Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 27 536
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Мераба, Мамче....изглеждаш, доволна от себе си, днес...а, дано! bowuu
Радваме се, че ....си готова за порцията...довечера, и ние...сме се наредили...в очакване, не остана, още....някой, друг час....адииии, до после!  bouquet  bouquet  bouquet

# 241
Цитат
а и лукавия не съм виждала днес.....

От този искам да се избавя, но не знам рецептата......[/center]

newsm10  love001 Именно! Браво Мама Ан, пак се разбрахме!!
И аз нямам рецепта все още..

...аз, не искам, защо да търся...такъв начин, добре съм си....сегашната рецепта, ми допада....кеф ти драма, кеф ти романтика, оттатък....все Еркан...на монитора, щи да бягам....като, това искам да гледам! Ади, сега...търсели начин, да се избавят....тези ги разправяйте на Каролинката.... hahaha hahaha Joy Joy Joy,а и Сани...."тури" си я за аватарче, ако ....не те  срам, от толкова....аватари, този ли избра? Джемиле, ще е по-подходяща, от тази.....проскубана, хилава....и още, няма да казвам каква....холандска, поръбена..отсякъде, "розова"..бивша, актриса....и.т.н. newsm78 newsm78 newsm78

Проскубана?!
Истината е,че по-скоро нея ще "туря" отколкото Джемиле. Джемиле - никога.
Но пък си права за другото, нямам рецепта, защото не искам да се избавя .. от "лукавия"..
Ако исках, отдавна да съм го направила..

# 242
# 243
..Осман, какъв е шишко тука, с какви бузи...го докарали! hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 244
# 245

ANNE OĞUL AFİFE JALE�DE!

Afife Jale Tiyatro Ödülleri dün akşam düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülenen Öyle Bir geçer Zaman Ki�nin ana-oğulu Ayça Bingöl ve Aras Bulut İynemli de gecede şıklıklarıyla göz kamaştıranlar arasındaydı.

En İyi Müzikal/ Komedi Kadın Oyuncu Ödülü�nü vermek üzere geceye katılan Cemile yani Ayça Bingöl, �Sizce ödülü kim alır� sorusuna �Aday olarak isimlerini yazdırmaları bile çok kıymetli� diyerek yanıt verdi.

Aras Bulut İynemli ise ödül töreninde Mete karakterinden çok farklıydı. Bir muhabirin�Ayça Bingöl ile dertleşiyor musunuz?� sorusuna İynemli, �Birçok şeyimi anlatıyorum Ayça ablaya. Gerçek hayatta daha ılımlıyım.�diyerek cevap verdi. Aras diziyle ile ilgili olarak da, �Mete�den Cemile�nin evliliğine onay çıkacak mı? bakacağız.�dedi.

kaynak : setarkasi.com

# 246

Afife Jale Ödülleri

# 247
# 248
...аз, не искам, защо да търся...такъв начин, добре съм си....сегашната рецепта, ми допада....кеф ти драма, кеф ти романтика, оттатък....все Еркан...на монитора, щи да бягам....като, това искам да гледам! Ади, сега...търсели начин, да се избавят....тези ги разправяйте на Каролинката.... hahaha hahaha Joy Joy Joy,а и Сани...."тури" си я за аватарче, ако ....не те  срам, от толкова....аватари, този ли избра? Джемиле, ще е по-подходяща, от тази.....проскубана, хилава....и още, няма да казвам каква....холандска, поръбена..отсякъде, "розова"..бивша, актриса....и.т.н. newsm78 newsm78 newsm78

Проскубана?!
Истината е,че по-скоро нея ще "туря" отколкото Джемиле. Джемиле - никога.

Но пък си права за другото, нямам рецепта, защото не искам да се избавя .. от "лукавия"..
Ако исках, отдавна да съм го направила..
То май нашите начини дето ги търсим да се избавим приличат много на това което си мислила кокошката когато бягала от петела...."Дали не бягам много бързо" Че и ние сега искаме да се избавим, ама дали да не почнем да гледаме Тиха буря, а защо не и Бели макове..... Joy Joy Joy Joy
Сани ако трябва да си кръщаваме с имена постовете, то това което съм подчертала е пост "Сани в стихията си"  Joy Joy Joy Joy Много ми харесваш така  Hug Hug Hug
Чувствата ми към Каролин са идентични с тези на Али към нея.......За Джемиле ги знаете - те нямат аналог в сериала........

# 249
Да ви сложа малко подписчета с Еркан, че може да ви е домъчняло за него  Peace

Хубавеца на мама той..... Hug HugИ умната какво ще пишете довечера за героя му...... Naughty

# 250

Виж колко съм изпълнителна  Naughty

# 251

Олеееееее.....Сани..... Joy Joy Joy Joy Joy JoyАди, да ти е честито аватарчето   bouquet По-важно е, че на теб ти харесва....Най-малко аз имам право да казвам каквото и да било....Ама в другата тема имаше едно на Бюлент.....Ти него видя ли го......или ти бледнее пред Каролин  newsm78 newsm78 newsm78

# 252
С тези премени, и рокли кога ще ги видим....жените на Капитана? newsm78 newsm78 newsm78

# 253

Олеееееее.....Сани..... Joy Joy Joy Joy Joy JoyАди, да ти е честито аватарчето   bouquet По-важно е, че на теб ти харесва....Най-малко аз имам право да казвам каквото и да било....Ама в другата тема имаше едно на Бюлент.....Ти него видя ли го......или ти бледнее пред Каролин  newsm78 newsm78 newsm78

Имаше Мамче, ползвах го Бюлент за 5 минути,
но ми омръзна.. и си дойдох на думата!

# 254
Добре де не беше чак толкова зле..
хайде пак, макар че аз не съм сигурна, че това е Бюлент.
Кралева, двете жени на капитана, вече са носили тези рокли, който ги видял видял,
и неговата униформа, няма да я видим вече.
Само раирани дрехи оттук нататък Naughty

Общи условия

Активация на акаунт