно благодарение на Чоколина   Wink й благодаря   bouquet
коментираните бикини М-ка - мисля, че си отговарят на 38
пижамка долно 10-ка - лека широчка ми е, но за спане идеално, чудя се на дантелката отдолу..може и да я резна  Rolling Eyes
горно ОК - презрамките й се скъсяват, което е супер
като цяло и 2те си заслужават парите
блуза 10-ка - малко ми е странно тъй като не съм носила досега подобни, но май ще свикна  Laughing
туй за 1 паунд е идеално
само ей това ми го няма още  Cry а него май най чаках  #Crazy
приел - предал  Joy

# 491
  • София
Момичета, възможно ли ви е да пишете от коя дата получавате? Чакам шипнати на 15 и на 21 и все още ги няма.  Crossing Arms

# 492
Stefoni, по кое време горе долу пуснаха гащеризона, аз също го дебна и все го няма.... Confused

# 493
Klemy вчера получих поръчка шипната на 22-ри - черните (боровинковите) дънки Вранглер

# 494
  • София
Поръчах тази пола: http://www.asos.com//Cheap-Monday/Cheap-Monday-Faux-Leather-Pane … .aspx?iid=1129273
Дано не е много къса...и странно, като цъкнах на клипа да видя дефилиращата манекенка, съвсем друга пола показва  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт